از همون بالا برو تو ساختمون یعنی برو پایین از آجرها و کاشیها استفاده کن فقط مواظب باش پرت نشی پایین و بعد اون مامور رو بکش.دوستان من در مرحله 5در قسمت( Follow the Money)بازی Assassins Creed: Brotherhood وقتیکه
از ساختمانی که خزانه دار صندوق را تحویل ماموران بورگیا داد رفتم بالابعدش چیکار کنم؟
ساختمون حالت گنبدی شکل داره که سرش بازه راه دست نداره .تا میپری میوفتی پایین.از همون بالا برو تو ساختمون یعنی برو پایین از آجرها و کاشیها استفاده کن فقط مواظب باش پرت نشی پایین و بعد اون مامور رو بکش.
سلامکمک در بازی enslaved سلام درمرحله 12 اونجا میخوای 2 گاری هستش جا به جا شه چه کار کنم که یه چیزی بالا رو خط قرمزه بره به در برسه چطوری میشه انجام داد باید از 2 تا چرخه چه کار کنم
![]()
ساختمون حالت گنبدی شکل داره که سرش بازه راه دست نداره .تا میپری میوفتی پایین.![]()
آره پی پی جان هم مراحل اصلی و فرعیشو تموم کردم و هم راهنماشو دارم این لینک راهنما:سلام دوستان من تو بازی
Just Cause 2
گیر کردم شما راهنماشو دارید یا می تونید راهنماییم کنید
ممنون می شم
سلام دوستان عزیز
من تو بازی DARKSIDERS گیرکردم. مراحل آخر بازی قسمتی که وسط حیاط یه غول میاد که تو کمرش برق داره و رو سرش نارنجیه و چند ثانیه یه بار گرزشو میچرخونه. چجوری میمیره:-o هرکاری میشه کردیم ولی از بین نمیره. خواهش میکنم یه نفر راه حلشو بگه یا داستانشو برام بزاره.
خیلی خیلی ممنونم.![]()