راهنماي كامل بازي ها

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من تو بازی bat man arkham asylum گیر کردم همون جایی که تناب لوستر را می بری میفته پایین بعد دکتر وسربازه را ازاد میکنی بعدش باید چیکار کرد راستی اون علامتهای سوالسبز رو نقشه چی هست؟

یه سوال دیگه هم داشتم این تو سخه ی 360 این کمبو هایی که مگه xوa را یا bوy را بزن وقتی میزنم کار خاصی نمیکنه لطفا راهنمایی کنید ممنون:cheesygri
لطفا جواب بدید

سلام من يه جاي بازي call of duty world at war گير كردم كسي راهنماي فارسي شو داره ؟
يه جايي هست كه به يه خونه رسيدم هي افرادم ميگن burn those that bunker ولي با آتيش به هرجاي اين ساختمونه داغون ميزنم چيزي نميشه يه در چوبي كوچيك داره با دو تا پنجره آهن كوچيك بمب و هر چي ميندازم نميشه .
يه كمكي بكنيد بابا گير كردم

دوستان تو afro samurai اونجا که از این موجود نارنجی ها می سازن که وقتی می زنیشون می ترکن(اونجا که 3 تا,3تا میان )باید چی کار کرد؟(تو اون یکی تاپیک پرسیدم کسی جواب نداد)

دوستان سلام
من امروز بازی Virtua Tennis 2009 رو نصب کردم اما اصلا وارد بازی نمیشه و یه لحظه تصویر سیاه میشه که وارد بازی بشه ولی بعد از یه لحظه ارور Dont Send رو میده و وارد بازی نمیشه
مشخصات سیستم من هم این هست
گرافیک 9600 GSO 768 MB
رم 2 گیگ
سی پی یو اینتل E8400
مادربورد Gigabyte EP35

من تا به حال در هیچ بازی مشکل نداشته ام و بازیهایی مثل جی تی ای و کرایسیس رو هم بدون مشکل اجرا کرده ام اما نمیدونم مشکل این بازی از چی هست
ایا از گرافیک و پیکسل شیدر میتونه باشه یا مشکل از بازی هست
این رو هم بگم که این بازی که من گرفته ام در دو دی وی دی هست و حجم بازی نصب شده هم حدود 6.54 گیگ شده
از دوستان تقاضا دارم که با توجه به موارد بالا بگن که مشکل از کجا میتونه باشه

سلام بازی خوران عزیز من در بازی resident evil 5 گیر کردم .دقیقن اولین باری که با البرت وسکر به عنوانه boss fight روبرو میشیم ( همون جایی که jil رو یه جورایی کنترل میکنه که به ما شلیک کنه ) . می خواستم بدونم باید چی کار کنم ؟بی نهایت ممنون:blushing:

خوب منم بالاخره گير كردم اين boss fight آخر assasins creed .... اول همه Boss هايي كه تا حالا كشتيم ميان بعد خود المعلم clone مي شه مياد.... بعدش ميره بالاي برج .... اينجا رو نمي دونم چه طوري بهش برسم...
ممنون مي شم كمك كنيد :love:

خوب منم بالاخره گير كردم اين boss fight آخر assasins creed .... اول همه Boss هايي كه تا حالا كشتيم ميان بعد خود المعلم clone مي شه مياد.... بعدش ميره بالاي برج .... اينجا رو نمي دونم چه طوري بهش برسم...
ممنون مي شم كمك كنيد :love:
با سلام.
من همینجوری دور دویدم تا معلمه خودش اومد پایین.(البته من اصلا ندیدمش کجا رفته بود اما یکدفعه از پشت سر بهم حمله کرد.)

يه جاي بازي اينفاموس گيركردم
همون مراحل اول بازي اونجايي كه مي ري بالاي ساختمون ويه چيزي از يه ماهواره برمي داره وميگه L3رو بزنم اما مي زنم id] اتفاقي نمي يوفته اينجابايدچي كاركنم
خيلي ممنون

final fantasy 7

سلام
اقا من یه جایی گیر افتادم بعد از اینکه کاپیتان cid ازاد میشه هواپیما سقوط میکنه بدش تو مپ ول میشی چند جا رفتم محله چینیا یه هرم مصری با یوفیم جنگیدم ولی در رفت یه جاییم بود که تو مپ مشخص نبود ولی تو اونجا هم خبری نبود ممنون:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or