Farzan X360_PS3
کاربر سایت
سلام کسی میتونه راهنمای کامل Zelda Twilight princess به فارسی بزاره خیلی نیاز دارم. ممنون :biggrin1:
باسلام
=====
من بازی کال اف دیوتی پنج(cod5)را دارم بازی میکنم.
الان مرحله ای که سوار هواپیما میشی را رد کردم و وارد مرحله ای شدم که باران میاید و یک تفنگ که اتش از ان میاید دارم/
مشکل من اینجاست که همه ادمها را کشتم((( سه تا کوله پشتی است که روی ان رنگ طلائی است اما ان چیزهای طلائی که روی ان بسته های بزرگ است نمیتوان برداشت)))
یک درب هم جلو است و یاران من انجا وایستادن اما جلو نمیروند فکر کنم منتظر این هستن تا من کاری بکنم.
ممنون میشم راهنمائیم کنید.
سلام دوستان من در بازیهtrine قسمت دوم که جادوگره کاراکتر قابل بازیه گیر کردم
یکمی که میرم جلو میگه با کلیل راست ماوس جعبه هارو جا به جا کنید
وقتی جلوتر می رم میگه این دفعه با کلیک چپ این کار رو بکن
Draw square نمیدونم چی کار کنم:confused:
سلامسلام دوستان
تو بازي wantedپس از مرحله اموزشي يه نفركه سپر داره رو هي دنبال مي كنيم اخرش يه جايي واي ميسه اونجا چي كار بايد بكني بالا هم يه هليكوپتركه هي پليس مي ندازه پايين
مي خواستم بدونم اون يارو سپرداره را چجوري بايد ازبين برد
يه جورايي غول مرحله اول بازي
خيلي ممنون
خيلي ممنون از راهنماييتانسلام
اونجا شما باید بری شت ستون ها و همونطور که پشت ستون قایم شدی بدون نشونه گیری چند تا شلیک بی هدف به طرف یارو کنی و بعدش سریع بازدن space به پشت ستون دیگه بری. اگر مرحله اول رو درست انجام داده باشی (یعنی بدون هدف از پشت ستون به یارو شلیک کرده باشی حواس طرف پرت میشه و موقع پریدن شما به پشت ستون دیگه شما رو گم میکنه. (صفحه تار میشه) و در اون لحظه میتونی طرف رو از پا درش بیاری.
یا علی مدد
دوست عزیز بابت راهنماییتون خیلی ممنونکلیک چپ موس رو نگه دار و روی هوا یه مربع بکش. وقتی کشیدی موس رو رها کن. میبینی که یه مربع به همون اندازه ای که روی هوا کشیدی ضاهر میشه.