راهنماي كامل بازي ها

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باسلام
=====
من بازی کال اف دیوتی پنج(cod5)را دارم بازی میکنم.
الان مرحله ای که سوار هواپیما میشی را رد کردم و وارد مرحله ای شدم که باران میاید و یک تفنگ که اتش از ان میاید دارم/
مشکل من اینجاست که همه ادمها را کشتم((( سه تا کوله پشتی است که روی ان رنگ طلائی است اما ان چیزهای طلائی که روی ان بسته های بزرگ است نمیتوان برداشت)))
یک درب هم جلو است و یاران من انجا وایستادن اما جلو نمیروند فکر کنم منتظر این هستن تا من کاری بکنم.
ممنون میشم راهنمائیم کنید.

سلام دوستان لطفامرا راهنمايي كنيد
من تواخراي بازي ايكس من گير كردم
وقتي با اون روبات بزرگ مي جنگم به هوا ميره ووقتي بهش ميرسيم يه جايي ميگه تند تند دكمهBرا بزن ولي من هرچقدر هم تند مي زنم بازه چيزي نمي شه
بايد چي كار كنم
ايا بايد با قاعده خاصي دكمهBرا بزنم
لطفاكمكم كنيد

باسلام
=====
من بازی کال اف دیوتی پنج(cod5)را دارم بازی میکنم.
الان مرحله ای که سوار هواپیما میشی را رد کردم و وارد مرحله ای شدم که باران میاید و یک تفنگ که اتش از ان میاید دارم/
مشکل من اینجاست که همه ادمها را کشتم((( سه تا کوله پشتی است که روی ان رنگ طلائی است اما ان چیزهای طلائی که روی ان بسته های بزرگ است نمیتوان برداشت)))
یک درب هم جلو است و یاران من انجا وایستادن اما جلو نمیروند فکر کنم منتظر این هستن تا من کاری بکنم.
ممنون میشم راهنمائیم کنید.

با انداختن ديناميت درون سنگر ها اونها رو نابود كن . اشتباه نكنم سه تا سنگر هست . دكمه ديناميت هم پايين تصوير مينويسه چه دكمه اي هست . يكي از اعداد بالاي كيبورد بايد باشه ... ديناميت تموم شد از تو اون جعبه ها بردار ...

من تو شاهزاده فارسي2هموني كه به زمان گذشته وحال ميره جايي كه بايه ملكه با دوتاموجود ديگه ميجنگه ويه تخت هم داره وقتي شكستس دادم مجسمه ميشكنه وبه قسمت ساحل ميره بعدش هيچ راهي نداره البته تويه راهنماي ديگه گفته اگه كنار تخت بري بازي گير ميكنه وسطاي بازيه

سلام دوستان من در بازیهtrine قسمت دوم که جادوگره کاراکتر قابل بازیه گیر کردم
یکمی که میرم جلو میگه با کلیل راست ماوس جعبه هارو جا به جا کنید
وقتی جلوتر می رم میگه این دفعه با کلیک چپ این کار رو بکن
Draw square نمیدونم چی کار کنم:confused:

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من در بازیهtrine قسمت دوم که جادوگره کاراکتر قابل بازیه گیر کردم
یکمی که میرم جلو میگه با کلیل راست ماوس جعبه هارو جا به جا کنید
وقتی جلوتر می رم میگه این دفعه با کلیک چپ این کار رو بکن
Draw square نمیدونم چی کار کنم:confused:

کلیک چپ موس رو نگه دار و روی هوا یه مربع بکش. وقتی کشیدی موس رو رها کن. میبینی که یه مربع به همون اندازه ای که روی هوا کشیدی ضاهر میشه.

سلام دوستان
تو بازي wantedپس از مرحله اموزشي يه نفركه سپر داره رو هي دنبال مي كنيم اخرش يه جايي واي ميسه اونجا چي كار بايد بكني بالا هم يه هليكوپتركه هي پليس مي ندازه پايين
مي خواستم بدونم اون يارو سپرداره را چجوري بايد ازبين برد
يه جورايي غول مرحله اول بازي
خيلي ممنون

سلام دوستان
تو بازي wantedپس از مرحله اموزشي يه نفركه سپر داره رو هي دنبال مي كنيم اخرش يه جايي واي ميسه اونجا چي كار بايد بكني بالا هم يه هليكوپتركه هي پليس مي ندازه پايين
مي خواستم بدونم اون يارو سپرداره را چجوري بايد ازبين برد
يه جورايي غول مرحله اول بازي
خيلي ممنون
سلام
اونجا شما باید بری شت ستون ها و همونطور که پشت ستون قایم شدی بدون نشونه گیری چند تا شلیک بی هدف به طرف یارو کنی و بعدش سریع بازدن space به پشت ستون دیگه بری. اگر مرحله اول رو درست انجام داده باشی (یعنی بدون هدف از پشت ستون به یارو شلیک کرده باشی حواس طرف پرت میشه و موقع پریدن شما به پشت ستون دیگه شما رو گم میکنه. (صفحه تار میشه) و در اون لحظه میتونی طرف رو از پا درش بیاری.
یا علی مدد

سلام
اونجا شما باید بری شت ستون ها و همونطور که پشت ستون قایم شدی بدون نشونه گیری چند تا شلیک بی هدف به طرف یارو کنی و بعدش سریع بازدن space به پشت ستون دیگه بری. اگر مرحله اول رو درست انجام داده باشی (یعنی بدون هدف از پشت ستون به یارو شلیک کرده باشی حواس طرف پرت میشه و موقع پریدن شما به پشت ستون دیگه شما رو گم میکنه. (صفحه تار میشه) و در اون لحظه میتونی طرف رو از پا درش بیاری.
یا علی مدد
خيلي ممنون از راهنماييتان

سلام من يه جاي بازي call of duty world at war گير كردم كسي راهنماي فارسي شو داره ؟
يه جايي هست كه به يه خونه رسيدم هي افرادم ميگن burn those that bunker ولي با آتيش به هرجاي اين ساختمونه داغون ميزنم چيزي نميشه يه در چوبي كوچيك داره با دو تا پنجره آهن كوچيك بمب و هر چي ميندازم نميشه .

سلام
من تو بازی bat man arkham asylum گیر کردم همون جایی که تناب لوستر را می بری میفته پایین بعد دکتر وسربازه را ازاد میکنی بعدش باید چیکار کرد راستی اون علامتهای سوالسبز رو نقشه چی هست؟

یه سوال دیگه هم داشتم این تو سخه ی 360 این کمبو هایی که مگه xوa را یا bوy را بزن وقتی میزنم کار خاصی نمیکنه لطفا راهنمایی کنید ممنون:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or