prince.ali
کاربر سایت
وقتي به پايين نردبان رسيدي. ابتدا چند لحظه صبر كن تا فيلم از دستگاه كناريش پخش بشه و سربازها ديدشون تغيير كنه و به سمت چپ بره. بعد از كنار جعبه سمت راست بايد جلو بري. جنس روي زمين در بين جعبه طوريه كه اگر راه معمولي بري صدا ميكنه. پس قبل از رد شدن از جعبه روي زمين دراز بكش بعد سمت جلو حركت كن.آقا تو M.G.S 2 اونجا که تو کشتی میری میرسی به یه عده آدم که دارن نگاه یه ویدئو میکنند که با پروژکتور تصویر افتاد رو 2 تا پرده ... باید چیکار کنم .
همونجایی که سرباز ها صف کشیدن و فقط به فیلم نگاه می کنن.
اگه بفهمي خندت ميگيره! شما احتمالاً داخل آب هم زياد دنبالش گشتي ولي پيداش نكردي چون دقيقاً بالاي سر شما بوده!سلام.
من توی big shell شش تا بمب اولی رو خنثی کردم حالا باید یک بمب رو که توی همون مکان اول بازی هست که رایدن شروع می کنه خنثی کنم اما جاش رو پیدا نمیکنم.با سنسور b صداش رو میشنوم که نزدیکش شدم اما خودش رو نمیبینم.
کسی هست که یادش باشه و کمک کنه؟؟؟؟
اقا مرسی.اگه بفهمي خندت ميگيره! شما احتمالاً داخل آب هم زياد دنبالش گشتي ولي پيداش نكردي چون دقيقاً بالاي سر شما بوده!آروم آروم به لبه بيا قبل از اينكه رايدن به داخل آب بيفته بالاي سرت رو نگاه كن. دقيق يادم نيست ولي فكر كنم زير هاور كرفت بود.