BloodVamPire
عضو جدید
همین ک جلو خونه وایمیسی یه مرد داره از خیابون رد میشه که بالا تنش لخته و کمرشم خمیدس و تو دستشم یه شیر <ک> مصنوعی صورتی رنگ هست خب اونو بکش بعد برو تو خونهلطفا سریع جواب بدین
:dببخشید من توی خونه هی میبازم کدوم دکمه ها رو باید زد تا برنده شد:d
- - -ویرایش - - -
مینویسه speas رو بزن میزنم ولی بازم اون منو میزنه
باید بری تو دریا زیر آبی بری دقت کن فقط زیر آبی برو نه روی آب شنا کنی خطش یخورده پر شد مرحله رو میره منظورم از خط زمانیه ک تو تو آب میری دکمه ی TAP رو که میزنی یه نوشته جدید میاد که نوشته Long capacityیه مرحله گیر کردم میره تو خونه با یه یارو اتاری بازی میکنه میبازه میاد بیرون باید چکار کنم?
چی رو دقیقا؟لطفا اگه میدونید جواب بدید
ممنون
اول با جت پک برو بالای ساختمون رمزش اینه YECGAA بعدش 2تا هلی کوپتر آپاچی میاد اونارو بزن بعد سواره هلی کوپتر که جرثقیل هم هست شو بعدش برو ماشین حمل پول رو بردار ببرش به فرودگاه خودت همونی که تو بیابوناسسلام من مرحله ای که باید با هلی کوپتر یه ماشین بلند کنم ببرم فرودگاه رو رد کردم بعد بعد فقط یه ماموریت که نمیدونم کجاست میرم طرف ماموریت بالای ساختموناس ولی هیچی نیستی
داداش شما زمانی که جعبه رو برمیداری دکمه W رو با دکمه ی Alt سمت چپ بگیر آهسته حرکت میکنهسلام من تو مرحله دزدی از خونه پیرمرده گیرکردن اینتر میزنم برمیدارم ولی میخام برم داخل کامیون بزارم نمیشه چ کلیدی بزنم چیکار کنم!!؟
ممنون میشم کمکم کنین...
باید بری یه جای خلوت که مردم نباشن بعدش مصلا شروع به س*ک زدن میکنه و فقطم ماشین چپ و راست میشه وقتی بغلو میبینی هیچی و هیچیداداچ من اون دخترا هستن ک میان جلو و اینا قبول میکنم ولی خب بعدشو چیکار کنم؟کجا برم؟
باید روی گنگسترای خودتون همونای که لباس سبز دارن نشونه بگیری بعد دکمه ی G رو بزنی باید 2 یا 3 یا هرچندتا که خواسته تا جمع کنیسلام من شهر تو اشوب تو تو محله cjیه ماموریت هست نوشته sمیرم روشyiuneed to take over more gang territories around los santos
رمز و همینجوری بت نمیده که دختره بهت زنگ میزنه میگه من بیرونم برو از تو خونم بردارمن تا حالا ۲۰ بار بردمش رستوران ولی زمر نمیده چکارش کنم
باید رایدرو بکشیببخشید من توی ی مرحله که با سیزار میریم یه شهر دیگه بعد از دور رای رو رو میبینیم نماد مرحله هم اژدها است موندم اینو چطوری برم
حتما نباید وانت باشه که ماشین هم میتونی بیاری درضمن اکه وانتم خواست وانت مرحوم رایدر پیش خونشهسلام ببخشید شما گفتید که مرحله madd dog رو رفتید ؟ میشه به من هم بگی چجوری برم من تو پلی استیشن دو این مرحله رو گیر کردم خیلی زمان میخواد که به وانت برسی cj هم که میگه که از محله چند نفر رو بیاریم منظورش گنگسترهاست