به اپل باید آفرین گفت برای چنین طرفدارایی
دوست عزیز تعصب روی هیچ، تاکید میکنم هیچ برندی خوب نیست. علاوه بر اینکه باعث میشه چشمتون روی رقابت ببندید، ممکنه باعث بشه مسئله، از فقط "سلایق شخصی" دور بشه و به توهین برسه
مورد اول: برداشت من از این مورد این بوده که آخرین باری که شما از یک گوشی اندروید استفاده کردید، حداقل 3-4 سال پیش بوده. بازیها روی اندروید اگر بهتر نباشند، ضعیفتر هم نیستند. به علاوه صفحهی AMOLED و SuperAMOLED بازیهارو شفافتر و پررنگتر به نمایش میگذارند تازه منهای رزولوشن FullHD و 2K که همین چند وقت پیش اولین گوشی اندروید با این رزولوشن عرضه شد
مورد دوم: ضعف و کوتاهی شرکتهایی که از اندروید استفاده میکنند رو، به خود اندروید نسبت ندید. الجی و شرکتهای چینی در زمینهی آپدیت خیلی بد عمل میکنند. در قدم بعدی hTC و Sony قرار دارند و بعد هم Samsung. سری گوشیهای Nexus بلافاصله بعد از معرفی سیستم عامل جدید، آپدیت شده و تحت حمایت گوگلاند
مورد سوم: کیفیت تاچ، اصطلاح فروشندگان بازاری موبایل! دلیل احساس متفاوتی که لمس صفحات محصولات اپل به فرد میده، بخاطر استفاده از صفحات Dragontrail ـه که بسیار صاف و صیقلی هستند و در عوض نسبت به سایر صفحات مقدار کمی آسیبپذیرترند. اگر منظورتون Response Time و دقت لمس هم هست، که باید بگم در آزمایشی که همین اواخر انجام شد، دقت لمس صفحات آیفون 5S و 5C فقط در یک ناحیه صفحه در حد مطلوبـه.
لینک همین آزمایش که بالا ذکر کردم، با توضیحات و تصویر از CNET:
Samsung Galaxy S3 outpaces iPhone 5S, 5C in touch accuracy | Mobile - CNET News
مورد چهارم: مغلطه و ارائهی اعداد و آمار بیپایه. Google Play هنوز به سطح کیفی iTunes و App Store نرسیده و کار زیادی مونده، ولی از لحاظ تعداد اپ اختلاف بسیار کمه
مورد پنجم: و همینطور برای اندروید هم صادقه.
میدونم این پست من در نگرش شما نسبت به محصولات تغییری ایجاد نمیکنه ( اینکه اینقدر تعصب روی برند "اپل" خوب نیست، وگرنه بشخصه سعی میکنم از بهترینها استفاده کنم ) ولی فقط دوباره میگم، اینکه شما تصمیم گرفتید در اکوسیستم اپل سرمایهگذاری کنید، خیلی هم عالیـه، فقط فکر نکنید استفاده از محصولات اپل، به شما برتری خاصی ارائه میده یا تمام نظراتتون فکت هستند