![2ros3qhircjm6yjb54z1.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2F8pic.ir%2Fimages%2F2ros3qhircjm6yjb54z1.jpg&hash=7e10a4367a5d3bdce3e7d4a83632478a)
رئیس بخش Xbox، فیل اسپنسر، گفته است که سهم از بازار ربطی به انحصاریهای third party ای که روی PS4 میبینیم ندارد
و این مسائل فقط مربوط به پول است.
اسپنسر در گفتگویی با GameSpot درباره انحصاریهای PS4 Third Party گفت: «آنها قرارداد نمیبندند بلکه آن ها را را میخرند.
من هم چنین چیزی را شنیدم، و میدانم که بعضی از مردم فکر میکنند که اگر سهم بیشتری از بازار را در اختیار داشته باشی، خریدن انحصاریهای Third Party ارزان تر است، این مسائل هیچ ربطی به سهم از بازار ندارد.»
او ادامه داد: «وقتی که وارد قراردادی با یک شرکت Third Party میشوید، آن شرکت Third Party دیدگاه خود را نسبت به بازار جهانی و ارزش آن دارد. و آنها باید درباره داراییهایشان و ارزش آنها فکر کنند، درست مثل هرکس دیگری که کالایش را میفروشد.»
تمرکز اسپنسر روی ساختن کتابخانهای از بازیهای انحصاری First Party برای Xbox One است.
او توضیح داد: «ما داریم تصمیم آگاهانهای را مبنی بر تمرکز روی بازیهای First Party خودمان میگیریم. این مسئله را آسانتر یا سختتر نمیکند، این فقط یک تصمیم است. من فکر میکنم که ساختن انحصاریهای First Part بنا به ماهیت آنها از لحاظ خلاقیت سختتر از امضا کردن فقط یک قرارداد است.»
این سخنان شاید کمی به سونی طعنه بزنند، اما اسپنسر این اطمینان را میدهد که طرفدار جدی بعضی از تیمهای First Party سونی است.
او در انتها گفت: «باید همچنین اشاره کنم که سونی تعدادی فرنچایز فوقالعاده دارد. من طرفدار جدی Uncharted هستم، من فکر میکنم این بازی در E3 نمایش فوقالعادهای داشت. من تیم های Naughty Dog و Polyphony را واقعا تحسین میکنم.»
منبع