رئیس Nintendo ، اهمیت نمیدهیم سونی و ماکروسافت چه کار میکنند .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

090107_reggie2.jpg

شرکت بزرگ Nintendo رسما با دو کنسول 3DS و Wii U خود دنیای کنسولها را وارد نسل هشتم کرد .با وارد شدن این شرکت به نسل جدید این سوال پیش می اید رقابت این شرکت با دو شرکت قدرتمند دیگر یعنی Sony و Microsoft به چه سویی خواهد رفت ! و ایا این شرکت میتواند در این رقابت نفس بار دیگر موفق ظاهر شود ؟! جواب این سوال را اقای Reggie Fils-Aime رئیس بخش امریکای شرکت نینتندو در مصاحبه ای که Spike TV داشت پاسخ داد و اذعان کرد : "به این مسئله اهمیتی نمیدهیم که رقبای در حال چه کاری هستند ، بیشترین فکر و ذکر شرکت برای خلق تجربه ای بزرگ و قانع کننده برای گیمرهای میباشد . و هیچ اهمیتی نمیدهیم که در دنیای سرگر می چه کسی چه چشم اندازی دارد و چه کار میخواهد بکند . تمام سعی و تلاش و اهمیت ما دادن یک تجربه خوب میباشد و چیزی که به ان اهمیت میدهیم این است که مشتریهای ما این سخن را بگویند " من یک دستگاه Wii U میخرم تا یک تجربه جدید داشته باشم " .

این هم دیگه خیلی جو گیر شده . مگه میشه به فکر رقیب خودت در این صنعت نباشی و فقط کار خودت رو بکنی مخصوصا که این دفعه پا گذاشته وسط گردونه سونی و ماکروسافت با کنسولش هر چند کنسول بعدی سونی و ماکروسافت 100% از کنسولش بهتر هستش اون موقع میخواد چیکار کنه .

فکر میکنه میتونه همون کاری رو که با WII کرد با WII U هم تکرار کنه من که شک دارم . wii کلا یک تجربه شدید متفاوت بود با قیمت مناسب اما این کنسول جدید چی هرچند برای نظر قطعی دادن باید تا E3 صبر کرد که نمایش اصلی کنسول رو ببینم پس تا اون موقع من رو شهید نکنید .;)

درسته نینتندو این نسل در اوج بود (البته مدت هاست که Wii دیگه در اوج نیست !) ولی اهمیت ندادن به رقبا رو خالی بسته ! :دی
همین نینتندو سال ها پیش هم در اوج بود ولی با اومدن PS1 , PS2 میدون رو بدجوری خالی کرد. بعد هم سونی که با اون دو تا کنسول در اوج بود ، این نسل تا این لحظه آخر هست ! یا سگا که یه روزگاری پادشاهی میکرد و بعد انقدر وضعش خراب شد که از کنسول سازی خداحافظی کرد. کلآ این صنعت چیزی نیست که یکی بتونه یه نسل اول باشه و بعد خیالش از اول شدن توی نسل بعد هم کاملآ راحت باشه !

برنده مطلق این نسل...

10.5 میلیارد دلار پول نقد بدون یک دلار قرض (همین الان نینتندو می تونه کل سونی رو بخره و آزاد کنه).

بدجور شبیه وضعیت سونی در زمان عرضه ps3 هست وضعیت الان نینتندو، فکر کنم غرور باعث بشه بدجور با کله زمین بخورند این بار...

چیزی که به ان اهمیت میدهیم این است که مشتریهای ما این سخن را بگویند " من یک دستگاه Wii U میخرم تا یک تجربه جدید داشته باشم " .
این دفعه ایشالا دیگه مشتریاتون نمیگن :دی !
برنده مطلق این نسل...
کرایست فیسپام ...
بله با 10 میلیارد دلار میتونه کمپانی که Market Value ـش 34 میلیارد دلاره رو بخره.
yahoo_29.gif
قسطی میگیره ، بقیشم با یارانه هر ماه پرداخت میکنه .

آخرین ویرایش:
مخاطبین نسل بعدی کنسول نینتندو خیلی محدودتر از از نسل قبلیش خواهند بود. یه تبلت گنده اونقدرا جذابیت نداره و چیز جدیدی نیست. سوال اصلی اینه که اگه کسی بخواد همزمان به تبلت توی دست و تلویزیون نگاه کنه باید دو تا چشم دیگه قرض بگیره! عملا کار بیخودیه. عین حال سخت افزار هم انچنان نسل بعد نخواهد بود. نه casual گیمرها میرن طرفش نه hardcore گیمرها. پس نتیجه ی کارشون فقط میشه epic fail !!!

بعد از !!W اینا فکر کردن میشه با 3DS هم جیب مردم رو خالی کرد و میخواستم روی هر دستگاه 150% بخورن که نشد. حالا میخوان سخت افزار بروز شده 360 که واسه 6-7 سال پیشه رو با کنترل تصویری عرضه کنن. کلان اگر 3 سال دوام بیاره شاهکار کردن.

پ.ن. آخر عاقبت سگا رو در انتظارشون هست.

وقتی Wii U رو با wii مقایسه می کنم ، این سوال تو ذهنم بوجود میاد که " نینتندو نسل جدید رو زودتر از بقیه روانه بازر کرده یا نسل قبلی رو دیرتر از بقیه روانه بازار کرده؟"به هر حال شاید منظورش این بوده که ما قصد تقلید از بقیه یا الهام گرفتن از رقبا رو نداریم و راهی که پیش گرفتیم رو پیش میریم.
( برای اینکه سوء تفاهم نشه : جمله داخل " " مصداق جمله بعدیش هست)

برنده مطلق این نسل...

10.5 میلیارد دلار پول نقد بدون یک دلار قرض (همین الان نینتندو می تونه کل سونی رو بخره و آزاد کنه).

بدجور شبیه وضعیت سونی در زمان عرضه ps3 هست وضعیت الان نینتندو، فکر کنم غرور باعث بشه بدجور با کله زمین بخورند این بار...

بله با 10 میلیارد دلار میتونه کمپانی که Market Value ـش 34 میلیارد دلاره رو بخره. 8-|

خلاقیت WIIU عالیه و میتونه بهترین وسیله سرگرمی باشه..اما این موقعی امکان پذیره که اصلا سونی و ماکروسافت وجود خارجی نداشته باشن!:دی

---------- نوشته در 10:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:20 PM ارسال شده بود ----------

بله با 10 میلیارد دلار میتونه کمپانی که Market Value ـش 34 میلیارد دلاره رو بخره. 8-|

منظورش قسطی بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or