رئیس Nintendo ، اهمیت نمیدهیم سونی و ماکروسافت چه کار میکنند .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

090107_reggie2.jpg

شرکت بزرگ Nintendo رسما با دو کنسول 3DS و Wii U خود دنیای کنسولها را وارد نسل هشتم کرد .با وارد شدن این شرکت به نسل جدید این سوال پیش می اید رقابت این شرکت با دو شرکت قدرتمند دیگر یعنی Sony و Microsoft به چه سویی خواهد رفت ! و ایا این شرکت میتواند در این رقابت نفس بار دیگر موفق ظاهر شود ؟! جواب این سوال را اقای Reggie Fils-Aime رئیس بخش امریکای شرکت نینتندو در مصاحبه ای که Spike TV داشت پاسخ داد و اذعان کرد : "به این مسئله اهمیتی نمیدهیم که رقبای در حال چه کاری هستند ، بیشترین فکر و ذکر شرکت برای خلق تجربه ای بزرگ و قانع کننده برای گیمرهای میباشد . و هیچ اهمیتی نمیدهیم که در دنیای سرگر می چه کسی چه چشم اندازی دارد و چه کار میخواهد بکند . تمام سعی و تلاش و اهمیت ما دادن یک تجربه خوب میباشد و چیزی که به ان اهمیت میدهیم این است که مشتریهای ما این سخن را بگویند " من یک دستگاه Wii U میخرم تا یک تجربه جدید داشته باشم " .

بله با 10 میلیارد دلار میتونه کمپانی که Market Value ـش 34 میلیارد دلاره رو بخره. 8-|

آره خوب:

نینتندو: 10.5 میلیارد دلار پول نقد، بدون قرض.

سونی: 7.5 میلیارد دلار پول نقد، 12.5 میلیارد دلار قرض (شاید اشتباه می کنم، ولی آخرین گزارش مالی سونی همچین ارقامی توش بود).

خریدن رو هم جدی نگیر، بیشتر می خواستم رو وضعیت نینتندو تاکید کنم که بیش از حد لازم اوضاعش خوب هست... وگرنه برند سونی خودش n میلیارد دلار ارزش داره.

===

این قرض چی هستش ؟ من دقیقا درک نمیکنم کمپانی به این بزرگی شاید بدهی داشته باشه اما کسی 12.5 میلیارد قرض .

کی بوده انقدر پول دار بوده این همه قرض گرفته سونی ازش تو این وضعیت وخیم اقتصادی در خواست بدهیش رو نکرده .

ببخشید منظورم رو بد رسوندم، اون 12.5 میلیارد دلار وام هستش که با توجه به اسم سونی و گردش مالی عظیمش که دوستمون بهش اشاره کرد، منطقی هستش چنین وامی.

کلاً سونی الان 19.5 میلیارد دلار سرمایه برای انجام کارهاش داره و نینتندو 10.5 میلیارد ولی به خاطر نداشتن وام خیلی دستش برای ضرر کردن روی یه کنسول بازتر هستش.

آخرین ویرایش:
آره خوب:

نینتندو: 10.5 میلیارد دلار پول نقد، بدون قرض.

سونی: 7.5 میلیارد دلار پول نقد، 12.5 میلیارد دلار قرض (شاید اشتباه می کنم، ولی آخرین گزارش مالی سونی همچین ارقامی توش بود).

خریدن رو هم جدی نگیر، بیشتر می خواستم رو وضعیت نینتندو تاکید کنم که بیش از حد لازم اوضاعش خوب هست... وگرنه برند سونی خودش n میلیارد دلار ارزش داره.

این قرض چی هستش ؟ من دقیقا درک نمیکنم کمپانی به این بزرگی شاید بدهی داشته باشه اما 12.5 میلیارد قرض .

کی بوده انقدر پول دار بوده این همه قرض گرفته سونی ازش تو این وضعیت وخیم اقتصادی در خواست بدهیش رو نکرده .

اصلا ریخت و قیافه این یارو به این حرف ها نمیخوره! من و بر و بچ دیگه هم حرفات برامون اهمیت نداره...مثل اصحاب کهف میمونه، بعد از 7 سال از خواب حماقتشون بیدار شدن یه کنسول در حد این نسل دادن، به جای ریموت و گیمپد یه سینی چای دادن دست مردم و انتظار فروش دارن! ....اون م م رو لولو برد آقای رجی ... نسل بعدِ کینکت و موو کل هیکل ، کنسول، رجی ، نینتندو و همه جد و آبادتونو با هم میبره تعطیلات!... تازه قدرت پردازشی نسل بعد رو هم در نظر بگیرین که این وی یو جلوشون مثل یه تیکه زباله میمونه.... Pathetic :-&...
خدا برسونه اعتماد به نفس!

آخرین ویرایش:
من که میگم WiiU شکست سنگی میخوره چون تو E3 هیچ پیشنمایشی از قدرت این کنسول نبوده و بازی های که به نمایش گذاشتن بازی های بودند که حتی رو PS2 هم میشه اجراشون کرد و سهام نیتندو بعد E3 رکود کرد سونی و مایکروسافت الان تو فکر اینند که کدون سخت افزار قوی تری بزنند

آخه یکی نیست بگه مرد تیکه ما با Wii U به چه تجربه جدیدی به غیر از چای دادن به مهمان ها دست پیدا میکنیم..

:))درسته نینتندو شرکت موفقی بوده تا الان اما دیگه نباید بیاد از حالا جلو PS4 و XBOX720 مانور بده با Wii U ش . ولی کلا از آدمای با اعتماد بنفس خیلی خوشمم یاد.:d

090107_reggie2.jpg
شرکت بزرگ Nintendo رسما با دو کنسول 3DS و Wii U خود دنیای کنسولها را وارد نسل هشتم کرد .با وارد شدن این شرکت به نسل جدید این سوال پیش می اید رقابت این شرکت با دو شرکت قدرتمند دیگر یعنی Sony و Microsoft به چه سویی خواهد رفت ! و ایا این شرکت میتواند در این رقابت نفس بار دیگر موفق ظاهر شود ؟! جواب این سوال را اقای Reggie Fils-Aime رئیس بخش امریکای شرکت نینتندو در مصاحبه ای که Spike TV داشت پاسخ داد و اذعان کرد : "به این مسئله اهمیتی نمیدهیم که رقبای در حال چه کاری هستند ، بیشترین فکر و ذکر شرکت برای خلق تجربه ای بزرگ و قانع کننده برای گیمرهای میباشد . و هیچ اهمیتی نمیدهیم که در دنیای سرگر می چه کسی چه چشم اندازی دارد و چه کار میخواهد بکند . تمام سعی و تلاش و اهمیت ما دادن یک تجربه خوب میباشد و چیزی که به ان اهمیت میدهیم این است که مشتریهای ما این سخن را بگویند " من یک دستگاه Wii U میخرم تا یک تجربه جدید داشته باشم " .
تو که راست میگی ، گوش ما هم درازه !

بازی سنتر سونی سنتر نباشه نینتندو سنتر نیست! :دی
امیدواریم که اینجوری که میگید بشه و نینتندو با دماغ زمین بخوره کاربرای سایت خوشحال بشن اینقدر حرص نخورن. Wii و DS همه رو پیر کرد!:دی
نینتندو همیشه روش خاص خودش رو داشته یا لااقل ارجینالترین ایده های صنعت، واسه این کمپانی هست و وقتی می گه ما کاری به بقیه نداریم رو هوا صحبت نمی کنه چون برعکس همیشه بقیه به نینتندو کار داشتن و بقیه ردپای نینتندو رو دنبال می کنن.
اگه با گیم کیوب میدون رو خالی کرد ربطی به حرف ایشون نداره که داره می گه ما به کار بقیه کاری نداریم و کار خودمون رو می کنیم و البته این بار اولش نیست و من این حرف رو بارها ازش شنیدم و واقعا هم همین جور بوده. ادعایی هم نکرده که بگه ما همیشه بهترینیم و همیشه هم موفقیم و با Wii U هم پوزه سونی و ماکرو رو می زنیم چون اصلا نینتندو هدفش این نیست نینتندو به جای این کارا تمرکزش رو روی مخاطبش می زاره و سعی می کنه چیزی بهش بده که اون می خواد و تا جای ممکن از این بحث ها و حاشیه ها دوری می کنه. به این میگن یه سیاست درست و حرفه ای. سر 3ds اشتباه بزرگ رو کردن و کلی هم ضرر کردن ولی خوبیش اینه که سریع با دراپ و یه لاین آپ بی نظیر این ضعف رو جبران کردن اونم طی 2-3 ماه و اصلا لحظه ای هم تعلل نکردن چون نمی خواستن که اسم کنسول به نام یه کنسول گرون پخش بشه و یه ضرر حسابی بکنن.
Wii U هم هیچ چیزی در موردش الان نمی شه گفت. ولی جدا اگه این کنسول هم بتونه مثل Wii موفق بشه قیافه بعضی ها دیدن داره!:دی

آخرین ویرایش:
بازی سنتر سونی سنتر نباشه نینتندو سنتر نیست! :دی
امیدواریم که اینجوری که میگید بشه و نینتندو با دماغ زمین بخوره کاربرای سایت خوشحال بشن اینقدر حرص نخورن. Wii و DS همه رو پیر کرد!:دی
نینتندو همیشه روش خاص خودش رو داشته یا لااقل ارجینالترین ایده های صنعت، واسه این کمپانی هست و وقتی می گه ما کاری به بقیه نداریم رو هوا صحبت نمی کنه چون برعکس همیشه بقیه به نینتندو کار داشتن و بقیه ردپای نینتندو رو دنبال می کنن.
اگه با گیم کیوب میدون رو خالی کرد ربطی به حرف ایشون نداره که داره می گه ما به کار بقیه کاری نداریم و کار خودمون رو می کنیم و البته این بار اولش نیست و من این حرف رو بارها ازش شنیدم و واقعا هم همین جور بوده. ادعایی هم نکرده که بگه ما همیشه بهترینیم و همیشه هم موفقیم و با Wii U هم پوزه سونی و ماکرو رو می زنیم چون اصلا نینتندو هدفش این نیست نینتندو به جای این کارا تمرکزش رو روی مخاطبش می زاره و سعی می کنه چیزی بهش بده که اون می خواد و تا جای ممکن از این بحث ها و حاشیه ها دوری می کنه. به این میگن یه سیاست درست و حرفه ای. سر 3ds اشتباه بزرگ رو کردن و کلی هم ضرر کردن ولی خوبیش اینه که سریع با دراپ و یه لاین آپ بی نظیر این ضعف رو جبران کردن اونم طی 2-3 ماه و اصلا لحظه ای هم تعلل نکردن چون نمی خواستن که اسم کنسول به نام یه کنسول گرون پخش بشه و یه ضرر حسابی بکنن.
Wii U هم هیچ چیزی در موردش الان نمی شه گفت. ولی جدا اگه این کنسول هم بتونه مثل Wii موفق بشه قیافه بعضی ها دیدن داره!:دی

اتفاقاً فکر کنم سر تنها چیزی که نینتندو نبوغ مطلق نشون داد همین 3ds بود:

نینتندو: ما 3ds رو با قیمت 250 دلار در بدترین وقت سال بدون ip های خودمون عرضه می کنیم.

سونی: یه چیزی می سازیم با سخت افزار های عالی که با یه مقدار ضرر با قیمت 250 دلار بفروشیمش.

نینتندو: کنسول ما شد 170 دلار.

سونی: ها!!!!!!!!!

بحث دیگه هم مشارکت بازی ساز های دیگه بود که فکر کنم اولین بار هست داره به این گستردگی اتفاق می افته، شما فکر کن نینتندو چقدر خرج کرده که الان ویتا مانستر نداره...

===

این بابا رو هم زیاد جدی نگیرید، آخرین شاهکارش سر xenoblade بود که رسماً بهترین jrpg این نسل رو تو آمریکا نابود کرد.

یادمه سره تقلید سونی و ماکرو از وی هم صحبت کرده بود که ایواتا سریع اومد درستش کرد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or