رئیس Epic Game : اولین بازی با Unreal Engine 4 در سال 2013 !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20120608unreal1.jpg

آقای Mark Rein رئیس Epic Game در گفتگویی که با سایت Joystiq داشته است گفت : اولین بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 4 در سال 2013 عرضه خواهد شد.
برای اطمینان میگویم این بازی در سال 2013 است ، اما هنوز تاریخ دقیق عرضه ی آن را نمیدانم. ما به سختی مشغول کار بر روی این بازی هستیم و مطمئن شوید که هر وقت به مراحل پایانی ساخت بازی برسیم شرکت آمادی عرضه ی بازی هست و میتوانیم تاریخ دقیق آن را افشا کنیم.
Mark Rein در ادامه توضیح داد و گفت : برای ما مهم هست که بازی فوقلاده ای را بسازیم .این بازی در حقیقت قرار است قدرت موتور گرافیکی ما را نشان دهد. همانطور که سری Gears of War قدرت موتور گرافیکی Unreal Engine 3 را به همگان نشان داد و به خوبی فروش کرد.

Unreal Engine 4 اولین بار در E3 2012 برای همگان به نمایش در آمد.

فکر نمی کنم انحصارا برای pc باشه...... .
موتور ue 4 نیاز داره که خودشو رو کنسولا نشون بده.....چون اکثر بازیسازا رو کنسول بازی میسازن و بهترین راه جذب اونا و بازاریابی همین(دقیقا همون کاری که اپیک با ue3 کرد).....

بهرحال منتظر میشیم ببینیم چی میشه

آخرین ویرایش:
سلام خوب یورو گیمر مصاحبه کرده و جزئیات زیاد مشخص شد از این موتور
یک نفر فقط میخواد این ترجمه کنه
همین طور درست گفتم جزئیات voxel استفاده شده واقعا این موتور سنگ تمام

Light doesn't just illuminate objects and cast shadows. Just as in real life, it bounces. Willard points to a red carpet in a new room, adjusting time of day so more sunlight enters the room - the net result being that the walls gradually become more illuminated with a red tone as more light bounces onto the surroundings. Epic is using a voxel-based approach to indirect lighting - somewhat intensive in terms of RAM but with decent performance, on high-end hardware, at least. It appears a little reminiscent of the light propogation volumes developed by Crytek for its own CryEngine 3 middleware.

Digital Foundry vs. Unreal Engine 4 • Articles • Eurogamer.net

پ.ن: به نظر من حرف جان کرمک :dببخشید کارمک درست در اومد نسل بعد از جزئیات voxel و raytracing (همون global illumination به شکل real-time) تشکیل میدن

آخرین ویرایش:
فکر نمی کنم انحصارا برای pc باشه...... .
موتور ue 4 نیاز که خودشو رو کنسولا نشون بده
نیاز که دارن . یعنی همه نیاز دارن ! منتها مجبورن قدرت موتور جدیدشون رو نشون بدن و به رخ بکشن ! مثل کاری که کرایتک با اومدن CE2 کرد و خیلی های دیگه . کنسولهای نسل بعد هم که باشن بازم تا چند سال اول سازنده ها نمیتونن قدرت واقعی کنسول و انجین رو مشخص کنن . بهترین کار ممکن همین هست . یه چندتا عنوان اختصاصی ناب برای PC (که البته بازم بعد از مدتی واسه کنسولها هم منتشر میشه) میتونه نمایان گر نسل بعد ، و جهش گرافیکی باشه !
نسل قبل هم همینطور بود ، عنوانهای Fear ، HL2 و ... جز عناوینی اختصاصی PC بودن که بعداً واسه کنسولها هم پورت شدن .

اپیک نگفت انحصاری هست حتما برای PC گفت PC به عنوان پلتفورم اصلی در نظر میگیره
هرچی هست نسل بعد فقط تایید کنه باهاش :|
یه بازی بود اخرالزمانی و زامبی داشت توش. اسمش چی بود اون؟ همونه فک کنم :دی.
for چیچی بود اسم!.
Fortnite بود :d اون که انگار با همین UE3 ساختن فقط دنبال ناشر بودن واسش انگار شایدم UE4 باشه

پ.ن: به نظر من حرف جان کرمک :dببخشید کارمک درست در اومد نسل بعد از جزئیات voxel و raytracing (همون global illumination به شکل real-time) تشکیل میدن.
همیشه تو مصاحباش دقت کنید میدونه که کدوم تکنیک ها کلا بدرد نمیخورن و قراره که در اینده کدوم تکنیک ها استفاده بشه و همیشه هم خودش تو ایجاد تکنیک های خاص جلوتر از بقیه بوده . تکنیک مگاتکسچر هم از نسل بعد مطمئن باشید خیلی از سازنده ها ازش استفاده میکنند و در پردازنده های گرافیکی نسل جدید هم به صورت استاندارد از جمله amd استفاده میشه .

این خوده کارمک از قبل ها پیش روش داره کار میکنه که یحتمل تو doom4 به کار گرفته بشه :
It would work by raycasting the geometry represented by voxels (instead of triangles) stored in an octree.[SUP][4][/SUP] John Carmack claims that this format will also be a more efficient way to store the 2D data as well as the 3D geometry data, because of not having packing and bordering issues.[SUP][1][/SUP] It will virtualize geometry like textures

اینم یه ساخته دیگه از جناب کارمک که eurogamer کفش بریده از این تکنولوژی و میگه که فراتر از زمان خودش هست :

John Carmack and the Virtual Reality Dream

آخرین ویرایش:
اگه فرض کنیم واسه این بازی 2-3 سال زمان صرف بشه یعنی تقریباً 1 الی 2 ساله که ساختش شروع شده

از طرفی سونی میگه بازیهایی برای PS4 در حال ساخت داره

SQUARE ENIX هم یه تک دمو از انجین جدیدش به نمایش می گذاره

بازی سگهای نگهبان (WD) هم برای 2013 تاریخ خورده

این یعنی نسل بعد 1 تا 2 سالی هست که کلید خورده برای سازنده ها!

و نسل بعد در شُرُف شروع شدن برای گیمرها هست در سال 2013
الان یه عده از دوباره میان میگن تا 2020 کنسول بعدی نمیاد شرکت ها دارن خودشون رو پاره میکنن و این همه نخ میدن بازم یک عده میان میگن بله تا چند سال دیگه کنسول های نسل بعد نمیاد .

در اینکه کارمک یکی از استادین بحث گرافیک و کنولوژی موتور گرافیکی هست شکی نیست فقط من احساس میکنم امکاناتی که مثلا تو Epic هست رو اینها ندارن..

الان یه عده از دوباره میان میگن تا 2020 کنسول بعدی نمیاد شرکت ها دارن خودشون رو پاره میکنن و این همه نخ میدن بازم یک عده میان میگن بله تا چند سال دیگه کنسول های نسل بعد نمیاد .

مگه یه عده تا همین چند روز پیش قبل e3 خودشون رو شهید نکردن که اقا کنسولا الانه که رونمایی بشن و..... ولی دو شرکت خیلی شیک کنفرانس دادن وخبری از نسل بعد نشد؟ :d

خیلی عوامل تو معرفی کنسولای نسل بعد برای معرفیشون دخیله ومطمئن باش با 4 تا شایعه یه کنسول از زیر خاک بیرون نمیاد!!!

مگه یه عده تا همین چند روز پیش قبل e3 خودشون رو شهید نکردن که اقا کنسولا الانه که رونمایی بشن و..... ولی دو شرکت خیلی شیک کنفرانس دادن وخبری از نسل بعد نشد؟ :d

خیلی عوامل تو معرفی کنسولای نسل بعد برای معرفیشون دخیله ومطمئن باش با 4 تا شایعه یه کنسول از زیر خاک بیرون نمیاد!!!
کدوم یک ازینا شایعه است؟
http://forum.bazicenter.com/thread62774/
http://forum.bazicenter.com/thread62838/
و البته این حرف اپیک
هرکدوم ازینا که گفتم مدرکی ه که نسل بعد خیلی نزدیکه.

کدوم یک ازینا شایعه است؟
http://forum.bazicenter.com/thread62774/
http://forum.bazicenter.com/thread62838/
و البته این حرف اپیک
هرکدوم ازینا که گفتم مدرکی ه که نسل بعد خیلی نزدیکه.

مگه من گفتم اینا شایعن؟:d اتفاقا الان داشتم یه دمو 10 دقیقه ای از کار با UE4 میدیدم و نظرمو عوض کرد و به نظرم خیلی عالی بود

این که یه چیز بدیهیه که نسل بعد نزدیکه ولی اینکه کنسول ها 2013 معرفی بشن یا 2014 یا 2015 اینه که معلوم نیست;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or