سونی تایید کرد: بازی‌ها کنسول Playstation 4 در حال ساخت است.

kolange_bill

کاربر سایت

Playstation.jpg

درود.

در طی همایش چند روز پیش شرکت بزرگ سونی در E3 سوال2ها بسیاری از این شرکت پرسیده شد که یکی از انها در مورد کنسول نسل بعد این شرکت یعنی Playstation 4 بود. سایت معتبر GT در طی یک مصاحبه تصویری که با اقای Scott Rohde داشتند این معاون ارشد رئیس شرکت سونی در امریکا سخنان بسیار جالب و حیرت اوری را بیان کرد وقتی از وی در مورد اینکه ایا کنسول PS4 در سال جاری عرضه می‌گردد، و یا بازی‌های این کنسول در حال ساخت هستند؟ پاسخ بسیار جالبی را به خبرنگار GT داد.

"در مورد تاریخ امدن کنسول PS4 حرفی نمی‌زنم ولی چیزی که تمام این کهکشان ما از ان با خبر هستند این است که بازی‌های کنسول Playstation 4 در حال ساخت می‌باشند."

وی همچنین در پاسخ به این سوال که چرا کنسول PS4 را امسال معرفی نکردید پاسخ داد:

امسال 5 الی 10 عنوان بسیار مهم داشتیم حقشان بود در همایش E3 نمایش داده شوند، پس به همین منظور معرفی کنسول PS4 را زیاد مهم ندانستیم.

Sony Video Game, E3 2012: Senior VP Interview HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
وی همچنین در پاسخ به این سوال که چرا کنسول PS4 را امسال معرفی نکردید پاسخ داد:

امسال انگونه که باید وشاید برای معرفی کنسول نسل بعدمان مهم نیامد، از معرفی کنسول مهم‌تر 5 الی 10 عناون وجود داشت لایق نشان داده شدن در صحنه را داشتند.

چرا نمیگن به خاطر مایکروسافت بود! حقیقت رو بگن من که میدونیم کنسول PS4 آماده ی معرفی بود تو E3 !

هر وقت یک خبری جدیدی از نسل بعد میرسه مثلا اگه بیان بگن سونی برنامه 10 ساله داره یه عده میان میگن بله مشخصه که کنسول ها تا 2015 یا بالاتر معرفی نمیشن اولا چه ربطی داره مگه وقتی کنسول جدید سونی معرفی شد مگه پلی استیشن 2 تولیدش متوقف شد . من صدر درصد مطمئنم امسال سال آخر کنسول های این نسل هستش و در نمایشگاه بعدی هر دو کنسول معرفی میشن .

بابا نمیشه هی هر نمایشگاه منتظر کنسول بعدی بود که سونی بخواد کنسول معرفی کنه بهترین جا همین E3 بود که گذشت دیگه .

سونی و نینتندو دو شرکت ژاپنی هستن و احتمال اینکه این کار رو تو کشور خودشون انجام بدن هست . مایکروسافت هم برا اولین بار کنسول 360 خودش رو تو E3 معرفی نکرد بلکه تو نمایشگاه CES این کارو کرد . قرار هم نیست هر چی که شرکت ها میخوان معرفی کنن بزارن سالی یه بار اونم فقط تو نمایشگاه E3 نشون بدن .

دیگه اینکه تایید کردن نمیخواست داداش کوچیکه ی منم 6 سالشه اون روز به من میگفت سونی داره واسه ps4 بازی میسازه:d

ولی به نظرم حتما KILLZONE 4 تو لیستشون هست.

دیگه همه چیز کنسول‌های نسل بعد معرفی‌ شده، فقط اسمشون مونده با قیافشون :دی
نسل بعد از آنچه بقیه میگویند به شما نزدیک تر است :دی

امسال انگونه که باید وشاید برای معرفی کنسول نسل بعدمان مهم نیامد، از معرفی کنسول مهم‌تر 5 الی 10 عناون وجود داشت لایق نشان داده شدن در صحنه را داشتند.

بقیه خبر رو ول کن، همین یه خط: اصلا خودت فهمیدی چی نوشتی؟

i7709_ummm.png

چندین مرتبه گفتم وقتی از گوگل ترنسلیت استفاده میکنید، متن ــتون رو یکبار با دقت بخونید تا چنین مشکلاتی پیش نیاد
i7704_p00okerface.png
اما گوش نمیکنین که!
i7695_areyouf000ingkiddingme.png

i7709_ummm.png

چندین مرتبه گفتم وقتی از گوگل ترنسلیت استفاده میکنید، متن ــتون رو یکبار با دقت بخونید تا چنین مشکلاتی پیش نیاد
i7704_p00okerface.png
اما گوش نمیکنین که!
i7695_areyouf000ingkiddingme.png
گوگل نیست که:دی
منظورش اینه که حال نکردن با نمایشگاه زیاد,بعد با خودشون گفتن این نمایشگاه و کنفرانس ها در شان DRAGON KHOFTE V2 نیست,بعدا نمایش میدیم,به ملتم می گیم که بازی زیاد داشتیم وقت نکردیم کنسول نمایش بدیم!

انشالله که به زودی یه تریلری چیزی هم از این بازی های در حال ساخت ببینیم... .

باز دم زننده تاپیک گرم که همینقدر همت داره خبر میگذاره. مشکل داره خب حلش میکنه. این طرز صحبت ها دیگه بیانگر کدامین فرهنگ ایرانیه خدا میدونه! اگر ناراضی هستید از نوع ترجمه و خبرگذاری، زین پس خودتون آستینتونو بالا بزنید.

خسته نباشن ! خوبه خودشون هم فهمیدن همه میدونن بازیهای ps4 داره ساخته میشه دی می مُردن یه دموی کوچیکی چیزی نشون بدن ؟!
گوگل نیست که:دی
منظورش اینه که حال نکردن با نمایشگاه زیاد,بعد با خودشون گفتن این نمایشگاه و کنفرانس ها در شان DRAGON KHOFTE V2 نیست,بعدا نمایش میدیم,به ملتم می گیم که بازی زیاد داشتیم وقت نکردیم کنسول نمایش بدیم!
جان من شما توی سایر تاپیک ها هم حضور موثر مثل الان داشته باش اصلاً وقتی استفاده از همچین کلماتی رو میبینم انقدر میخندم که چند سال جوون میشم ! از حضور بیشتر شما استقبال میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or