رئیس EA: محصولات XBOX توانایی‌ مقابله با PS را ندارند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

S.T Infamous

کاربر سایت
screenshot_243338_thumb300.jpg

مایکروسافت در این چند سال اخیر، توانسته به رقیب مستحکم و قوی در جنگ کنسولی تبدیل بشود اما محصولات XBOX قدرت و توان حمل سنگینی‌ PS 1 را ندارند. این بگفته از رئیس EA آقای John Riccitiello می‌باشد.
" من فکر می‌کنم مایکروسافت کارهای عالی‌‌ای و در چند سال گذشته انجام داده و همچنین حرکات بسیار زیرکانه و باهوشی انجام داده؛ کم آوردن قیمت‌ها در زمان نیاز، ترکیب قیمت و هارد درایو کم برای قیمت چشمگیر و مناسب، و همچنین امکانات لایو نیز بسیار عالی‌ است"
"اما در همین حال، محصولات مایکروسافت به اندازه محصولات پلی‌استیشن معروفیت و موفقیت در خارج از ایالت متحده کسب نکرده، و من فکر می‌کنم که حقیقت اینست که بازرگاه بین‌المللی آنقدر مهم و مزیت بزرگی‌ است که هرچقدر مایکروسافت در بیزینس خود رشد و ترقی‌ کند، سونی آغازی داشت که تقریبا غیر ممکن است که به توان بر آن چیره شد"
Riccitiello, که اظهار کرده بود EA در هر دو کنسول "سهم مساوی" دارد، اظهار کرد که فکر نمیکند که بازم تمام برگ‌های برنده دست سونی می‌باشد.
" اشکالی‌ بزرگی‌ که سونی دارد، گران بودن PS3 به دلیله Blue-ray player است که امکان کم کردن قیمت PS3 به اندازه X360 را نمیدهد" او‌ همچنین اضافه کرد که "مایکروسافت از سیستم آنلاین خود به خوبی‌ استفاده کرده"

منبع

• Like
Reactions: LEERY
حقیقتا هیچ وقت بازی ها Xbox توان رغابت با PS رو نداشتند.

دوست عزیز شما اول یاد بگیر که alan wake هست نه alon د
دوما rdr یه بازی مولتی پلتفورم بود نه انحصاری
سوما شما بازی های انحصاری سونی رو دیدی
چرا اطلاعات نداری الکی پست میدی؟؟؟؟
alan wake که خیلی نا امید کننده بود //////halo reach (یه سری منظورم 10-15 نفر نیست اشتباه نگیر منظورم کل جهانه ) به کسی نچسبید ولی حالا بازی های انحصاری سونی
تا حالا کیو دیدی که بگه از انچارتد یا gow یا ..... لذت نبرده؟؟؟؟

شما بهتره تو اون لیست انحصاری ها به جای این بازی های لوس و نه چندان خوب gears رو می گفتی

همینجوری یه چیزی نپرون

شما از کجا فهمیدی هالو به کسی نچسبید؟؟؟تک تک سوال کردی؟؟؟این طوری باشه منم میگم gow 3 گرافیکش در حد gow 1 بود.نمره هالو نشون داده بازی خوب بود و به همه چسبیده یا نه.آلن هم خیلی بازی خوبی بود و یه نکته منفیش این بود که بازی خیلی نسبت به داستانش سریع تموم شد همین از نمرش کم کرد شما که به دیگران میگی اطلاع ندارن حرف نزنن خودت هیچ اطلاعی نداری.

مخصوصا اون اوایل که کشتی کج 2007 بهتر از 2008 بود چون مجبورا کشتی کج رو برای ps3 زدن و گرافیکش گند شد=))
عکس های 2007 رو با 2008 مقایسه کن ببین زمانی که مجبور شدن کاملا این بازی رو بین 360 , ps3 به اشتراک بسازن چه گندی به بازی زدن.
دلیل شما برای حرفتون؟؟؟؟؟

مخصوصا اون اوایل که کشتی کج 2007 بهتر از 2008 بود چون مجبورا کشتی کج رو برای ps3 زدن و گرافیکش گند شد=))
عکس های 2007 رو با 2008 مقایسه کن ببین زمانی که مجبور شدن کاملا این بازی رو بین 360 , ps3 به اشتراک بسازن چه گندی به بازی زدن.
دلیل شما برای حرفتون؟؟؟؟؟

رفیق من اصلا دوست ندارم توی این بحثا شرکت کنم و پستی بدم فقط خواستم بگم حالا این همه بازی چرا اینو میگی؟خب معلومه اون اولا چون ساختار سی پی یوی Cell ناآشنا بود براشون نمیتونستن خوب روش کار کنن!
اگه بحث سر گرافیکه که شما کشتی کج رو کشیدی وسط که مایکروسافت تو خواب هم نمیتونه گرافیکی مثل Killzone 2 و KZ3 و Heavy Rain و Uncharted 2 و U3 و ... را روی 360 بیاره.پس ببین که ضعف گروه سازنده ی بازی بوده نه کنسول! پس تا موقعی که مایکروسافت نتونسته بازی ای با همچین گرافیک هایی بزنه پس بهتره بحث گرافیک 360 و PS3 رو قطع کنید!!!

رفیق من اصلا دوست ندارم توی این بحثا شرکت کنم و پستی بدم فقط خواستم بگم حالا این همه بازی چرا اینو میگی؟خب معلومه اون اولا چون ساختار سی پی یوی Cell ناآشنا بود براشون نمیتونستن خوب روش کار کنن!
اگه بحث سر گرافیکه که شما کشتی کج رو کشیدی وسط که مایکروسافت تو خواب هم نمیتونه گرافیکی مثل Killzone 2 و KZ3 و Heavy Rain و Uncharted 2 و U3 و ... را روی 360 بیاره.پس ببین که ضعف گروه سازنده ی بازی بوده نه کنسول! پس تا موقعی که مایکروسافت نتونسته بازی ای با همچین گرافیک هایی بزنه پس بهتره بحث گرافیک 360 و PS3 رو قطع کنید!!!
شما از کجا میدونی نمیتونه بیاره؟!

مایکروسافت تو خواب هم نمیتونه گرافیکی مثل Killzone 2 و KZ3 و Heavy Rain و Uncharted 2 و U3 و ... را روی 360 بیاره.
GOW 3 , inFamous 2 , LBP1,2 , TLG و . . . رو یادت نره :d

منتظر بودیم شما بگی قطع کنیم
پی اسم تو خواب بتونه محیطی مسه لایو درست کنه یا یه چیزی حداقل نصف ارزش کینکت بده بیرون یا امار فروش یه گیمشو به هفت برسونه

اون که بله
اصلا معلومه

ببین رفیق من اینو در جواب کسی نوشتم که میگه بی چون و چرا از همون اول بهتر بوده.که خود شما هم قبول دارید چون از اولش خود شما تو جریان بودید اما وای از دست کسانی که فکر میکنن همون سال اول بازی های مثل کیل زون 2 روش اومده بوده.
بازی های انحصاری سونی هم همشون خوب نیستن نمونش gt که 5 سال طول کشید ساخته شه اما فورزا 2 ساله ساخته شد 1 سال هم زود اومد بهتر هم بود.
کدوم گرافیک؟؟؟؟؟؟gears of war میاد و میبینیم گرافیک کدوم بهتره.
در ضمن من تو انحصاری بحث نکردم و مولتی رو میگفتم.چون قبول دارم سونی رو انحصاری ها حسابی داره کار میکنه و خوب پیش رفته.

اقا من تسلیم.

من PC Gamer هستم.

چند تا خونده بودم و دیده بودم .گفتم .

چه جنگی شده.

شما کی میخواین این بچه بازی رو تمام کنید خدا میدونه اون داره راجب بازی صحبت میکنه شما میری لایو فردا هم میری فضا پس فردا هم میرسی به کره ای که روش زندگی هستش .=))

شما چقدر از این شاخه به اون شاخه میپرین بابا هر کدوم بازی خوب خاص خودشون رو دارن حالا یکی PS3 داره با بازی PS3 یکی 360 داره با بازی 360 یکی هم مثل من جفتش رو داره با هر بازی که خوشش بیاد روی دو کنسول حال میکنه دیگه این دعوا نداره .

این هم نظر اون شرکت هستش شاید UBI بیاد یه چیز دیگه بگه دیگه دعوا نداره که . چقدر میخواین برای سونی و ماکروسافت تو سرو کله هم بزنین .

اقا چه پستی زدی شما
منطقو دلیلد استدلال ازش میریزه
دیگه وقتی میگن ایکس باکس به خوابش گرافیک انچارتت یک رو ببینه ما جوابه اینارو چی بدیم

در کدوم پست گفته شده 360 دار ها خواب گرافیکU1 رو ببینن ؟ میشه اول به من نشون بدین دوم بازی های که اون دوستمون اشاره کرده بهترین بازی های PS3 از نظر گرافیک هستش حالا من بیام چیزی که واقعیت هستش رو بزارم تو جیبم بگه نه برای مثال U2 ضعیف تر از AW هستش .یا بپرم سر لایو بهتره شما نمیفهمی .

این که نشد منطق .

آخرین ویرایش:
شما کی میخواین این بچه بازی رو تمام کنید خدا میدونه اون داره راجب بازی صحبت میکنه شما میری لایو فردا هم میری فضا پس فردا هم میرسی به کره ای که روش زندگی هستش .=))

اقا چه پستی زدی شما
منطقو دلیلد استدلال ازش میریزه
دیگه وقتی میگن ایکس باکس به خوابش گرافیک انچارتت یک رو ببینه ما جوابه اینارو چی بدیم

بابا نامردی به خدا هر چی گردن کلفت و کشتی کج کاره طرفداره ایکس باکسه ما زورمون به اینا نمیرسه :d تسلیم!! گرافیک و کلا بازی های 360 از بازی های ps3 خیلی خفن تر هستن .
از در اخر صندلی جلو :d

بابا نامردی به خدا هر چی گردن کلفت و کشتی کج کاره طرفداره ایکس باکسه ما زورمون به اینا نمیرسه :d تسلیم!! گرافیک و کلا بازی های 360 از بازی های ps3 خیلی خفن تر هستن .

از در اول صندلی معکوس آخر:d

نه بابا
از ممد زیاد نترس
need to fight
هیکلش فقط شبیه اونی تو عکسه هستش

نه بابا
از ممد زیاد نترس
need to fight
هیکلش فقط شبیه اونی تو عکسه هستش

دمت گرم با مرام.فقط همین شما ها رو داریم از دست پنکه ها زنده مونیدم وگرنه .....

در کلمیگم بازی های انحصاری سونی هم خوبن اما نه دیگه در حدی که دوستان میگن نسل بعد هم بهش نمیرسن و ....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or