رئیس EA: محصولات XBOX توانایی‌ مقابله با PS را ندارند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

S.T Infamous

کاربر سایت
screenshot_243338_thumb300.jpg

مایکروسافت در این چند سال اخیر، توانسته به رقیب مستحکم و قوی در جنگ کنسولی تبدیل بشود اما محصولات XBOX قدرت و توان حمل سنگینی‌ PS 1 را ندارند. این بگفته از رئیس EA آقای John Riccitiello می‌باشد.
" من فکر می‌کنم مایکروسافت کارهای عالی‌‌ای و در چند سال گذشته انجام داده و همچنین حرکات بسیار زیرکانه و باهوشی انجام داده؛ کم آوردن قیمت‌ها در زمان نیاز، ترکیب قیمت و هارد درایو کم برای قیمت چشمگیر و مناسب، و همچنین امکانات لایو نیز بسیار عالی‌ است"
"اما در همین حال، محصولات مایکروسافت به اندازه محصولات پلی‌استیشن معروفیت و موفقیت در خارج از ایالت متحده کسب نکرده، و من فکر می‌کنم که حقیقت اینست که بازرگاه بین‌المللی آنقدر مهم و مزیت بزرگی‌ است که هرچقدر مایکروسافت در بیزینس خود رشد و ترقی‌ کند، سونی آغازی داشت که تقریبا غیر ممکن است که به توان بر آن چیره شد"
Riccitiello, که اظهار کرده بود EA در هر دو کنسول "سهم مساوی" دارد، اظهار کرد که فکر نمیکند که بازم تمام برگ‌های برنده دست سونی می‌باشد.
" اشکالی‌ بزرگی‌ که سونی دارد، گران بودن PS3 به دلیله Blue-ray player است که امکان کم کردن قیمت PS3 به اندازه X360 را نمیدهد" او‌ همچنین اضافه کرد که "مایکروسافت از سیستم آنلاین خود به خوبی‌ استفاده کرده"

منبع

• Like
Reactions: LEERY
سلام
مرسی حالا الان ویکو هالو شدن لوس
ایشون میخواستن فن بازی در بیارن یکم مبتدی بودن:d

نه دوست عزیز من فن هیچ بازی یا کلا ً هیچ چیزی نیستم اون RDR هم یه اشتباه معمولی بود البته درست حرف زدن بهتر از درست نوشتن املای alan هستش !
من ایکس باکس 360 دارم و نظرم رو در مورد اون میدم با کنسول رقیب کاری ندارم چون اصلا ً ندارم که بخوام دربارش نظر بدم .
من از کنسولم و بازیهای انحصاری و غیر انحصاریش راضیم . من دنبال لذت بردن هستم پس فن هیچ چیزی نیستم !

• Like
Reactions: T Elite x
خب به نظر من 360 واقعا خوب کار کرده مخصوصا این که اگه کسی نخواد بازی کپی بگیره احتمال این که PS3 رو به خاطر بلوری پلیر بودنش (که به نظرم میخوان با آپدیت 3D هم بکنن) بخره بیشتره.

• Like
Reactions: T Elite x
سلام
مرسی حالا الان ویکو هالو شدن لوس
ایشون میخواستن فن بازی در بیارن یکم مبتدی بودن:d
دوست عزیز من ایکسباکس داشتم و الن ویک و هیلو رو بازی کردم و بعد فروختمش ناراحتیم از فروشش فقط به خاطر گیرز 3 هست
مایکرو برای بازی های انحصاریش چندان مایه نمیزاره ولی در عوض سونی
من به خاطر همین بازی های انحصاری ps3 گرفتم
alan wake چیزی نداشت برای گفتن جز اینکه هی تو تاریکی بری هی توهمات الن رو با چراغ قوه و اصلحه بکشی چه چیزی داشت؟؟؟
فقط داستان بازی بود که اونم دوستان لطف کردند و به رشته تحریر در اوردند
هیلو هم که برای کسانی که از قسمت 3 شروع کردن به بازی اون هیچ جذابیتی نداشت !!!

از بازی های انحصاری ایکسباکس فقط گیرز هست که لذت بازی داره شبکه لایوش که خیلی کم به درد ما میخوره بجز بازی کردن تو اون (گفتم خیلی کم چون تو ایران شاید نباشن 1000 نفر که بتونن از این شبکه استفاده کامل ببرند)
برگ برندش کینکته که واقعا فوق العاده است اما نمیدونم چرا به خاطر پول بیشتر با اینکه گفتن قیمت فروشش 149 دلاره ولی به صورت عمده ندادند تا 200 دلار بفروشن و پول بیشتر بگیرن !!!!
خب یکی نیست بگه شما که نمیخواستین 149 دلار بدین چرا اعلام کردید؟؟؟

البته move هم همینجوری شد سونی کنترولر رو بدون نویگیشن داد بیرون که اگه شما بخوای حد اکثر لذت رو ببری باید 150 دلار پول بدی تا یه move و یه navigation بخری علاوه بر باندل اصلیش

خواستم منصفانه و بدون فن بازی بگم هر 2 کمپانی دنبال چاپیدن مردمن
ولی سونی یه برتری کوچیکی داره و اون خوندن بلوری هست که هنوز تو ایکسباکس گنجانده نشده و این عیبی بزرگه برای ایکسباکس چون مردم با خریدن سونی همزمان یه بلوری پلیر 3d دارن اما ایکسباکس نداره (البته غیر هک شده ها (سونی ))

//////halo reach (یه سری منظورم 10-15 نفر نیست اشتباه نگیر منظورم کل جهانه ) به کسی نچسبید ولی حالا بازی های انحصاری سونی

این جمله رو یه جوری بگو بفهمیم چی داری میگیم !

ولی سونی یه برتری کوچیکی داره و اون خوندن بلوری هست که هنوز تو ایکسباکس گنجانده نشده و این عیبی بزرگه برای ایکسباکس چون مردم با خریدن سونی همزمان یه بلوری پلیر 3d دارن اما ایکسباکس نداره (البته غیر هک شده ها (سونی ))
عجب ! پس راز موفقیت سونی هم کشف شد !

دنیای کنسول ها با عرضه هر نسل از نو شروع می شه!!و به نظرم نمی شه اون رو با چیز های دیګه مثل ګوشی تلفن همراه مقایسه کرد.سونی هم با ps1 تونست اول بشه و سهم خودش رو از صفر به مقدار زیادی از بازار افزایش بده!!در ضمن این نسل هنوز تموم نشده و می احتمالا شاید جابه جایی خواهیم بود.
اما مثلا ممکنه نسل بعد یه کمپانی دیګه ای جنګ کنسول ها رو ببره!!! و به نظرم ۳۶۰ با عرضه زود هنګامش (که سیاست خیلی خوبی بود و هیچ خرده ای بهش نیست)تونست موفق بشه و شاید نسل بعد این شرایط تغییر کنهږ
اګر آمار فروش سال اول ۳۶۰ رو هم در نظر نګیریم همین الان ps3 تونسته ۳۶۰ رو پشت سر بزاره!!

این آمار مربوط به ګزارش مالی شرکت هاست.سونی توی ۹ ماهه اول سال و توی هر سه ماهه به طور جداګانه ۳۶۰ رو outsold کرده!!!!

PS3 Worldwide Unit Sales (Unit:Million)

Code:
Hardware Sales   Ap-Jn    Jl-Sp    Oc-Dc    Ja-Mr     FY       LTD

FY 2006/07         -        -       1.7      1.8      3.5      3.5

FY 2007/08        0.7      1.3      4.9      2.2      9.1      12.6 

FY 2008/09        1.6      2.4      4.5      1.6      10.1     22.7 

FY 2009/10        1.1      3.2      6.5      2.2      13.0     35.7

FY 2010/11        2.4      3.5       -        -       5.9      41.6

Software Sales   Ap-Jn    Jl-Sp    Oc-Dc    Ja-Mr     FY       LTD

FY 2006/07         -        -       5.2      8.1      13.3     13.3

FY 2007/08        4.7      10.4     26.0     16.8     57.9     71.2 

FY 2008/09        22.8     21.2     40.8     18.9     103.7    174.9 

FY 2009/10        14.8     23.9     47.6     29.3     115.6    290.5

FY 2010/11        24.8     35.3       -        -      60.1     350.6
Worldwide Hardware Unit Sales (Unit:Million)
Code:
Sony's Fiscal Year 2010/11

Hardware         Ap-Jn    Jl-Sp    Oc-Dc    Ja-Mr    Sony FY       

PS3               2.4      3.5       -        -       5.9      

Wii               3.04     1.93       -       -       4.97      

360               1.5      2.8       -        -       4.3      

PS2               1.6      1.5       -        -       3.1

Year 2010

Hardware         Ja-Mr    Ap-Jn    Jl-Sp    Oc-Dc     2010       

Wii               3.48     3.04     1.93      -    [B]   8.45  [/B]    

PS3               2.2      2.4      3.5       -     [B]  8.1   [/B]   

360               1.5      1.5      2.8       -     [B]  5.8     [/B] 

PS2               1.7      1.6      1.5       -       4.8
این ها رو به علاوه یه سری آمار دیګه اینجا ګذاشتم.
در مورد فروش نرم افزار هو همین رو بګم که احتمالا فروش ps3 توی این ضمینه جلو زده (افزایش رو نیګاه کن) اما ماکرو فروش نرم افزارش رو اعلام نکرده(در امسال) و اګر کسی تونست پیدا کنه من رو هم خبر کنه!!!
محمد جان تا اونجایی که من میدونم 360 توی چند ماه اخر سال فروش خیلی خیلی زیادی کرد.به نظرت بهتر نیست به جای اینکه همش این امار رو بزاری وایستی گزارش مالی شرکت ها برای اخر سال بیاد بعد مقایسه بشن؟
البته منظور من این نیست که اون موقع امار ممکنه فرق کنه با الان ولی در حال حاظر نامردیه این مقایسه چون کینکت تازه عرضه شده و تونسته فروش 360 خیلی بالا ببره در صورتی که تو این امار این مشخص نیست.

//////halo reach (یه سری منظورم 10-15 نفر نیست اشتباه نگیر منظورم کل جهانه ) به کسی نچسبید
/:)

Reach تا الان نزديك 7 ميليون فروش داشته (كه براي GoW 3 كه مثال زدي يك رويا است) و هميشه هم بين 3 تاي اول لايو است. اخيرا هم آمار خيره كننده اي ازش منتشر شده (مثلا چند ميليارد ساعت توسط ملت بازي شده يا 400 ميليون Kill توش بدست اومده و از اين مدل آمارها)، اون وقت مياي با اطمينان ميگي تو جهان به كسي نچسبيد؟:دی
لطف كن سليقه خودت رو به بقيه مردم نسبت نده.

محمد جان تا اونجایی که من میدونم 360 توی چند ماه اخر سال فروش خیلی خیلی زیادی کرد.به نظرت بهتر نیست به جای اینکه همش این امار رو بزاری وایستی گزارش مالی شرکت ها برای اخر سال بیاد بعد مقایسه بشن؟
البته منظور من این نیست که اون موقع امار ممکنه فرق کنه با الان ولی در حال حاظر نامردیه این مقایسه چون کینکت تازه عرضه شده و تونسته فروش 360 خیلی بالا ببره در صورتی که تو این امار این مشخص نیست.

من هم با شما هم عقیده ام که ۳۶۰ می تونه این سه ماه پایانی فروش بیشتری داشته باشه اما اینکه بتونه ۳ میلیون بیشتر بفروشه و ps3 رو پشت سر بزاره یکم عجیبه ولی غیر ممکنه نیست.البته احتمالا این ۳ ماهه رو سونی یه overship می کنه تا برتری ۳۶۰ زیاد مشخص نشه حتی ممکنه آمار شیپش بیشتر باشه چون سونی توی ۳ ماهه بعدی (۳ ماه اول سال آینده)بازی های زیادی داره و احتمالا فروش خیلی بالای هم داره پس برای این که ماکرو رو توی ګزارش مالی هاش شکست بده به نفعش هست که با overship آمار سه ماه اخیرش رو برای خودش کنه توی سه ماهه بعدیش هم فروش کنسول خود به خود بالا هستد و باز هم می تونه ۳۶۰ رو شکست بده!!!
البته این ها همه حدس و ګمان هست.

من هم با شما هم عقیده ام که ۳۶۰ می تونه این سه ماه پایانی فروش بیشتری داشته باشه اما اینکه بتونه ۳ میلیون بیشتر بفروشه و ps3 رو پشت سر بزاره یکم عجیبه ولی غیر ممکنه نیست.البته احتمالا این ۳ ماهه رو سونی یه overship می کنه تا برتری ۳۶۰ زیاد مشخص نشه حتی ممکنه آمار شیپش بیشتر باشه چون سونی توی ۳ ماهه بعدی (۳ ماه اول سال آینده)بازی های زیادی داره و احتمالا فروش خیلی بالای هم داره پس برای این که ماکرو رو توی ګزارش مالی هاش شکست بده به نفعش هست که با overship آمار سه ماه اخیرش رو برای خودش کنه توی سه ماهه بعدیش هم فروش کنسول خود به خود بالا هستد و باز هم می تونه ۳۶۰ رو شکست بده!!!
البته این ها همه حدس و ګمان هست.

راه تقلب نشون سونی میدی..:d

• Like
Reactions: taherism
در زمینه انحصاری 360 خراب کرده افتضاح
همین ساله دیگه سونی یه گونی انحصاری داره ولی ماکرو چی؟
تو سخت افزار که گند زد بعد یواش یواش از اول ساختش ولی با این اوصاف یه رقیب سخت برای PS3 پر قدرت و مشهور شد این خودش خیلی حرفه
ولی واقعا باید یه فکری واسه انحصاری هاش بکنه
پ.ن:رئیس EA سونی فنه لاکردار:d

آره دیدی برای هر بازی که تریلر میده مثلا فیفا 11 همشون دارند با پلی بازی می کنند

دوست عزیز من ایکسباکس داشتم و الن ویک و هیلو رو بازی کردم و بعد فروختمش ناراحتیم از فروشش فقط به خاطر گیرز 3 هست
مایکرو برای بازی های انحصاریش چندان مایه نمیزاره ولی در عوض سونی
من به خاطر همین بازی های انحصاری ps3 گرفتم
alan wake چیزی نداشت برای گفتن جز اینکه هی تو تاریکی بری هی توهمات الن رو با چراغ قوه و اصلحه بکشی چه چیزی داشت؟؟؟
فقط داستان بازی بود که اونم دوستان لطف کردند و به رشته تحریر در اوردند
هیلو هم که برای کسانی که از قسمت 3 شروع کردن به بازی اون هیچ جذابیتی نداشت !!!

از بازی های انحصاری ایکسباکس فقط گیرز هست که لذت بازی داره شبکه لایوش که خیلی کم به درد ما میخوره بجز بازی کردن تو اون (گفتم خیلی کم چون تو ایران شاید نباشن 1000 نفر که بتونن از این شبکه استفاده کامل ببرند)
برگ برندش کینکته که واقعا فوق العاده است اما نمیدونم چرا به خاطر پول بیشتر با اینکه گفتن قیمت فروشش 149 دلاره ولی به صورت عمده ندادند تا 200 دلار بفروشن و پول بیشتر بگیرن !!!!
خب یکی نیست بگه شما که نمیخواستین 149 دلار بدین چرا اعلام کردید؟؟؟

البته move هم همینجوری شد سونی کنترولر رو بدون نویگیشن داد بیرون که اگه شما بخوای حد اکثر لذت رو ببری باید 150 دلار پول بدی تا یه move و یه navigation بخری علاوه بر باندل اصلیش

خواستم منصفانه و بدون فن بازی بگم هر 2 کمپانی دنبال چاپیدن مردمن
آقا جون شما ما را کشتی!الان قیمت جهانیه کینکت 149 دلاره!م خوای برو آمازون ببین...

شاید توی بازی های انحصاری ps3 از 360 بهتر باشه که یه جورایی هم هست. اما هم توی گرافیک هم در مقایسه بین kinect و move و هم در قسمت live . این Xbox هست که واقعا سونی رو نابود کرده. همین LIVE به کل ps3 میرزه.

• Like
Reactions: Dreadlord
شاید توی بازی های انحصاری ps3 از 360 بهتر باشه که یه جورایی هم هست. اما هم توی گرافیک هم در مقایسه بین kinect و move و هم در قسمت live . این Xbox هست که واقعا سونی رو نابود کرده. همین LIVE به کل ps3 میرزه.

شما مطمئنی PS3 رو دیدی تاحالا؟

شما مطمئنی PS3 رو دیدی تاحالا؟
اين كه بگيم لايو به PS3 ميارزه ديگه خيلي ..........:d
ولي خب مشخصا لايو از PSN امكانات بهتر و بيشتري داره و يكي از برتري هاي 360 همين لايوش هست
در مورد انحصاري ها هم كاملا مشخصه كه سوني بهتر عمل كرده و ميكنه!
بازي هاي مالتي هم بعضيا رو 360 بهترن بعضيا هم رو PS كه به نظر من تفاوتشون اصلا به چشم نمياد و مهم نيست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or