دیوید کیج : PS4 یکه تاز نسل آینده خواهد بود

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

david_cage.jpg

دیوید کیج بازیساز معروفی که اخرین بازی وی به نام Beyond قرار است به صورت اختصاصی برای PS3 عرضه شود در اخرین اظهارات خود در مورد PS4 ادعاهای جالبی را عنوان کرده ، به گفته کیج PS4 بدون هیچ دردسری بهترین کنسول نسل بعد خواهد بود . وی افزود : به نظرم سونی و PS4 برندی بسیار بزرگ و بی رقیب در بازار محصولات سرگرمی هستند ، وجود تیم خوب و مجرب SCE و جزییات خوب PS4 باعث میشود PS4 همانند PS2 در این نسل بدون رقیب ، یکه تاز نسل بعد باشد ! دیوید کیج در مصاحبه های قبلی خویش نیز به بهترین بودن PS3 اذعان کرده بود . همچنین کیج در مورد کنسول اینده ی مایکروسافت نیز افزود : انها با دیدن جزییات PS4 شوکه شده اند ، به نظر میرسد میخواهند اخرین حرکت خود را در E3 به نمایش بگذارند ولی به نظر میرسد PS4 از هر جهت بر انها برتری دارد ، مطمئنا حرکتهای بزرگتری از سونی در اینده شاهد خواهید بود

منبع

از عنوان تاپیک که مشخص بود بوی فن بازی میده چیز خاصی نیست
حالا این دوستی که تاپیکو استارت زد بنابه درصد فن زدگی یه منبع خالی بندی سوری قرار داد دیگه دلیل نمیشه بعضیا سریع از فرصت استفاده کنن سوتی اونایی که متوجه نشدنو بگیرن که :|
یعنی IQ عزیزانی که امدن دارن به دیوید کیج دری وری میگن اندازه دندون جلویی یه ارنیتورنگ 1 روزس!:biggrin1:
این دوست عزیزمون متوجه نشدن عجب حرکتای زیر 12 سالی ادم میبینه تو بازی سنترا
به هم نخندید با هم بخندین :|

آخرین ویرایش:
لطفا ترمز بکشید.

وظیفه کاربرا نیست که برن منبع رو چک کنن.اگر قرار باشه کاربر بره منبع چک کنه،پس مدیر و عضو تحریریه و سردبیر این وسط چیکارست؟

از اون نظری که شما میگی بله :دی ( یکی زبانش قوی نیست خبر و بد ترجمه میکنه و اونی که ضعیفتره باور میکنه ) اما اینکه خبر وجود خارجی نداره منبع هم نداره یک چیز دیگه است :دی
کاری به اعتقادات و طرز فکرت ندارم اونم در درجه خودش محترم اما قبول نداری دیگه زیاد از حد هیت میورزی ( بازم میگم کاری به اینکه از چی خوشت میاد از چی نه ندارم ) !!
بیخیال حسین :دی دیگه زیادی داری حرص میخوری ارزش نداره

وای کلی خندیدم . خیلی جالب بود . من هنوز کرایسیس3 رو بازی نکردم ( سیستمم نمیکشه:d ) ولی خیلی جالب بود . فکر کنم کرایتک عمدا این کار رو کرده>:)
54495081737885231632.jpg

ای کرایتک نامرد من گفتم چرا نسل بعدی رو زود رو کرد نگو کیج به بازی کشیده
گفتم کچله اشنا میزنه ها نگو عمو کیج خودمونه .. بنده خدا نمرد تو DX11 طراحی شد
yahoo_24.gif

ماکروسافت با یه بازی انحصاری زد تو دهن سونی و کیج :دی این شما و اینم FARCRY3

di-O625.jpg

آخه مردک تو اسم مایکروسافت رو برای چی رو زبونت میاری؟کار خودتو بکن کچل.

جوک هم زیاد نگو.

این سونی نسل قبلم آش دهن سوزی نبودد . این انحصاری ها بودن که نجاتش دادن . و الا تا دقایق آخر پیروز میدان مایکرو و کنسولش بود که در صدر کنسول های پر فروش بود و از سونی پیشی گرفته بود . الانم که سونی هی انحصاری میده دلیلش ساپورت نادرست اولیه بود . پس زیاد به حرف ها و شایعات پیرامون گوش نکنید.

ترول 13 یا اپریل یا هر چی .. ولی من که محتویات پست اول رو بهش معتقدم

باز تاپیک کیج زده شد هیترا شیرجه زدن توش...8-|
حضور برادر ایالات متحده و برادر؟ ریحانه قبل از باز کردن تاپیک برام معلوم شده بود...:|

این سونی نسل قبلم آش دهن سوزی نبودد . این انحصاری ها بودن که نجاتش دادن . و الا تا دقایق آخر پیروز میدان مایکرو و کنسولش بود که در صدر کنسول های پر فروش بود و از سونی پیشی گرفته بود . الانم که سونی هی انحصاری میده دلیلش ساپورت نادرست اولیه بود . پس زیاد به حرف ها و شایعات پیرامون گوش نکنید.
ا ا ا داداش از تو انتظار نداشتم بياي همچين چيزي بگي!!مايكروسافت چه آش دهن سوزي بود؟تنها كاربردش استفاده از اون در فصل زمستان بجاي بخاري بود!!دومين كاربردش هم استفاده از اون بعنوان چلچراغ بود!!!انحصاري هاش هم به حدي زياد بود كه كم مونده بود سالي 2 تا هيلو و فورزا بازي كنيد!!خدا ميدونه به چي ايكس باكس مينازيد!؟

---------- نوشته در 01:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:21 AM ارسال شده بود ----------

آخه مردک تو اسم مایکروسافت رو برای چی رو زبونت میاری؟کار خودتو بکن کچل.جوک هم زیاد نگو.
حالا استاد كيج شد مردك!!؟؟شما بريد انگري بيردزتون رو بازي كنيد و كاري به كار استاد نداشته باشيد!!!

مگر تو دروغ اپریل این اتفاق بیافته
خدا لعنت کنه کسی رو که اینو ساخت:|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or