دیوید کیج : PS4 یکه تاز نسل آینده خواهد بود

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

david_cage.jpg

دیوید کیج بازیساز معروفی که اخرین بازی وی به نام Beyond قرار است به صورت اختصاصی برای PS3 عرضه شود در اخرین اظهارات خود در مورد PS4 ادعاهای جالبی را عنوان کرده ، به گفته کیج PS4 بدون هیچ دردسری بهترین کنسول نسل بعد خواهد بود . وی افزود : به نظرم سونی و PS4 برندی بسیار بزرگ و بی رقیب در بازار محصولات سرگرمی هستند ، وجود تیم خوب و مجرب SCE و جزییات خوب PS4 باعث میشود PS4 همانند PS2 در این نسل بدون رقیب ، یکه تاز نسل بعد باشد ! دیوید کیج در مصاحبه های قبلی خویش نیز به بهترین بودن PS3 اذعان کرده بود . همچنین کیج در مورد کنسول اینده ی مایکروسافت نیز افزود : انها با دیدن جزییات PS4 شوکه شده اند ، به نظر میرسد میخواهند اخرین حرکت خود را در E3 به نمایش بگذارند ولی به نظر میرسد PS4 از هر جهت بر انها برتری دارد ، مطمئنا حرکتهای بزرگتری از سونی در اینده شاهد خواهید بود

منبع

نیما منبعت تو حلقم!:دی

یعنی IQ عزیزانی که امدن دارن به دیوید کیج دری وری میگن اندازه دندون جلویی یه ارنیتورنگ 1 روزس!:دی

ماکان از بچه ها چه انتظارهایی داری :دی واقعا اگه من بودم به نیما یک چیز با ارزش جایزه میدادم چرا که :
ثابت کرد نه تنها هیچکس به منبع توجهی نمیکند اصلا ببینن منبع اعتبار داره یا نه بلکه ثابت کرد هیچکس حتی یک پست و هم نمیخونه و شروع میکنه پست دادن :دی

هیچکس حتی یک پست و هم نمیخونه و شروع میکنه پست دادن :دی
شما از کجا اینقدر مطمئنی که به خودت اجازه میدی همچین حرفی بزنی.
احتمالا خودت همچین آدمی بودی و حالا که 4 تا پست میخونی میخوای به همه بگی آی مردم من قبل از پست زدن تمام پستها رو میخونم. آفرین

چقدر بی منطقه طرف هنوز ایکس باکس جدید رو نمایی نشده ایشون می گه پلی 4 ازش برتر ..اخه از چی برتره ؟ از چیزی ک ندیدی .
مثل اینکه من بگم کامپیوترم از کامپیوتر همسایمون بهتره ولی تاحالا کامپیوتر همسایمون رو ندیدم! :))

شما از کجا اینقدر مطمئنی که به خودت اجازه میدی همچین حرفی بزنی.
احتمالا خودت همچین آدمی بودی و حالا که 4 تا پست میخونی میخوای به همه بگی آی مردم من قبل از پست زدن تمام پستها رو میخونم. آفرین

کلا منظور من و متوجه نشدی !!! اصلا هیچکدام از چیزهایی که گفتی و من نگفتم !!!!

آخرین ویرایش:
لطفا ترمز بکشید.

وظیفه کاربرا نیست که برن منبع رو چک کنن.اگر قرار باشه کاربر بره منبع چک کنه،پس مدیر و عضو تحریریه و سردبیر این وسط چیکارست؟
یعنی IQ عزیزانی که امدن دارن به دیوید کیج دری وری میگن اندازه دندون جلویی یه ارنیتورنگ 1 روزس!:biggrin1:
فهم و ادب جنابعالی از اینم پاینتره.

نمیدونم چرا هرچی کچل عباسه زده توکار PS4 :)) ولی همین منبع خالی بندی برای اثبات فن بازی عزیزان کفایت میکنه

اتفاقا نکته کاملا کلیدی تو منبع خبر وجود داره و کاملا منبع داره درست میگه خدمتتون عرض شود بعد معرفی کپسول PS4 نتنها جهانیان شگفت زده شدن بلکه اصلا کاشف به عمل اومده مقامات بلند پایه سونی پشت درهای بسته با مقامات دون پایه AMD درحال مذاکره هستن بر سر اینکه اصلا چی خلق کردن خودشونم توکف گیر کردن .

اتفاقا دیروز رئیس شرکت درپیت CPU سازی INTEL زنگ زده بود نمایندگی سونی که عاغا جان مادرت یدونه PS4 براش بزارن کنار اصلا تو عمرش ندیده همچین چیزی رو بنده خدا..

البته منبع سوری خدمت عزیزان رو نمیکنم اینم منبع معتبر Next generation mobile processors will outperform PS3 and Xbox 360 | bit-tech.net
:))

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا هرچی کچل عباسه زده توکار PS4 :))

اتفاقا نکته کاملا کلیدی تو منبع خبر وجود داره و کاملا منبع داره درست میگه خدمتتون عرض شود بعد معرفی کپسول PS4 نتها جهانیان شگفت زده شدن بلکه اصلا کاشف به عمل اومده مقامات بلند پایه سونی پشت درهای بسته با مقامات دون پایه AMD درحال مذاکره هستن بر سر اینکه اصلا چی خلق کردن خودشونم توکف گیر کردن .

اتفاقا دیروز رئیس شرکت درپیت CPU سازی INTEL زنگ زده بود نمایندگی سونی که عاغا جان مادرت یدونه PS4 براش بزارن کنار اصلا تو عمرش ندیده همچین چیزی رو بنده خدا..

البته منبع سوری خدمت عزیزان رو نمیکنم اینم منبع معتبر Next generation mobile processors will outperform PS3 and Xbox 360 | bit-tech.net
:))

.....:-?

لول، نیما همه رو ترول کرد =))

دروغ 13 و April Fool رو با هم بجا آوردی :دی

این که گفتی تلفظش چجوریه؟

ornithorynque. تلفظ میشه اورنی تورنگ. مگ مگ و دوستان یادت میاد؟ مگ مگ اورنیتورنگ بود!:دی بچه اورنیتورنگ طولش 2 سانته. یعنی دندونش میشه نزدیک 1 میلی متر!:دی

ماکان از بچه ها چه انتظارهایی داری :biggrin1: واقعا اگه من بودم به نیما یک چیز با ارزش جایزه میدادم چرا که :
ثابت کرد نه تنها هیچکس به منبع توجهی نمیکند اصلا ببینن منبع اعتبار داره یا نه بلکه ثابت کرد هیچکس حتی یک پست و هم نمیخونه و شروع میکنه پست دادن :biggrin1:

نیما که کلا خداس!:دی

ولی کالا باهات موافقم. بعضی از کاربران کلا فقط تیتر خبر رو میخونن و میان تو تا هرچیزی که به ذهنشون رسید رو پست کنن. با بقیش دیگه کاری ندارن! چک کردن منبع خبر و صحت و سقمش به عهده بقیه هست، اینا فقط باید ترول کنن!:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or