دیوید کیج : PS4 یکه تاز نسل آینده خواهد بود

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

david_cage.jpg

دیوید کیج بازیساز معروفی که اخرین بازی وی به نام Beyond قرار است به صورت اختصاصی برای PS3 عرضه شود در اخرین اظهارات خود در مورد PS4 ادعاهای جالبی را عنوان کرده ، به گفته کیج PS4 بدون هیچ دردسری بهترین کنسول نسل بعد خواهد بود . وی افزود : به نظرم سونی و PS4 برندی بسیار بزرگ و بی رقیب در بازار محصولات سرگرمی هستند ، وجود تیم خوب و مجرب SCE و جزییات خوب PS4 باعث میشود PS4 همانند PS2 در این نسل بدون رقیب ، یکه تاز نسل بعد باشد ! دیوید کیج در مصاحبه های قبلی خویش نیز به بهترین بودن PS3 اذعان کرده بود . همچنین کیج در مورد کنسول اینده ی مایکروسافت نیز افزود : انها با دیدن جزییات PS4 شوکه شده اند ، به نظر میرسد میخواهند اخرین حرکت خود را در E3 به نمایش بگذارند ولی به نظر میرسد PS4 از هر جهت بر انها برتری دارد ، مطمئنا حرکتهای بزرگتری از سونی در اینده شاهد خواهید بود

منبع

همین کم مونده بود دیگه ایرانی ها April Fools Day رو جشن بگیرن که گویا با این مسخره بازی ها دارن می گیرن

پست گزارش شد

همه این بابا رو میشناسن و میدونن بعضی وقتها......!!!:-/
حالا بگذریم جدا از فن بازی کارش درسته ولی بابا خودستایی و جوگیری هم حدی داره به قرعان!!:-s

یکی نیست جلوی فک اینو بگیره!!!من خودم سونی رو بیشتر دوس دارم ولی اینکه یکی مثل کیج انقد تابلو بیاد پاچه خواری کنه اونم زمانی که هنوز خبری از xbox نسل بعدی نشده واقعا مسخرست.برو همون دگمه زنیتو بساز حراف مسخره.

یکی نیست جلوی فک اینو بگیره!!!من خودم سونی رو بیشتر دوس دارم ولی اینکه یکی مثل کیج انقد تابلو بیاد پاچه خواری کنه اونم زمانی که هنوز خبری از xbox نسل بعدی نشده واقعا مسخرست.برو همون دگمه زنیتو بساز حراف مسخره.
یکی هم نیست جلوی نظرات تکراری تو رو بگیره بابا بسه بخدا فهمیدیم هیتر کیج هستی به جان بچم فهمیدیم گیمر خفن هستی دنبال دکمه زنی نیستی شورشو دراوردی دیگه
دوستان هنوز واقعا نگرفتن قضیه رو؟؟
yahoo_4.gif
تو روحت نیما :)) نزدیک بود درگیری پیش بیاد :))

آخرین ویرایش:

حسین منبعو نگا کن :d

یکی هم نیست بگه شما بجای اینکه فقط خبر و بخوانید به منبع بروید ببینید چی میبینید :|

حسین جان تا تیتر رو خونده استین هارو زده بالا سیبیلارو هم پیچونده د برو که رفتیم نفس کش :دی

دوستان غرض فقط یکم مزاح بود :d ، اگر کسی ناراحت شد و به دل گرفت من عذر میخوام :(:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or