دیوید کیج: من به هنر در بازی های خود اهمیتی نمی دهم

MαMαSαN

کاربر سایت
cage.jpg

دیروز و در طی یک مصاحبه ی خبری؛ شخصی از دیوید کیج پرسید که آیا او خود را یک نویسنده می داند یا خیر ؟! دیوید کیج در پاسخ از خبرنگار کمی وقت درخواست کرد تا نسبت به سوال تفکر کند. اما در پاسخ گفت: "بعضی اوقات با خود فکر می کنم و می گویم که آیا من یک خالق و صاحب هنر هستم ؟! در جواب خود فقط به یک جمله می رسم و آن هم این است که به طور کلی خیر! من به این موضوع فکر نمی کنم که در حال ساخت یک عنوان هنری هستم بلکه سعی می کنم کار خود را به بهترین نحو ممکن و با علاقه و اشتیاق انجام دهم و همیشه به کارهای خود ایمان و آنها را باور دارم."

همچنین دیوید کیج در ادامه ی مصاحبه گفت که در طول مدت زمان ساخت یک بازی، خود را همانند همکارانش می داند و تنها مسئله ای که برای تیمش حائز اهمیت است این است که عنوانی را خلق کند که حتی بعد از گذشت 50 سال از ساخت آن، به عنوان یک خاطره ی بسیار خوب در ذهن طرفدارانش ثبت شود. اگر چنین چیزی اتفاق بیفتد، ما می توانیم ادعا کنیم که ساخته ی ما یک اثر هنری بوده است اما به طور کلی من توجهی به این موضوع ندارم و سعی می کنم در کار خود موفق باشم.

البته در پایان مصاحبه، دیوید کیج خود را یک نویسنده می داند و در مورد کار خود میگوید: "من حدود یک سال وقت صرف می کنم تا بتوانم یک مطلب و داستان عالی را پیاده سازی کنم. زمانی که شروع به نویسندگی می کنم، دیگر شب و روز برایم اهمیتی ندارد و سعی میکنم بیشتر اوقات مشغول کار بر روی پروژه ی خود باشم. من بیشتر سعی می کنم احساسات شخصی خود را بر روی کاغذ پیاده سازی کنم و عنوان هایی همانند Heavy Rain خلق کنم. احساسات من در عنوان Heavy Rain همانند یک پدر واقعی بود و تمام مسئولیتی که یک پدر در قبال همه چیز دارد را هنگام بازی در خود احساس می کردم. اگر بخواهید از این دید به شخصیت من نگاه کنید، می توانید مرا یک نویسنده بدانید و باید بگویم بله. از دید شما من یک نویسنده هستم."

این هم نمیدونی که چرا این همه موافق داره..!؟:-/

الان مشکل موافق داشتنش چیه ؟ خوب من از بازی های که میسازه خوشم میاد موافقم خوب حالا مشکلش چیه نکنه همه باید نظر مخالف داشته باشن ؟

حالا من که موافقشم که پای سم رو وسط نکشیدم مخالف هاش امدن .... گفتن تو مطلب اصلی هم صحبتی از بهترین نویسندم و ... دیگه رقیب ندارم و تمام بازی هام تکه از نظر داستانی و ... نگفته که به رگ بعضی ها بر خورده .

آخرین ویرایش:
دیوید کیج که بازیهاش هنری هستن من خیلی حال میکنم باهاش . چرا همچین حرفی زده ؟ استاد مثل اینکه داروهای ممنوعه مصرف کرده بود در اون لحظه :دی

پ.ن : اگه به موضع و پیشینه ی زننده تاپیک توجه کنیم که ثابت میشه قصدش دعوا راه انداختن هست بین اونایی که هوی رین بازی کردن و به طبع اون دیوید رو دوست دارن و کسانی که هوی رین رو بازی نکردن و از دیوید کینه دارن که چرا انحصاری میسازه . به همین سادگی

آخرین ویرایش:
heavy rain شاهکاری بود که سه بار بازی کردم و هرگز فراموش نمیکنم. مخصوصا اونجایی که باید انگشت خودمو قطع میکردم تمام اضطراب استرس رو تو وجودم حس کردم

خوشم اومد خیلی خوب خودتو زدی به اون راه.

اره تو درست میگی ;)

کلآ با امثالهم ــه شما نباید وارد بحث شد. دیگه برام تجربه شد که جواب اینطور پست ها رو ندم ! با تایتل مشکل داری ریپورت کن رسیدگی میشه !

اره تو درست میگی ;)

کلآ با امثالهم ــه شما نباید وارد بحث شد. دیگه برام تجربه شد که جواب اینطور پست ها رو ندم ! با تایتل مشکل داری ریپورت کن رسیدگی میشه !

من یبار قبلا هم به تیتر شما ایراد گرفتم که خب اشتباه بود کارم ؛ اما خودت کلاهتو قاضی کن و به من بگو :
Heavy Rain's David Cage: 'I don't care' if my games are art
این Art به چی refer میکنه ؟دقیقا به بازی ؛ درست میگم ؟ کیج داره می گه من اهمیت نمیدم که بازیم هنر هست یا نه .
شما چی ترجمه کردی ؟ :
دیوید کیج: من به هنر در بازی های خود اهمیتی نمی دهم .
===
تیتر گاماسوترا که شما خبر رو ازش گذاشتی یکم گیج کنند هست ؛ اما از شما بعنوان خبرنگار انتظار بیشتر هست .
حالا تیتر 247 رو میبینیم :
I don’t think I’m doing art, I’m doing what I believe in.
آها این تیتر ،تیتر قشنگ تریه ... که مارو قشنگ به این می رسونه که کیج به این که کاری که داره میکنه "هنر" هست یا نه اهمیت نمیده کاری که عشقش میکشه میکنه . نه این که به هنر اهمیت نمی ده توی کارش .
این جا عملا نه من و نه کسی با شما پدر کشتگی نداره و سعی کنیم ایرادهامون رو برطرف کنیم ... این دوستمون هم که از شما ایراد گرفت به همراه یکی دو تا دیگه از بچه ها واقعا توی زبان انگلیسی (بخصوص گرامر) خیلی خوب هستن .
حرفشون هم سند هست .

آها این تیتر ،تیتر قشنگ تریه ... که مارو قشنگ به این می رسونه که کیج به این که کاری که داره میکنه "هنر" هست یا نه اهمیت نمیده کاری که عشقش میکشه میکنه . نه این که به هنر اهمیت نمی ده توی کارش .
این جا عملا نه من و نه کسی با شما پدر کشتگی نداره و سعی کنیم ایرادهامون رو برطرف کنیم ... این دوستمون هم که از شما ایراد گرفت به همراه یکی دو تا دیگه از بچه ها واقعا توی زبان انگلیسی (بخصوص گرامر) خیلی خوب هستن .
حرفشون هم سند هست .

اگه ایشونم مثل شما همون دفعه ی اول با سند و مدرک صحبت کرده بود من قبول می کردم. البته الانم تیتر من مشکل خاصی نداره و اگر بخوایم جور دیگه ای بنویسیمش، فقط باید جای کلمات رو عوض کنیم. بهرحال نظرات مختلف هست و نظر هر کسی قابل احترام.

متاسفانه چون اخبارهای VG247 رو دنبال نمی کنم، تیتر اونجارو ندیده بودم. البته تیتر VG247 ترجمش یه تریلی با بارش میشه ! در نتیجه بهترین تیتر الان قرار داده شده. البته شاید بازم نظر شما متفاوت باشه.

هیچ میدونستین که این نظراتی که در مورد داستان و نویسندگی میدین حتی 1% هم جنبه کارشناسی نداره؟ اول برین چند تا کتاب داستان نویسی بخونین. بعدش که که متوجه شدین کلا دیدگاهتون در مورد نویسندگی اشتباه بود برین چند تا فیلم نامه کار کنین. اون موقع متوجه میشین که نویسنده خوب کسی نیست که دیالوگ خفن بنویسه. نویسنده خوب کسی نیست که خواننده رو سردرگم بذاره.

من یبار قبلا هم به تیتر شما ایراد گرفتم که خب اشتباه بود کارم ؛ اما خودت کلاهتو قاضی کن و به من بگو :

این Art به چی refer میکنه ؟دقیقا به بازی ؛ درست میگم ؟ کیج داره می گه من اهمیت نمیدم که بازیم هنر هست یا نه .
شما چی ترجمه کردی ؟ :

===
تیتر گاماسوترا که شما خبر رو ازش گذاشتی یکم گیج کنند هست ؛ اما از شما بعنوان خبرنگار انتظار بیشتر هست .
حالا تیتر 247 رو میبینیم :

حرفشون هم سند هست .

ممنون کیوان جان از توضیحات کامل و خوبت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or