دیوید کیج: من به هنر در بازی های خود اهمیتی نمی دهم

MαMαSαN

کاربر سایت
cage.jpg

دیروز و در طی یک مصاحبه ی خبری؛ شخصی از دیوید کیج پرسید که آیا او خود را یک نویسنده می داند یا خیر ؟! دیوید کیج در پاسخ از خبرنگار کمی وقت درخواست کرد تا نسبت به سوال تفکر کند. اما در پاسخ گفت: "بعضی اوقات با خود فکر می کنم و می گویم که آیا من یک خالق و صاحب هنر هستم ؟! در جواب خود فقط به یک جمله می رسم و آن هم این است که به طور کلی خیر! من به این موضوع فکر نمی کنم که در حال ساخت یک عنوان هنری هستم بلکه سعی می کنم کار خود را به بهترین نحو ممکن و با علاقه و اشتیاق انجام دهم و همیشه به کارهای خود ایمان و آنها را باور دارم."

همچنین دیوید کیج در ادامه ی مصاحبه گفت که در طول مدت زمان ساخت یک بازی، خود را همانند همکارانش می داند و تنها مسئله ای که برای تیمش حائز اهمیت است این است که عنوانی را خلق کند که حتی بعد از گذشت 50 سال از ساخت آن، به عنوان یک خاطره ی بسیار خوب در ذهن طرفدارانش ثبت شود. اگر چنین چیزی اتفاق بیفتد، ما می توانیم ادعا کنیم که ساخته ی ما یک اثر هنری بوده است اما به طور کلی من توجهی به این موضوع ندارم و سعی می کنم در کار خود موفق باشم.

البته در پایان مصاحبه، دیوید کیج خود را یک نویسنده می داند و در مورد کار خود میگوید: "من حدود یک سال وقت صرف می کنم تا بتوانم یک مطلب و داستان عالی را پیاده سازی کنم. زمانی که شروع به نویسندگی می کنم، دیگر شب و روز برایم اهمیتی ندارد و سعی میکنم بیشتر اوقات مشغول کار بر روی پروژه ی خود باشم. من بیشتر سعی می کنم احساسات شخصی خود را بر روی کاغذ پیاده سازی کنم و عنوان هایی همانند Heavy Rain خلق کنم. احساسات من در عنوان Heavy Rain همانند یک پدر واقعی بود و تمام مسئولیتی که یک پدر در قبال همه چیز دارد را هنگام بازی در خود احساس می کردم. اگر بخواهید از این دید به شخصیت من نگاه کنید، می توانید مرا یک نویسنده بدانید و باید بگویم بله. از دید شما من یک نویسنده هستم."

بنظر من وقتی بحث داستان و شخصیت پردازی مطرح میشه ، مخصوصاً اگه بخوایم به اون بازی به چشم یه اثر فلسفی هم نگاه بکنیم ؛ فاصله سری سایلنت هیل با باقی عناوین ساخته شده در این حوزه ( از ابتدای شکل گیری صنعت گیم تا به امروز ) به اندازه فاصله زمین تا خورشیده .

بنظر من وقتی بحث داستان و شخصیت پردازی مطرح میشه ، مخصوصاً اگه بخوایم به اون بازی به چشم یه اثر فلسفی هم نگاه بکنیم ؛ فاصله سری سایلنت هیل با باقی عناوین ساخته شده در این حوزه ( از ابتدای شکل گیری صنعت گیم تا به امروز ) به اندازه فاصله زمین تا خورشیده .

من هم دقیقا همین حرف رو میخواستم بزنم اما فکرکردم بهتره وقتی بحث سر داستان های معمولی هست اسمی از سایلنت هیل آورده نشه.

سایلنت هیل 2 و 4 رو آره ولی 1و 3 رو در زمینه داستان در حد اون 2 تا نیستن به نظرم .کلا از لحاظ داستان و شخصیت پردازی و دیالوگ به نظرم Legacy of Kain و Silent Hill 2 ,Planscape Tormmet و Deus Ex 1 با فاصله زیادی از بقیه بازی ها بالاترند

اگر حتی کمتر از یک دقیقه وقت میزاشتی و اون حس دشمنی که همتون تو بازیسنتر دارین رو میزاشتی کنار و سعی نمیکردی تهاجمی جواب بدی میفهمیدی که منظورم ترجمه ی شما نبود منظورم متن اصلی بود.

حس دشمنی و تهاجمی ؟! O_o

من حرفم کوچکترین تهاجم و هیچگونه توهینی توش نبود. در ضمن شمایی که با تایتل اصلی خبر مشکل داری، چرا میای اینجا میگی ؟! برو تو سایت مذکور عضو شو و بعد زیر خبر اصلی بگو تایتل مشکل داره. مطمئنآ نویسنده ی اصلی جوابگو خواهد بود.

آف تاپیک!

به نظر من هيچ كدوم از بازي هاي چند سال اخير از نظر داستاني به بازي ويچر 2 نميرسه البته ميدونم مقايسه داستان بازي مثل بارش سنگين با ويچر اشتباهه چون كلا سبك داستانيش فرق داره ولي اگه بخوايم كلي نگاه كن از نظر داستاني ويچر2 بهترين داستان اين نسل رو داره

حس دشمنی و تهاجمی ؟! O_o

من حرفم کوچکترین تهاجم و هیچگونه توهینی توش نبود.
آف تاپیک!

نگفتم حرف شما توهین توش بود. اما تا به یه چیزی بدبین نباشی ازش بد برداشت نمیکنی.

در ضمن شمایی که با تایتل اصلی خبر مشکل داری، چرا میای اینجا میگی ؟! برو تو سایت مذکور عضو شو و بعد زیر خبر اصلی بگو تایتل مشکل داره. مطمئنآ نویسنده ی اصلی جوابگو خواهد بود.

اگه اینجوریه از این به بعد تمامیه تاپیک های خبری که تو این سایت زده میشه باید همون لحظه قفل بشه تا کسی نظر نده و همه برن سایت منبع عضو بشن و اونجا نظر بدن.

اگه اینجوریه از این به بعد تمامیه تاپیک های خبری که تو این سایت زده میشه باید همون لحظه قفل بشه تا کسی نظر نده و همه برن سایت منبع عضو بشن و اونجا نظر بدن.

عزیز چرا بحثو می پیچونی شما ؟! من میگم شمایی که با تایتل مشکل داری بهتره به نویسنده ی اصلی خبر بگی نه اینجا. دیگه این موضوع چه ربطی به قفل شدن تاپیک و این حرفا داره ؟!

نمیدونم چه زمانی کیج تاکید بر عالی بودن و تک بودن داستان بازیش کرده که این همه مخالف داره!!؟:-/
تنها چیزی که تو هر مصاحبش دیده میشه تاکید زیاد بروی برانگیختن احساسات انسان تو شرایط مختلفه.

سایلنت هیل 2 و 4 رو آره ولی 1و 3 رو در زمینه داستان در حد اون 2 تا نیستن به نظرم .کلا از لحاظ داستان و شخصیت پردازی و دیالوگ به نظرم Legacy of Kain و Silent Hill 2 ,Planscape Tormmet و Deus Ex 1 با فاصله زیادی از بقیه بازی ها بالاترند
دوست عزيز 1و3 silent hill از لحاظ فلسفي و داستان درسطح خيلي بالايي قرار دارن مخصوصا يادتون باشه silent hill1 پدر همه سايلنت هيل هاست وبسياري از علائم وفلسفه هاي سايلنت هيلي دراين نسخه معرفي شدند وحتي در جايگاهي بالاتر از2و4 قرار ميگيرن

نمیدونم چه زمانی کیج تاکید بر عالی بودن و تک بودن داستان بازیش کرده که این همه مخالف داره!!؟:-/
تنها چیزی که تو هر مصاحبش دیده میشه تاکید زیاد بروی برانگیختن احساسات انسان تو شرایط مختلفه.

این هم نمیدونی که چرا این همه موافق داره..!؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or