دیوید کیج: من به هنر در بازی های خود اهمیتی نمی دهم

MαMαSαN

کاربر سایت
cage.jpg

دیروز و در طی یک مصاحبه ی خبری؛ شخصی از دیوید کیج پرسید که آیا او خود را یک نویسنده می داند یا خیر ؟! دیوید کیج در پاسخ از خبرنگار کمی وقت درخواست کرد تا نسبت به سوال تفکر کند. اما در پاسخ گفت: "بعضی اوقات با خود فکر می کنم و می گویم که آیا من یک خالق و صاحب هنر هستم ؟! در جواب خود فقط به یک جمله می رسم و آن هم این است که به طور کلی خیر! من به این موضوع فکر نمی کنم که در حال ساخت یک عنوان هنری هستم بلکه سعی می کنم کار خود را به بهترین نحو ممکن و با علاقه و اشتیاق انجام دهم و همیشه به کارهای خود ایمان و آنها را باور دارم."

همچنین دیوید کیج در ادامه ی مصاحبه گفت که در طول مدت زمان ساخت یک بازی، خود را همانند همکارانش می داند و تنها مسئله ای که برای تیمش حائز اهمیت است این است که عنوانی را خلق کند که حتی بعد از گذشت 50 سال از ساخت آن، به عنوان یک خاطره ی بسیار خوب در ذهن طرفدارانش ثبت شود. اگر چنین چیزی اتفاق بیفتد، ما می توانیم ادعا کنیم که ساخته ی ما یک اثر هنری بوده است اما به طور کلی من توجهی به این موضوع ندارم و سعی می کنم در کار خود موفق باشم.

البته در پایان مصاحبه، دیوید کیج خود را یک نویسنده می داند و در مورد کار خود میگوید: "من حدود یک سال وقت صرف می کنم تا بتوانم یک مطلب و داستان عالی را پیاده سازی کنم. زمانی که شروع به نویسندگی می کنم، دیگر شب و روز برایم اهمیتی ندارد و سعی میکنم بیشتر اوقات مشغول کار بر روی پروژه ی خود باشم. من بیشتر سعی می کنم احساسات شخصی خود را بر روی کاغذ پیاده سازی کنم و عنوان هایی همانند Heavy Rain خلق کنم. احساسات من در عنوان Heavy Rain همانند یک پدر واقعی بود و تمام مسئولیتی که یک پدر در قبال همه چیز دارد را هنگام بازی در خود احساس می کردم. اگر بخواهید از این دید به شخصیت من نگاه کنید، می توانید مرا یک نویسنده بدانید و باید بگویم بله. از دید شما من یک نویسنده هستم."

تو سری بازی هایی که کیج میسازه، داستان خیلی سطحی هست و خیلی چیز مهمی توش دنبال نمیشه، فقط رابطه و احساساتی که بین شخصیت ها بوجود میاد، آدم میخواد ببینه سرنوشت شخصیت اصلی چی میشه؟ اونی میشه که فکر میکنه یا نه، بهم میرسن یا نه؟ وگرنه داستان رو خدائی HR داستان فوق العاده ای نداشت :biggrin1:.
کاملا موافقم!:d مثل سریال های فارسی وان می مونه بازی هاش!
چه بحث نویسندگی ای راه افتاده اینجا ! تا جو این نسل داغ ـه "امی هنینگ" رو هم اضافه کنید بحث تکمیل بشه ! یو ها ها ها ها
هنینگ که تو انچارتد گند زد :d مخصوصا شماره 2 ! ولی خوب Legacy Of Kain ش پرونده ی انچارتد رو می بنده! :>

قبل از پست زدن كمی تامل كردن هم چيز خوبيه...لاقل پيش خودتون خيالتون راحته، وگرنه 4 نفر فن مثل خودتون لايك بزنن معنيش تاييد حرفتون نيست، 100 نفر هم بهتون بخاطر اين حرف خنديدن
yahoo_1.gif

قصدم فقط يه نصيحت دوستانه بود...

دوست عزیز قبول نداری می تونی بگی مخالفم! و بگی چرا اینا همه دلیل مدرک آو.ردیم که کار های کیج داستان قوی نداره !

سه بار متن رو خوندم ولی نمیدونم تایتل خبر از کجاش برداشته شده

اره موافقم نحوه ی روایت کیج خیلی سینماییه!!ولی نویسنده ی خوبی نیست . اگر کتابی به نام هوی رین میومد مطمئن باشد یه شکست بزرگ می بود چون توی بازی تمرکز بر نحوه ی روایت و شات های سینماییه . ولی فیلمنامه ی Max Payne در حد و اندازه ی یک کتاب بود
MAX 2 کاملا سورئال شده . هم چیز هم نمادی بود داستان افت نداشت از جو قبلی خارج شده بود
Aw هم کاملا فلسفیه. کلا تو دیالوگ آخر It s not a Lake its an ocean و حالتی که تاریکی آلن رو گرفته کلی مفاهیم فلسفی هست. توماس زین ، باربارا جگر ، همسر آلن هم نمادن.

دوست عزیز میشه فلسفه رو برای من معنی کنید ؟ اینکه یه داستان پر محتوا و عمیق و خارقالعاده و پیچیده و ... و .. و.. باشه معنی فلسفی بودن نمیده. تو خود سینماش هم به ندرت و خیلی کم فلسفه دیده میشه.

این قدر هم سم لیک رو با کیج مقایسه نکنید. به نظر من سم لیک بهترین نویسنده ی این صنعتِ. شاید داستانهاش چنگی به دل نزنن اما دیالوگ هاش فراتر از فیلم و بازی هستن. کیج یه نویسنده ی معمولیه فقط بلده داستان رو خوب تو بازیش پیاده کنه.

هنینگ که تو انچارتد گند زد :d مخصوصا شماره 2 ! ولی خوب Legacy Of Kain ش پرونده ی انچارتد رو می بنده! :>
خدا رو شکر ! فکر میکردم آنچارتد چیزش خوابیده ! امیدوار شدم !
الان طرفداری کردی مرا یا ترول فرمودی ?!
yahoo_4.gif

مرد حسابی آنچارتد داستان قوی داشت؟!
بی خیال اگه قرار بود این بحث حل بشه بعد از دو سه سال هنوز اول خط نبودیم , بی خیال بحث ـش بشیم بهتره (شکلک خنده)

آخرین ویرایش:
دوست عزیز قبول نداری می تونی بگی مخالفم! و بگی چرا اینا همه دلیل مدرک آو.ردیم که کار های کیج داستان قوی نداره !
تو پست قبلی گفتم، هر كارگردان يه سبك خاصی برای سناريو نويسی داره، ضمنا يادم نمياد كسی از داستان HR ايراد گرفته باشه آنچنان. سبك HR فيلم مانند بود و كاملا قضيه اش با آلن ويك فرق می كرد. ضمنا حرف های شما بی منطقه هر سازنده يه سبك خاصی داره چه تو گيم چه تو سينما نمی شه انتظار داشته باشيد همه مثل فوردكاپولا باشن مثلا!
مقايسه كيج با "عبدالله ويسی" هم كه...:) بهتره كمی بدون تعصب فكر كنيم...
پ.ن: از اونجایی كه بحث با بعضی ها بی فايده ست من ديگه بحث رو ادامه نمی دم. راحت كيج رو ترول كنيد و پشت پای منم چند تا متلك يا گيف بذاريد:)
چه ربطی به امتیاز و hater داره؟؟؟؟
اینجا فقط بعد داستان بازی داره روش بحث میشه .........امتیاز یه بازی هم که فقط در مورد امتیاز نیست
بله بله، امتياز فقط در صورتيكه بازی انحصاری مايكرو از بازی انحصاری سونی متای بالاتری گرفته باشه معنا پيدا می كنه و اينجا با پتك می كوبيم تو سر بازی انحصاری سونی، مثل GT5.
البته HR و AW مقايسه شن امتياز ملاك نيست (منتقدا به داستان امتياز نمی دن چون) يا بازی به اسم كرك دان هم وجود نداره رو پلتفرم 360 كه با اينفيموس مقايسه شه و...
عذر من رو ببخشيد كه منطق ندارم برای بحث كردن. ديگه هم رفع زحمت می كنم.
Heavy Rain's BIG plot-holes | GamesRadar

بفرمایید این یک سری Plot Hole حسابی ! بازی که به قول شما تکیه اش رو داستان و داستان قوی داره نباید این جوری باشه!
قبل اينكه برم شما رو با قسمت ريويوهای اون سايت جا داره آشنا كنم. حتما وقت كرديد يه نگاه بندازيد.
بازم می گم يه كم بدون تعصب فكر كنيد بد نيست. سم ليك در جای خودش كارش درسته ولی كيج هم سبك خودش رو داره، بازيای اين دو تا مثل دو تا فيلم با هم فرق می كنه پلاتشون و HR هم در نوع خودش خيلی خوب بوده اينهمه ساده هر برچسبی رو به كيج نچسبونيد.

آخرین ویرایش:
قخدا رو شكر HR نمره پايين نگرفت وگرنه كيج هم می رفت كنار بقيه شخصيت های تخريب شده مرتبط با سونی و تاپيك های با اسم كيج پر می شد از گيف "O RLY" و مسخره بازی در حد كودكستان. حالا آلن ويك نمره پايين تر از حد انتظار گرفت اشكالی نداره، مايكرو گل و سنبله ديگه...:x

چه ربطی به امتیاز و hater داره؟؟؟؟
اینجا فقط بعد داستان بازی داره روش بحث میشه .........امتیاز یه بازی هم که فقط در مورد داستان نیست(الن ویک درسته ایراد کم نداشت ولی در بخش داستان دیگه سرآمد بود)

+

در کل خلق همیشه خلق لحظه های احساسی و دو راهی و .....باعث میشه مخاطب فکر کنه داستان بازی خیلی خفن و جالب(چه تو سینما چه تو رمان چه تو بازیسازی)دیوید کیج هم این نکته رو خوب میدونه و تو کار جدیدش همین پروژه kara هم با توجه به چیزی که تاحالا ازش دیدیم بازم دست گذاشته رو همین نکته :برانگیختن احساسات و احتمالا در بازی هم بارها شاید لحظه های احساسی گریه اور و تلخ و .....خواهیم بود.

تو پست قبلی گفتم، هر كارگردان يه سبك خاصی برای سناريو نويسی داره، ضمنا يادم نمياد كسی از داستان HR ايراد گرفته باشه آنچنان. سبك HR فيلم مانند بود و كاملا قضيه اش با آلن ويك فرق می كرد. ضمنا حرف های شما بی منطقه هر سازنده يه سبك خاصی داره چه تو گيم چه تو سينما نمی شه انتظار داشته باشيد همه مثل فوردكاپولا باشن مثلا!
مقايسه كيج با "عبدالله ويسی" هم كه...:) بهتره كمی بدون تعصب فكر كنيم...
پ.ن: از اونجایی كه بحث با بعضی ها بی فايده ست من ديگه بحث رو ادامه نمی دم. راحت كيج رو ترول كنيد و پشت پای منم چند تا متلك يا گيف بذاريد:)

Heavy Rain's BIG plot-holes | GamesRadar

بفرمایید این یک سری Plot Hole حسابی ! بازی که به قول شما تکیه اش رو داستان و داستان قوی داره نباید این جوری باشه!

بله بله، امتياز فقط در صورتيكه بازی انحصاری مايكرو از بازی انحصاری سونی متای بالاتری گرفته باشه معنا پيدا می كنه و اينجا با پتك می كوبيم تو سر بازی انحصاری سونی، مثل GT5.
البته HR و AW مقايسه شن امتياز ملاك نيست (منتقدا به داستان امتياز نمی دن چون) يا بازی به اسم كرك دان هم وجود نداره رو پلتفرم 360 كه با اينفيموس مقايسه شه و...

شما قطعا بی منطقی چون بحث داستان نویسی رو کاملا می بری تو بحث انحصاری و اینا! کی در مورد متا گفت؟ کی گفت Aw از HR بهتره؟ کی گفت کرک داون یا اینفیموس؟؟!

قبل اينكه برم شما رو با قسمت ريويوهای اون سايت جا داره آشنا كنم. حتما وقت كرديد يه نگاه بندازيد.
بازم می گم يه كم بدون تعصب فكر كنيد بد نيست. سم ليك در جای خودش كارش درسته ولی كيج هم سبك خودش رو داره، بازيای اين دو تا مثل دو تا فيلم با هم فرق می كنه پلاتشون و HR هم در نوع خودش خيلی خوب بوده اينهمه ساده هر برچسبی رو به كيج نچسبونيد.

مرد حسابی چه ربطی داره :D
برو بخون ببین راست میگه یا نه! چرا بی منطق طرفداری می کنی خب! حالا نقدش فلانه ربطی داره این مقاله اشتباه باشه؟ می تونی بخونی در موردش تصمیم گیری کنی!

آخرین ویرایش:
S0HÉIL@ :

سهیل جان شما که خیلی ادعات میشه، اصلن دقت کردی سم لیک فقط نویسنده Alan Wake بوده نه کارگردانش؟ ما اینجا داریم درباره نویسندگی بحث میکنیم؟
فکر میکنم فقط اعضای این انجمن و کلن فن های درجه 1 سونی قبول داشته باشند که دیوید کیج از سم لیک بهتره . . .

اگر فقط 2 دقیقه، فقط 2 دقیقه وقت میزاشتی و به منبع صفحه ی اصلی مراجعه می کردی می فهمیدی تایتل از کجا برداشته شده.

سم لیک هم کردین کارمک!؟
آخه نویسندگی یه بازی چه ربطی به میانگین امتیازش داره؟
نویسنده خبر هر تایتلی خواست تا زمانی که بی ربط نباشه میتونه واسه خبرش انتخاب کنه. تایتل هم کاملا مرتبطه.

ي نمه بي انصافي نبود حرفت کيوان!!???
تاکيدم رو استفاده از کلمه ي افتضاحه!!??:d
بنظرم هر کي هوي رين رو بازي کرد داستان بازي تا انتها کشوندش!
گيم پلي که نداشت!:d
گیم پلی هوی رین مشتی مینی گیم و سکانسهای QTE بود که از جدید ترین نوع این دستاورد بهره مند بود ؛ اصلا دلیل این که من بازی رو پلات کردم ، همین QTE های بازی بود :دی !
اونم یکم خارج بود البته ، اما من کلا" QTE دوس دارم !
===
ماشاالله چقدر استاد سناریو نویسی داشتیم تو بازیسنتر خبر نداشتیم :دی !

اگر فقط 2 دقیقه، فقط 2 دقیقه وقت میزاشتی و به منبع صفحه ی اصلی مراجعه می کردی می فهمیدی تایتل از کجا برداشته شده.

اگر حتی کمتر از یک دقیقه وقت میزاشتی و اون حس دشمنی که همتون تو بازیسنتر دارین رو میزاشتی کنار و سعی نمیکردی تهاجمی جواب بدی میفهمیدی که منظورم ترجمه ی شما نبود منظورم متن اصلی بود.

نویسنده خبر هر تایتلی خواست تا زمانی که بی ربط نباشه میتونه واسه خبرش انتخاب کنه. تایتل هم کاملا مرتبطه.

بله اما نه تایتل گمراه کننده !!!

.

عصبانی شدن نداره برادر من........فکر کنم اینجا هم منظور منو فهمیدن به غیر از شما ...یه بار هم از اول میگم:

وقتی فقط در مورد داستان حرف میزنی باید داستان دو بازی رو با هم مقایسه کنی.....مثلا برو ببین سایتای مختلف به قسمت داستان این دو بازی چند دادن........و گرنه با امتیاز کلی که نمیشه جز به جز یه بازی رو سنجید............الان مثلا چون به نظرت زلدا متای 95 داره پس بهترین گرافیک سال گذشترم داشت؟؟؟یا مثلا کیلزون متاش در حد 80 و خرده ای بود ضعیفترین گرافیکو داشت؟؟؟بالطبع خیر........ .

فکر کنم واضح بود........ .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or