دیوید کیج: من به هنر در بازی های خود اهمیتی نمی دهم

MαMαSαN

کاربر سایت
cage.jpg

دیروز و در طی یک مصاحبه ی خبری؛ شخصی از دیوید کیج پرسید که آیا او خود را یک نویسنده می داند یا خیر ؟! دیوید کیج در پاسخ از خبرنگار کمی وقت درخواست کرد تا نسبت به سوال تفکر کند. اما در پاسخ گفت: "بعضی اوقات با خود فکر می کنم و می گویم که آیا من یک خالق و صاحب هنر هستم ؟! در جواب خود فقط به یک جمله می رسم و آن هم این است که به طور کلی خیر! من به این موضوع فکر نمی کنم که در حال ساخت یک عنوان هنری هستم بلکه سعی می کنم کار خود را به بهترین نحو ممکن و با علاقه و اشتیاق انجام دهم و همیشه به کارهای خود ایمان و آنها را باور دارم."

همچنین دیوید کیج در ادامه ی مصاحبه گفت که در طول مدت زمان ساخت یک بازی، خود را همانند همکارانش می داند و تنها مسئله ای که برای تیمش حائز اهمیت است این است که عنوانی را خلق کند که حتی بعد از گذشت 50 سال از ساخت آن، به عنوان یک خاطره ی بسیار خوب در ذهن طرفدارانش ثبت شود. اگر چنین چیزی اتفاق بیفتد، ما می توانیم ادعا کنیم که ساخته ی ما یک اثر هنری بوده است اما به طور کلی من توجهی به این موضوع ندارم و سعی می کنم در کار خود موفق باشم.

البته در پایان مصاحبه، دیوید کیج خود را یک نویسنده می داند و در مورد کار خود میگوید: "من حدود یک سال وقت صرف می کنم تا بتوانم یک مطلب و داستان عالی را پیاده سازی کنم. زمانی که شروع به نویسندگی می کنم، دیگر شب و روز برایم اهمیتی ندارد و سعی میکنم بیشتر اوقات مشغول کار بر روی پروژه ی خود باشم. من بیشتر سعی می کنم احساسات شخصی خود را بر روی کاغذ پیاده سازی کنم و عنوان هایی همانند Heavy Rain خلق کنم. احساسات من در عنوان Heavy Rain همانند یک پدر واقعی بود و تمام مسئولیتی که یک پدر در قبال همه چیز دارد را هنگام بازی در خود احساس می کردم. اگر بخواهید از این دید به شخصیت من نگاه کنید، می توانید مرا یک نویسنده بدانید و باید بگویم بله. از دید شما من یک نویسنده هستم."

بازی های این آقا خیلی عالین فقط حس میکنم بیش از حد مغروره و به خودش می نازه!

تازه هنوز از قدرت کامل PS3 استفاده نکرده و انقدر مغروره ! فکر کن اگه از قدرت کاملش استفاده کنه دیگه چی میشه ! :d

اما نحوه روایت داستان های Dave Cage خارق العادست که از یه داستان ساده، به ماجرای خارق العاده به وجود میاره.
در مورد Max 2 که اصلاً موافق نیستم. MAX 2 نسبت به MAX1 خیلی افت کرده بود و داستانش بیشتر Emotional بود تا فلسفی...
اما AW... اون هم بیشتر یه Thriller جنایی بود تا یه داستان فلسفی
اره موافقم نحوه ی روایت کیج خیلی سینماییه!!ولی نویسنده ی خوبی نیست . اگر کتابی به نام هوی رین میومد مطمئن باشد یه شکست بزرگ می بود چون توی بازی تمرکز بر نحوه ی روایت و شات های سینماییه . ولی فیلمنامه ی Max Payne در حد و اندازه ی یک کتاب بود
MAX 2 کاملا سورئال شده . هم چیز هم نمادی بود داستان افت نداشت از جو قبلی خارج شده بود
Aw هم کاملا فلسفیه. کلا تو دیالوگ آخر It s not a Lake its an ocean و حالتی که تاریکی آلن رو گرفته کلی مفاهیم فلسفی هست. توماس زین ، باربارا جگر ، همسر آلن هم نمادن.

موزيسن کارگردان نويسنده ديزاينر بازي!
در کل شخصيت فوق العاديه اي کيج ....
و اثار خلق شده اش به شدت سينمايي.....
ولي من خودم به شخصه سم ليک رو تو نويسندگي و شخصيت پردازي قوي تر ميدونم...!

هر اندازه که داستان "فارنهایت" رو خوب و معرکه نوشته بود ، توی "هوی رین" گند زد ... ! افتضاح بود داستان هوی رین .

ي نمه بي انصافي نبود حرفت کيوان!!???
تاکيدم رو استفاده از کلمه ي افتضاحه!!??:d
بنظرم هر کي هوي رين رو بازي کرد داستان بازي تا انتها کشوندش!
گيم پلي که نداشت!:d

اما نحوه روایت داستان های Dave Cage خارق العادست که از یه داستان ساده، به ماجرای خارق العاده به وجود میاره.
در مورد Max 2 که اصلاً موافق نیستم. MAX 2 نسبت به MAX1 خیلی افت کرده بود و داستانش بیشتر Emotional بود تا فلسفی...
اما AW... اون هم بیشتر یه Thriller جنایی بود تا یه داستان فلسفی
داستان HR کجاش یه داستان فلسفی بود؟ :دی؟
اتفاقن کیج اصلن توانائی ایجاد یه ماجرای فوق العاده که آدم رو تا آخرین لحظه بشونه پای بازی رو نداره، همه چیز در ابتدای بازی برای بازیباز رو میشه و تا آخر فقط میخواد ببینه سرنوشت چی میشه. مثلن فارنهایت همون میانه های بازی متوجه میشید داستان از چه قراره و چیه و قراره چی بشه، چیزی که فقط باعث میشه این وسط شما رو تا ته بکشه احساساتی که بین شخصیت ها بوجود اومده و درگیری که میشید با شخصیت هاست نه داستان، توی HR هم همین بحث هست، همون شروع بازی داستان قشنگ همه چیزش رو لو میده، قبول دارم یه پیچ و خم هایی هم داشت آدم رو بعضی وقت ها به شک مینداخت ولی در ادامه هیچ حرفی نداشت بزنه.
دنیای مکس پین رو که نگاه میکنی هر لحظه هاش یک اتفاق متفاوته نمیتونی پیش بینی کنی بعد چی میشه، کی بوده، چی بوده چرا بوده. نمیتونی از دیالوگ های مکس بفهمی بعدیش قراره چی بشه.
دنیای الن ویک کجاش جنائی بود؟ این همه بار فلسفی بود، این همه بحث، هنوز کلی حرف و حدیث هست، هنوز هیچکس به طور قاطع نمیتونه بیاد بگه این دنیایی که ما دادیم ساخته تخیلات الن بوده یا واقعیت داشته؟ دنیاهائی که سم لیک خلق میکنه موازی با واقعیت جلو میرن و حفره هارو ایجاد می کنند. ولی کیج . . .

کلن سیم لیک از لحاظ نوشتاری قابل قیاس نیست، به قول حسین واقعن مقایسه تخیلیه با کیج، به خصوص که سم لیک تا به حال سه عنوان موفق داشته که هر سه به اعتقاد خیلیا از لحاظ داستانی عالی بودن ولی کیج تو این HR چندان چیزی نداشت به قول ماکان فیلم تصادف رو اومده بود بازی کرده بود.

ي نمه بي انصافي نبود حرفت کيوان!!???
تاکيدم رو استفاده از کلمه ي افتضاحه!!??:d
بنظرم هر کي هوي رين رو بازي کرد داستان بازي تا انتها کشوندش!
گيم پلي که نداشت!:d
تو سری بازی هایی که کیج میسازه، داستان خیلی سطحی هست و خیلی چیز مهمی توش دنبال نمیشه، فقط رابطه و احساساتی که بین شخصیت ها بوجود میاد، آدم میخواد ببینه سرنوشت شخصیت اصلی چی میشه؟ اونی میشه که فکر میکنه یا نه، بهم میرسن یا نه؟ وگرنه داستان رو خدائی HR داستان فوق العاده ای نداشت :دی.

چه بحث نویسندگی ای راه افتاده اینجا ! تا جو این نسل داغ ـه "امی هنینگ" رو هم اضافه کنید بحث تکمیل بشه ! یو ها ها ها ها

مقایسه سم لیک با کیج مثل مقایسه گواردیولا با عبدالله ویسی میمونه
قبل از پست زدن كمی تامل كردن هم چيز خوبيه...لاقل پيش خودتون خيالتون راحته، وگرنه 4 نفر فن مثل خودتون لايك بزنن معنيش تاييد حرفتون نيست، 100 نفر هم بهتون بخاطر اين جمله قصار خنديدن:) دقيقا مثل يه بنده خدایی كه فكر می كنه 100 تا لايك برای يه بلاگ زياده و نمی دونه سوژه خنده مادام العمر شده.
قصدم فقط يه نصيحت دوستانه بود...
ضمنا تو دنيای گيم مثل سينما كار هر كارگردان با كارگردان ديگه فرق می كنه و لزوما آيه نازل نشده كه همه مثل سم ليك باشن يا كارای سم ليك خداست. سم ليك اگه می تونست گليم آلن ويك رو از آب می كشيد بيرون و بازی رو تبديل به تبليغ باتری و اشاره به شاينينگ و كتاب فلان و بيسار نمی كرد. ولی خب چون هيترهای HR تو اينجا خيلين پس كيج بده ست...خدا رو شكر HR نمره پايين نگرفت وگرنه كيج هم می رفت كنار بقيه شخصيت های تخريب شده مرتبط با سونی و تاپيك های با اسم كيج پر می شد از گيف "O RLY" و مسخره بازی در حد كودكستان. حالا آلن ويك نمره پايين تر از حد انتظار گرفت اشكالی نداره، مايكرو گل و سنبله ديگه...:x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or