منبع
من واقعا از طرف ایشون از شما معذرت خواهی میکنم که قبلش از شما اجازه نمیگیره برا حرف زدن.چقدر حرف میزنه این. از آرزو های بچگیش مثل اینکه به جز کارگردانی، سخنرانی نماز جمعه هم بوده.
شما توی بازی شخصیت رو کنترل میکنی. این همون دلیلی هست که میگم از همون اول در دل وقایع هستین. توی فیلم شخصیت اصلی یکی دیگست اما توی بازی خود شمایی. بحث من سر تاثیرگذاری هست نه اجزای یک فیلم یا یک بازی.شما توی بازی اول یک سری کات سین نمی بینی؟ همون نقش معرفی رو داره دیگه. در مورد این که می گید شما توی بازی از همون اول در دل وقایع هستین خب تو فیلم هم این ها رو می بینیم. تو فیلم هم تو دل وقایع هستیم، ضمن این که تو بازی ها (مثل فیلم) ما از شخصیت مورد نظر هیچ اطلاعای نداریم گس هیچ دلیلی نداره که یک دفعه باهاش ابراز همدردی کنیم. هستن فیلم هایی که اثرشون صد برابر یک بازی بوده بدون این که در نقشش بازی کنیم. چیزی که مهم هستش همراه شدن مخاطب با کرکتر ـه. وگرنه چه فرقی داره که ببینیمش یا کنترلش رو در درست بگیریم؟ HR هم می خواست این کار رو انجام بده، ولی تا بازیکن میاد با یکی همراه بشه بازی سوییچ می کنه روی یک شخصیت دیگه!
اما توی بازی خود شمایی. بحث من سر تاثیرگذاری هست نه اجزای یک فیلم یا یک بازی
من اصلا با سبک و گیم پلی بازی مشکلی ندارم مشکل من اینکه HR بازی هست کاملا بر پایه داستان و روایتش ولی من هیچ گونه داستان قوی یا تاثیر گذاری ندیدم.یعنی اصلا اون حس همذات پنداری که شما میگی لااقل برای من به وجود نیومده در صورتی که 10 ها فیلم وجود داره که خیلی بهتر و تاثیرگذار تر بودن.در صورتی که فارنهایت هم روایت داستان خوبی داشت و هم گیم پلی بهتری نسبت به HR ولی اصلا بازیش دیده نشدشما توی بازی شخصیت رو کنترل میکنی. این همون دلیلی هست که میگم از همون اول در دل وقایع هستین. توی فیلم شخصیت اصلی یکی دیگست اما توی بازی خود شمایی. بحث من سر تاثیرگذاری هست نه اجزای یک فیلم یا یک بازی.
ببخشید اما شما با خود صحبتت (ساخت بازي از ايشون بيشتر حاليشونه ) از پایه مشکل داره و داری بقیه رو رواهنمایی میکنی میگی صحبت درسته اما ایشون حالیش نیست آخر تکلیف خودت رو مشخص کن یا حالیشه یا حالیش نیست یا قراره بقیه رو بت کنیم بگیم اگه از اینها حرف زد درسته بقیه حالیشون نسیت اندازه انها پس حرف نزنن خیلی مسخره هستش صحبتت برای خودت میگم .
هنوز نظرات تاپیک های HR قدیم هستش ایشون بازی نمیسازه فیلمه بازی بلد نیست بسازه و بهتره بره فیلم بسازه و اگه فیلم میشد میگفتن درجه دو هستش و .... حتی این سبک دکمه زنی رو که از زمان PS1 بوده که کیج دوباره روی کار اوردش با HR میگن چرته و بازی نیست دیگه خوب پس اینها چی هستش اگه کسی مشکلی با بازی ساختنش نداره ؟ آدم اینها رو میخونه واقعا میگه یاد PS1 و FOX HUNT به خیر که اینها اصلا این بازی رو ندیدن و گرنه اون رو هم میگفتن چون بازیش از روی صحنه های فیلم هستش و با فریم فیلم ساخته شده و شخصیت ها 3D گیم نیستن پس بازی نیست .
ببخشید اما من هرچقدر هم به قولی جواد یرلی و .... حرف بزنن مشکلی ندارم در صورتی که در مورد کارشون باشه من یا شما وظیفه نداریم مشخص کنیم کی چی بگه کی چی نگه کی حق نظر دادن داره کی نداره یا کی چقدر نظر میده .
هر کسی اشخاصی رو برای بهترین بازیساز برای خودش داره و بازیهاش رو و صحبت هاش رو قبول داره خوب دلیل نمیشه که چون اون حرف نمیزنه مخالف این موضوع باشه خیلی ها به همین کوجیما که برای من بهترین بازیساز هستش میتوپن که میگن اون هم بازی نمیسازه بلکه فیلم میسازه به شخصه خیلی ها رو دیدم میگن MGS گیلم پلی نداره و.... دیگه همش داریم ویدیو میبینم و.... دیگه .
یا همین میکامی و .... دیگه که بازم قبولشون دارم جز همون بازی های خوبی که ساختن و باهاش معروف شدن الان خبر آنچنانی ازشون نیست خوب این دلیلش چیه فکر میکنی دلیلش اینکه این بازی های غربی و... شدن FPS ها و .... های شرکت های غربی روی اونها هم تاثیر داشته .
دقیقا مشکل شماها با این قضیه چیه؟
ایشون یکی از محترم ترین افراد در این صنعت هستن و همیشه وقتی جایی سخن رانی داره منتقدین و بازی سازها صف میکشن تا پای صحبت هاش باشن.
شاید ایشون دلش بخواد هر روز صدتا نظریه بده، نه به شما ربطی داره ونه به من. من دوست دارم صحبت هاش رو بشنوم میام میخونم و یادمیگیرم، شما دوست نداری نمیای اصلا خبرش رو بخونی! اینکه شما بیای بشینی از پشت کامپیوترت تو ... نظریه بدی که های کی از کی بیشتر میفهمه یا کی باید کی و کجا نظریه بده یکم، یعنی یکم که چه عرض کنم، بشدت احمقانس!
یکم به جایگاه خودمون بیشتر دقت کنیم، شاید واقعا در این حد نیستیم که برای یه بازیساز بزرگ (هر کسی) تعیین تکلیف کنیم و یا بخوایم ببریمش زیر سوال!
اینطور که من تو این تاپیک و موارد مشابه میبینم اصولا یکی از ذوب شدگان X360 میاد یه Gif میزاره و جمیع ذوب شدگان دیگه این کنسول هم کامنتش رو لایک میکنن! منم از HR متنفر بودم و هستم، اما با بیانات ارزشمندی نظیر اینکه دیوید کیج بازیساز نیست، یا استعداد نداره و... سعی نمیکنم خودمو یه احمق تمام عیار جلوه بدم. اگه خیلی بهتون فشار میاد اصلا وارد این تردها نشید! چون اگه مثلا بازیهای ایشون در انحصار 360 بود کاربر عزیزمون دهن مارو با تحلیل گرافیک بازی و اینکه قطعا بهترین بازی قرن هست و ر ادامه اینکه انیمیشن های UC مزخرفه و KZ از Crysis خیلی ضعیف تره و... آسفالت میکرد!
این حرف رو جدی گفتید؟ الان وضعیت این جوری هستش و شاید تا چند سال آینده هم تغییر نکنه، ولی چیزی هستش که از اول پیدایش این صنعت بوده، همون طور که هدف اصلی به وجود اومدن بازی ها "سرگرمی" بود. حتی تو همون Sims هم نگاه کنید می بینید که بازی می خواد شما چیزی رو که ممکنه نتونید تو زندگی تجربه کنید تو بازی ببینید.
درست متوجه نشدم، ربطی نداشت به صحبت های من.
شما رو به حوندن این نقد دعوت می کنم، خودم ننوشتم ولی یکی از دوستان که اسمش پوریا ـست (:d) نوشته. اگه هم نمی خواید پست های من هستش تو یک تاپیک دیده که مفصل توضیح دادم و مثل این که طرفدارهای بازی زیاد یادشون نمیاد. :d
در رابطه با نمره هم عرض کنم که سری COD با این که تغییری نداشته ولی نمره ـش تا حالا همون قدر بوده. سری های دیگه ای هم بودن که این جور بودن و تغییر آن چنانی نداشتن، حالا HR بماند که آخرین بازی شبیه به اون فارنهایت بود و بس!
اینقدر منتقد ها رو بزرگ نکنید، قضیه ی Kane & Lynch با یکی از معتبر ترین سایت های گیم، Gamespot رو یادتون میاد که چه افتضاحی سرش به بار اومد؟ فکر می کنید از کجا اومدن این ها؟ رفتن مقاله خوندن، تو رشته ی بازی درس خوندن یا تو رشته ی ادبیات تحصیل کردن که مثلاّ IGN قبول ـشون کرده؟ الان برید نقد هاشون رو بخونید، اکثراّ به جز چند مورد حتی فحش هم توش دیده می شه! منتقدهای گیم مثل منتقدهای فیلم مشهور نیستن، چرا تک ُ توکی هستن که قدیمی هم هستن ولی اونقدری نیستن که بگین منتقدها نمره دادن به فلان بازی. فکر می کنید چرا اختلاف نمره ها بین IGN و Gamespot زیاده؟
جالب این جاست که حرف خاصی هم ندارید بزنید و وقتی براتون دلیل میارم بازم می گید منتقد ها بهش نمره دادن. البته جای تعجبی هم نیست چون جوابی ندارید.
شما توی بازی اول یک سری کات سین نمی بینی؟ همون نقش معرفی رو داره دیگه. در مورد این که می گید شما توی بازی از همون اول در دل وقایع هستین خب تو فیلم هم این ها رو می بینیم. تو فیلم هم تو دل وقایع هستیم، ضمن این که تو بازی ها (مثل فیلم) ما از شخصیت مورد نظر هیچ اطلاعای نداریم گس هیچ دلیلی نداره که یک دفعه باهاش ابراز همدردی کنیم. هستن فیلم هایی که اثرشون صد برابر یک بازی بوده بدون این که در نقشش بازی کنیم. چیزی که مهم هستش همراه شدن مخاطب با کرکتر ـه. وگرنه چه فرقی داره که ببینیمش یا کنترلش رو در درست بگیریم؟ HR هم می خواست این کار رو انجام بده، ولی تا بازیکن میاد با یکی همراه بشه بازی سوییچ می کنه روی یک شخصیت دیگه!
are u ok? read it again
اصلا قصد توهین کردن ندارم این رو یه انتقاد در نظر بگیر ,
ولی اگه یک سال CoD بازی آنلاین بازی می کردی نمی گفتی مپ های CoD بالانسه ,
عزیز من این نظر شماست , شخصا هیچوقت علاقه ندارم بازی مثل HALO4 یا KZ رو بازی کنم , من الان حداقل روزی 3 4 ساعت CoD آنلاین بازی می کنم , ولی این اصلا به این معنا نیست که من می خوام وسط جنگ باشم , من دنباله چیزیم که سرگرم شم نه چیزی که نمی تونم تو زندگی عادی انجام بدم ,
-----------------
ربط داره , شما می گید وقتی جای یه شخصیت قهرمان تو بازی قرار گرفتین لذت نبردین ؟ منم به شما می گم اصلا یه بازی نمی تونه حس یه قهرمان رو به شما منتقل کنه ,
----------------
ببین عزیز , شما مشکلت اینکه فکر می کنی نظر شخصی شما , حقیقت ـه , منتقدین رو فاکتور می گیریم تو همین سایت چند نفر از HR خوششون نمیاد , چند نفر طرفدارشن ؟
پس وقتی شما از یه بازی خوشت نمیاد , نمی تونی اون صفات بدی که باعث شده ازش بدت بیاد رو بهش نسبت بدی مگر اینکه اکثریت حرف شما رو بزنن , که تا اونجایی که من می بینم هر کس HR رو تموم کرده پسندیده , جواب اینه
اصلا قصد توهین کردن ندارم این رو یه انتقاد در نظر بگیر ,
ولی اگه یک سال CoD بازی آنلاین بازی می کردی نمی گفتی مپ های CoD بالانسه ,
پس وقتی شما از یه بازی خوشت نمیاد , نمی تونی اون صفات بدی که باعث شده ازش بدت بیاد رو بهش نسبت بدی مگر اینکه اکثریت حرف شما رو بزنن
دوست عزيز من نميگم ايشون حرف بزنن يا نزنن.اصلا به قول شما به من ربط نداره.اما اينكه بياي در مورد صنعت بازيسازي صحبت كني و از نو آوري و خلاقيت صحبت كني در حالي كه اساسا راه و روشي كه پيش گرفتي در چارچوب هاي بنيادين اين صنعت قرار نميگيره و هدف اصليش رو ارضا نميكنه درست نيست.يعني فكر كن من خودم يك راه نه چندان درست رو انتخاب كردم و دارم بقيه رو هم به اون راهنمايي ميكنم.در حالي كه هزاران نفر كه بهتر از من به اين راه آشنا هستن حرفي نميزنن.
در ضمن ايني كه من ليست خيلي از بازيساز هاي بزرگ رو چيدم نظر من نيست و تقريبا يك نظر اثبات شده هستش.يعني قريب به يقين اكثر منتقدين بازيسازهاي برتر رو اينها ميدونن.
من واقعا از طرف ایشون از شما معذرت خواهی میکنم که قبلش از شما اجازه نمیگیره برا حرف زدن.
====
عملا داریم گِل لَغَت میکنیم اینجا!