دیوید کیج:صنعت بازی سازی باید از بچه بودن فاصله بگیرد

Augustus

Caesar
کاربر سایت
00623204508629727017.jpg

آقای David Cage ریاست شرکت Quantic Dream در مورد مخالفت های خود با جامعه بازی سازان بسیار رو راست صحبت می کند. وی پیشتر در مورد این مساله که تنها راه زنده ماندن صنعت گیم رو آوردن به خلاقیت است، اظهاراتی داشته است. وی در جریان نمایشگاه Gamescom این بار نارضایتی خود را از بی میلی صنعت گیم برای عبور از مرز های جدید و پشت سر گذاشتن روال مرسوم بازی ها، عنوان کرده است. او در صحبت هایش عنوان کرده است: "من تصور می کنم که ما باید شهامت بیشتری به خرج بدهیم و قدرت پذیرش ریسک را داشته باشیم چون چیزی که در شرایط فعلی این صنعت نیازمند آن است، همین نکته می باشد. منظورم این است که چقدر می توانیم عناوین شوتر اول شخص عرضه کنیم؟ چه قدر می خواهیم هیولا ها و موجودات بیگانه و زامبی ها را در بازی ها بکشیم؟" وی در ادامه می گوید: "من اغلب تصور می کنم که صنعت بازی ها از سندروم پیتر پن رنج می برد، حقیقت این جاست که ما نمی خواهیم که بزرگ شویم و هم چنان می خواهیم بچه باقی بمانیم. به نظرم زمانی فرا خواهد رسید که این صنعت نیاز به رسیدن به سطحی از بلوغ داشته باشد و به عقیده من اکنون این زمان فرا رسیده است."
منبع

خداییش راس میگه دیگه!! الان بیایید بشمرید تا الان چند تا بازی اول شخص اومده!! اصلا نمیشه شمرد,واقعا دیگه سبکها تو بازی دارن از بین میرن ,ای کاش شرکتایی مثل اکتیو و کاپکام و البته EA‏ انقد دنبال پول نبودن و یکم هم خلاقیت بخرج میدادن

بلوغ از نظر ایشون یعنی‌ چی‌؟ این مطمئن باشه پنجاه هزار سال هم بگذره مردم دوست دارن با یه اره فضایی بکشن، خلاقیت خوب هست ولی‌ نه اینکه بیاد سبک‌های قدیمی‌ رو برداره که چرا چون به چیز جدید نیاز داریم و باید بالغ بشیم. خلاقیت هم باید سبک‌های جدید ایجاد کنه هم سبک‌های قدیمی‌ رو اصلاح کنه.

حرفای ایشون بیشتر به این میخوره که میخوان خودشون رو ناجی بالغ کردن صنعت نشون بدن تا کمک کنن به پیشرفت.
با اینکه آدم نرمالی نیست در مجموع ...
ولی فکر کنم انتقادش از تعدد زیاد بازی های با سبک کلاسیک هست، نه اینکه بگه سبک کلاسیک نباید باشه، میگه سبک کلاسیک در کنار سبک جدید
خوب اگه منظورش اون باشه Ok هست :دی

آخرین ویرایش:
بلوغ از نظر ایشون یعنی‌ چی‌؟ این مطمئن باشه پنجاه هزار سال هم بگذره مردم دوست دارن با یه اره فضایی بکشن، خلاقیت خوب هست ولی‌ نه اینکه بیاد سبک‌های قدیمی‌ رو برداره که چرا چون به چیز جدید نیاز داریم و باید بالغ بشیم. خلاقیت هم باید سبک‌های جدید ایجاد کنه هم سبک‌های قدیمی‌ رو اصلاح کنه.

حرفای ایشون بیشتر به این میخوره که میخوان خودشون رو ناجی بالغ کردن صنعت نشون بدن تا کمک کنن به پیشرفت.
با اینکه آدم نرمالی نیست در مجموع ...
ولی فکر کنم انتقادش از تعدد زیاد بازی های با سبک کلاسیک هست، نه اینکه بگه سبک کلاسیک نباید باشه، میگه سبک کلاسیک در کنار سبک جدید

ایشون هر وقت به جای فیلم سینمایی بازی ساخت بعد بیاد هر روز یه شعری بگه

از نظر ایشون همه گاگول تشریف دارن و خودش خداوندگار بازی سازیه

البته منم الان می تونم "خلاقیت" به خرج بدم و مضخرف ترین بازی سال رو بدم ولی خب دهن همه بسته باشه چون خلاقیت به خرج دادم. :d
عبارت "Think out of the box" جمله ی خوبیه ولی در چهارجوب این صنعت و نه تبدیل کردن بازی به فیلم و مانور روی داستانی که حتی ایده اش 50 ساله که قدیمی شده. داستان Alan Wake صد برابر HR هست ولی کسی مانور داد روی این؟ همه به خاطر گیم پلیش کم دادن بهش. زمان فارنهایت اوج خلاقیتش بود ولی ایشون خودش داره همون ایده رو چند سال تکرار می کنه، بعد از خلاقیت هم حرف می زنه! صنعتی که کیج می خواد ناجی ـش باشه... .

ایشون هر وقت به جای فیلم سینمایی بازی ساخت بعد بیاد هر روز یه شعری بگه

از نظر ایشون همه گاگول تشریف دارن و خودش خداوندگار بازی سازیه

داداش این حرفا چیه میزنی هر کس بلده در یه سبک خاصی بازی بسازه اقای دیوید کیج هم نبوغش در اینه که فیلم-بازی بسازه که از اون هیوی راین گرفته تا بیاند هر دو شاهکاری ان برای خودشون. یه بازی ساز بزرگ وقتی بازیهای بزرگ میسازه و یه مشت بازی بیش از حد سطح پایینی رو در این دوره میبینه معلومه که چنین حرفی میزنه.اقای کیج که از سر باد هوا که نمیاد حرف بزنه خودش نابغه ایه در بازی سازی.

کاملا حرفش منطقى و درسته.
البته به نظرم يه چند نفرى هستن که دارن همين کارو ميکنن ولى بازيايى مثل ac و CoD و *********** و crysis (از نظر گيم پلى ميگم) ديگه انقدر مسخره و تکرارى شدن که حتى حاضر نيستم برم بخرمشون و 5 دقيقه بازيشون کنم.

بد جوری با این نظرش موافقم.البته نیازی به گفتن ایشان نبود همه اینو میدونیم،حتی شرکت های سازنده بازی هم اینو میدونن ولی متاسفانه پول حرف اول و اخر رو میزنه.

البته منم الان می تونم "خلاقیت" به خرج بدم و مضخرف ترین بازی سال رو بدم ولی خب دهن همه بسته باشه چون خلاقیت به خرج دادم. :d
عبارت "Think out of the box" جمله ی خوبیه ولی در چهارجوب این صنعت و نه تبدیل کردن بازی به فیلم و مانور روی داستانی که حتی ایده اش 50 ساله که قدیمی شده. داستان Alan Wake صد برابر HR هست ولی کسی مانور داد روی این؟ همه به خاطر گیم پلیش کم دادن بهش. زمان فارنهایت اوج خلاقیتش بود ولی ایشون خودش داره همون ایده رو چند سال تکرار می کنه، بعد از خلاقیت هم حرف می زنه! صنعتی که کیج می خواد ناجی ـش باشه... .
راستی یادت رفت اون جریان 60 دلار ...پول دور ریختن به خاطر این بازی.. اسکریپت بودن و ...و...و...
گفتم همینجوری یادتون بندازم:d

منم با حرفش موافقم ولی دیگه سبکهای قدیمی رو نمیشه فراموش کرد بالاخره گیمرای جدید میان و همین سبکهایی که الان برای ما تکراریه برای اونا جدید و جذابه.با این حال بعضی از شرکتها هم یه کم نبوغ به خرج بدن بد نیست حالا یکی هم پیدا میشه بازی با سبک سینمایی میسازه همه ازش انتقاد میکنن اگر بازیاش رو دوست ندارین خوب بازی نکنین خیلیا هستن از جمله خودم خیلی با این فیلما حال میکنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or