دیوانگان GT !!!

انتخاب فقط یک ماشین از هر دسته !!

• Audi R10 TDI ( Class Race Car) . A

رای‌ها: 22 34.9%
  • Mazda 787B ( Class Race Car) . A

رای‌ها: 10 15.9%
  • Peugeot 908 HDI ( Class Race Car) .A

رای‌ها: 10 15.9%
  • Chevrolet Corvette ZR1(C6)RM (Class Super Car) .B

رای‌ها: 14 22.2%
  • Ferrari 458 Italia (Class Super Car) .B

رای‌ها: 29 46.0%
  • Lamborghini Murciego LP670_4 (Class Super Car) .B

رای‌ها: 17 27.0%
  • BMW Z4 (Class Sport Car) .C

رای‌ها: 18 28.6%
  • Honda S2000 (Class Sport Car) .C

رای‌ها: 11 17.5%
  • Toyota FT_86 Concept 9 (Class Sport Car) .C

رای‌ها: 11 17.5%
  • Ferrari 330 P4 (Class Older Car) .D

رای‌ها: 17 27.0%
  • Ford MARK IV (Class Older Car) .D

رای‌ها: 9 14.3%
  • Jaguar XJ13 (Class Older Car) .D

• Citroen C4 WRC (Class WRC Car) .E

رای‌ها: 15 23.8%
  • Ford Focus RS WRC (Class WRC Car) .E

رای‌ها: 12 19.0%
  • Subaru IMPREZA WRC (Class WRC Car) .E

• Chevrolet Jeff Gordon (Class Nascar Car) .F

رای‌ها: 21 33.3%
  • Ford Carl Edwards (Class Nascar Car) .F

رای‌ها: 9 14.3%
  • Toyota Brian Vickers (Class Nascar Car) .F

رای‌ها: 7 11.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    63
  • نظرسنجی بسته شده است .
عزیزان ما این جا اصلا با آنلاین کاری نداریم. مسیر رو با ماشین مشخص میکنیم و بعد هر کسی برا خودش time trial رکورد میزنه و بعد 3 یا 4 روز رکورد رو ثبت میکنیم.
این قضیه ی تقلب و اینا چیه دیگه تو آنلاین. منم تو drift دیدم دو سه تا ایتالیایی بودن که زاویه ی چرخاشون بیش از حد تغییر کرده بود. یا همین که میگین با ردبول از 458 باختین. چجوری این گند کاریا رو میکنن؟

تو ژاپن كلاسيك موندم چجوري برم!!!ماشين ساخت ژاپن رو ميخواد كه سال ساختش بايد زير 1979 باشه منم هرچي تو كمپانیهاي ژاپني گشتم چيزي پيدا نكردم!!تو يه تور ديگه هم بود كه ماشين داج يا تويوتا ميخواست كه بازم هر چقد دنبال اون ماشينايي كه گفته بود گشتم ولي چيزي پيدا نكردم!!دوستان بايد چيكار كنم؟

البته بعضی از ماشینا که فقط به صورت مجازی توی GT شبیه سازی شدن سال ساخت ندارن

اونا هم باز اگه hnformation هر ماشین رو بخونی،مثلا زده فلان مدل رو از روی مدل سال (مثلا) 2008 استفاده شده.یعنی مثلا مدل 2008 رو برداشتن و تیونینگ کردن.

---------- نوشته در 12:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:23 AM ارسال شده بود ----------

تو ژاپن كلاسيك موندم چجوري برم!!!ماشين ساخت ژاپن رو ميخواد كه سال ساختش بايد زير 1979 باشه منم هرچي تو كمپانیهاي ژاپني گشتم چيزي پيدا نكردم!!تو يه تور ديگه هم بود كه ماشين داج يا تويوتا ميخواست كه بازم هر چقد دنبال اون ماشينايي كه گفته بود گشتم ولي چيزي پيدا نكردم!!دوستان بايد چيكار كنم؟

اگه اولای بازی هستی که باید بیشتر تو ماشینای دست 2 بری بگردی.البته اونم که ماشیناش رندوم میاد.باید همیشه چشت بهش باشه.

اونا هم باز اگه hnformation هر ماشین رو بخونی،مثلا زده فلان مدل رو از روی مدل سال (مثلا) 2008 استفاده شده.یعنی مثلا مدل 2008 رو برداشتن و تیونینگ کردن.---------- نوشته در 12:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:23 AM ارسال شده بود ----------اگه اولای بازی هستی که باید بیشتر تو ماشینای دست 2 بری بگردی.البته اونم که ماشیناش رندوم میاد.باید همیشه چشت بهش باشه.
يدفعه بگيد خاك تو سرت شد و تمام:dآره اوايل بازي هستم حالا ماشين دست 2 از كجا پيدا كنم؟تو لول 10 هستم و براي مسابقه بعديم بايد لول 11 باشم كه نيستم راستي تا حالا همه ي مسابقات رو اول شدم:d ولي هرچي ماشين جايزه بردم بدرم نخوردند.

منم بالاخره red bull رو رفتم >:d<
هرکی میخواد باهاش بازی کنه بگه بهش بدم باهاش یه دوری بزنه o:-)
این ماشینا رو واسه بازی کردن شیر کردم F2007 - CITROEN GT RACE CAR - JX13 JAGUAR کسایی که آن میشن منم اد کنن لطفا.
يدفعه بگيد خاك تو سرت شد و تمام
yahoo_4.gif
آره اوايل بازي هستم حالا ماشين دست 2 از كجا پيدا كنم؟تو لول 10 هستم و براي مسابقه بعديم بايد لول 11 باشم كه نيستم راستي تا حالا همه ي مسابقات رو اول شدم
yahoo_4.gif
ولي هرچي ماشين جايزه بردم بدرم نخوردند.

باید بری قسمت USED CAR و اگه توی اون قسمت مربع رو بزنی ماشین ها رو به ترتیب قیمت برات مرتب میکنه.​

آخرین ویرایش:
يدفعه بگيد خاك تو سرت شد و تمام:dآره اوايل بازي هستم حالا ماشين دست 2 از كجا پيدا كنم؟تو لول 10 هستم و براي مسابقه بعديم بايد لول 11 باشم كه نيستم راستي تا حالا همه ي مسابقات رو اول شدم:d ولي هرچي ماشين جايزه بردم بدرم نخوردند.

خب دوباره مسابقاتی رو که رفتی برو تا لولت بالا بیاد.

---------- نوشته در 08:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:30 PM ارسال شده بود ----------

منم بالاخره red bull رو رفتم >:d<
هرکی میخواد باهاش بازی کنه بگه بهش بدم باهاش یه دوری بزنه o:-)
این ماشینا رو واسه بازی کردن شیر کردم F2007 - CITROEN GT RACE CAR - JX13 JAGUAR کسایی که آن میشن منم اد کنن لطفا.

باید بری قسمت USED CAR و اگه توی اون قسمت مربع رو بزنی ماشین ها رو به ترتیب قیمت برات مرتب میکنه.​

خسته نباشید عزیز. میگفتی من زودتر شیر میکردم.3 تا دارم از redbull.کلا حال نمیده.
تا چند وقت دیگه دوباره مسابقات جدید time trial میذاریم. فقط هم کسایی که اوریجن و آنلاینن. چون مثله اینکه با کپی 1000 نوع تقلب میشه کرد. اساس مسابقاتم خود مسابقات seasonal event میذاریم.پس دیگه همه چیز از تاریخ شروع و پایان گرفته تا نوع ماشین معلومه. نفرات رو مشخص میکنیم و بعد از هر مسابقه همه ی شرکت کننده ها به غیر از نفر برنده،برای برنده یه PSN card 20 $ میگیرن.

خسته نباشید عزیز. میگفتی من زودتر شیر میکردم.3 تا دارم از redbull.کلا حال نمیده
کجاش حال نمیده آخرته ماشینه باو هم سرعتش خوبه هم هندلینگش
راستی واسه ی هوای بارونی باید برم کجای تنظیمات؟ من همش توی تنظیمات هوای بارونی رو انتخاب میکنم ولی بارون نمیاد.

دوستان لولم 11 هست واسه super carچه ماشینی رو پیشنهاد میکنید؟خودم از audi 8 استفاده میکنم تیونینگش کردم ولی به پاشون نمیرسم!!!( profisional)

کجاش حال نمیده آخرته ماشینه باو هم سرعتش خوبه هم هندلینگش
راستی واسه ی هوای بارونی باید برم کجای تنظیمات؟ من همش توی تنظیمات هوای بارونی رو انتخاب میکنم ولی بارون نمیاد.

تو قسمت course setting اگه اشتباه نکنم. وقتی که میخوای بری تو مسابقه.

---------- نوشته در 09:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:41 PM ارسال شده بود ----------

دوستان لولم 11 هست واسه super carچه ماشینی رو پیشنهاد میکنید؟خودم از audi 8 استفاده میکنم تیونینگش کردم ولی به پاشون نمیرسم!!!( profisional)

خب از ماشینای پیشنهادیه خودش انتخاب کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or