mohammadl021
کاربر سایت
دوستان سال ساخت ماشين رو از كجا ميشه فهميد؟
البته بعضی از ماشینا که فقط به صورت مجازی توی GT شبیه سازی شدن سال ساخت ندارن
تو ژاپن كلاسيك موندم چجوري برم!!!ماشين ساخت ژاپن رو ميخواد كه سال ساختش بايد زير 1979 باشه منم هرچي تو كمپانیهاي ژاپني گشتم چيزي پيدا نكردم!!تو يه تور ديگه هم بود كه ماشين داج يا تويوتا ميخواست كه بازم هر چقد دنبال اون ماشينايي كه گفته بود گشتم ولي چيزي پيدا نكردم!!دوستان بايد چيكار كنم؟
يدفعه بگيد خاك تو سرت شد و تمام:dآره اوايل بازي هستم حالا ماشين دست 2 از كجا پيدا كنم؟تو لول 10 هستم و براي مسابقه بعديم بايد لول 11 باشم كه نيستم راستي تا حالا همه ي مسابقات رو اول شدم:d ولي هرچي ماشين جايزه بردم بدرم نخوردند.اونا هم باز اگه hnformation هر ماشین رو بخونی،مثلا زده فلان مدل رو از روی مدل سال (مثلا) 2008 استفاده شده.یعنی مثلا مدل 2008 رو برداشتن و تیونینگ کردن.---------- نوشته در 12:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:23 AM ارسال شده بود ----------اگه اولای بازی هستی که باید بیشتر تو ماشینای دست 2 بری بگردی.البته اونم که ماشیناش رندوم میاد.باید همیشه چشت بهش باشه.
يدفعه بگيد خاك تو سرت شد و تمامآره اوايل بازي هستم حالا ماشين دست 2 از كجا پيدا كنم؟تو لول 10 هستم و براي مسابقه بعديم بايد لول 11 باشم كه نيستم راستي تا حالا همه ي مسابقات رو اول شدم
ولي هرچي ماشين جايزه بردم بدرم نخوردند.![]()
يدفعه بگيد خاك تو سرت شد و تمام:dآره اوايل بازي هستم حالا ماشين دست 2 از كجا پيدا كنم؟تو لول 10 هستم و براي مسابقه بعديم بايد لول 11 باشم كه نيستم راستي تا حالا همه ي مسابقات رو اول شدم:d ولي هرچي ماشين جايزه بردم بدرم نخوردند.
منم بالاخره red bull رو رفتم >:d<
هرکی میخواد باهاش بازی کنه بگه بهش بدم باهاش یه دوری بزنه o:-)
این ماشینا رو واسه بازی کردن شیر کردم F2007 - CITROEN GT RACE CAR - JX13 JAGUAR کسایی که آن میشن منم اد کنن لطفا.
باید بری قسمت USED CAR و اگه توی اون قسمت مربع رو بزنی ماشین ها رو به ترتیب قیمت برات مرتب میکنه.
کجاش حال نمیده آخرته ماشینه باو هم سرعتش خوبه هم هندلینگشخسته نباشید عزیز. میگفتی من زودتر شیر میکردم.3 تا دارم از redbull.کلا حال نمیده
کجاش حال نمیده آخرته ماشینه باو هم سرعتش خوبه هم هندلینگش
راستی واسه ی هوای بارونی باید برم کجای تنظیمات؟ من همش توی تنظیمات هوای بارونی رو انتخاب میکنم ولی بارون نمیاد.
دوستان لولم 11 هست واسه super carچه ماشینی رو پیشنهاد میکنید؟خودم از audi 8 استفاده میکنم تیونینگش کردم ولی به پاشون نمیرسم!!!( profisional)
سوالاتتون رو در اینجا بپرسیندوستان لولم 11 هست واسه super carچه ماشینی رو پیشنهاد میکنید؟خودم از audi 8 استفاده میکنم تیونینگش کردم ولی به پاشون نمیرسم!!!( profisional)