دیوانگان GT !!!

انتخاب فقط یک ماشین از هر دسته !!

• Audi R10 TDI ( Class Race Car) . A

رای‌ها: 22 34.9%
  • Mazda 787B ( Class Race Car) . A

رای‌ها: 10 15.9%
  • Peugeot 908 HDI ( Class Race Car) .A

رای‌ها: 10 15.9%
  • Chevrolet Corvette ZR1(C6)RM (Class Super Car) .B

رای‌ها: 14 22.2%
  • Ferrari 458 Italia (Class Super Car) .B

رای‌ها: 29 46.0%
  • Lamborghini Murciego LP670_4 (Class Super Car) .B

رای‌ها: 17 27.0%
  • BMW Z4 (Class Sport Car) .C

رای‌ها: 18 28.6%
  • Honda S2000 (Class Sport Car) .C

رای‌ها: 11 17.5%
  • Toyota FT_86 Concept 9 (Class Sport Car) .C

رای‌ها: 11 17.5%
  • Ferrari 330 P4 (Class Older Car) .D

رای‌ها: 17 27.0%
  • Ford MARK IV (Class Older Car) .D

رای‌ها: 9 14.3%
  • Jaguar XJ13 (Class Older Car) .D

• Citroen C4 WRC (Class WRC Car) .E

رای‌ها: 15 23.8%
  • Ford Focus RS WRC (Class WRC Car) .E

رای‌ها: 12 19.0%
  • Subaru IMPREZA WRC (Class WRC Car) .E

• Chevrolet Jeff Gordon (Class Nascar Car) .F

رای‌ها: 21 33.3%
  • Ford Carl Edwards (Class Nascar Car) .F

رای‌ها: 9 14.3%
  • Toyota Brian Vickers (Class Nascar Car) .F

رای‌ها: 7 11.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    63
  • نظرسنجی بسته شده است .
اگه آپدیت 2.09 رو بزنی متوجه منظورم میشی :دی
بهتره آپدیت نکنی :دی

نه دیگه امشب میزارم واسه دانلود,آخه نمیخوام بهونه دستتون بدم:dدر ضمن 1.23.690 رو هم له کردم :guitar:یه بارم بدون اسپویلر رفتم بار اول شدم 1.24.090 سرعتش زیادتر میشه ولی خیلی وول میخوره:d

اینم دیگه آخرین رکوردم بود,دسته رو بوسیدم گذاشتم کنار:d

1.22.961

h4fkeyzgv88bw6o4abht.jpg

آقا من دیروز اینترنتم تموم شده بود. همون دیروز که 1:23:484 رو زدم پشتش 1:23:005 رو زدم. الان دوباره میرم که رکورد مالک جونو بزنم. واقعا باهاش حال کردم.
ولی من میگم دفعه ی بعد بدون تیون کردن ماشین بریم. البته نمیدونم باید چی کار کنیم که تشخیس بدیم کی تیون کرده یا نه!!!!

save replay رو دارم فقط کجا بزارمش.یکم بیشتر توضیح بده

خب اگه این رکوردت رو به عنوان Best Lap‏ سیو کردی راحتره!
به عنوان Chost‏ میتونی ازش استفاده کنی? برو تو منو اول بازی از قسمت Replay ‎ها اینو Export‏ کن !
مثل سیو ذخیره میشه برو کپی کن تو فلش بعدش Zipش کن و آپلود کن

آقا من دیروز اینترنتم تموم شده بود. همون دیروز که 1:23:484 رو زدم پشتش 1:23:005 رو زدم. الان دوباره میرم که رکورد مالک جونو بزنم. واقعا باهاش حال کردم.
ولی من میگم دفعه ی بعد بدون تیون کردن ماشین بریم. البته نمیدونم باید چی کار کنیم که تشخیس بدیم کی تیون کرده یا نه!!!!

محسن جون دیگه کوتا بیا.مردم این رکورد رو زدم(البته اگه به مبارزه ادامه بدی 1.21 رو از الان در نظر بگیر که کم نیاره:d).در ضمن بنده کوچیک دوستان هستم و خودمو آماتور میدونم ولی یه داداش کوچیک دارم که فقط خوراکش redbull هستش,جوری میرونتش که مغزم هنگ میکنه 3 تا هم از این redbull ها تو گاراژش داره.
به نظر من تیونینگ رو ور ندارین چون نمیشه تشخیص داد ولی پیش شرط رو آپدیت بودن بازی بگیریم بد نباشه

محسن جون دیگه کوتا بیا.مردم این رکورد رو زدم(البته اگه به مبارزه ادامه بدی 1.21 رو از الان در نظر بگیر که کم نیاره:d).در ضمن بنده کوچیک دوستان هستم و خودمو آماتور میدونم ولی یه داداش کوچیک دارم که فقط خوراکش redbull هستش,جوری میرونتش که مغزم هنگ میکنه 3 تا هم از این redbull ها تو گاراژش داره.
به نظر من تیونینگ رو ور ندارین چون نمیشه تشخیص داد ولی پیش شرط رو آپدیت بودن بازی بگیریم بد نباشه

والا منم بازیم آپدیته. آپدیت نباشه که عادلانه نیست. :( من خودم هر 3 تا Redbull تو Special event رو طلا گرفتم. :) من کلا همه چیز این بازی رو طلا کردم فقط متاسفانه به دلیل درس و دانشگاه هنوز پلاتش نکردم ولی ایشالله پلاتش میکنم. اگه دانشگاه نبود همون 2010 که اومد پلاتش میکردم. حالا اینو داشته باشین تا فردا. :)

---------- نوشته در 11:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:51 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 11:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 PM ارسال شده بود ----------

آقا عکس چجوری بزارم؟ نمیاد؟

یعنی محسن تو هم با دسته ردبولو طلا گرفتی? من بازیم آپدیته وگرنه میزدم 22 رو

آره بابا پس چی فکر کردی. لعنتی اون suzuka circuit خیلی رو مخ بود.

---------- نوشته در 12:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:08 AM ارسال شده بود ----------

یعنی محسن تو هم با دسته ردبولو طلا گرفتی? من بازیم آپدیته وگرنه میزدم 22 رو

بابا منم تا خرخره آپدیتم، مشکلی نیست . :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or