دیسک دوم Halo 4 برای نصب 8 گیگی مولتی پلیر

Saeed Gamer

کاربر سایت
چندی پیش عنوان Halo 4 لیک شد. بعد از انتشار عکس های Halo 4 ، مشخص شد که این بازی داری 2 دیسک است، بازیکنان کنجکاو بودند که آن دیسک دوم برای چیست؟

Halo-431.jpg

مایکروسافت در تابستان گذشته اعلام کرده بود که " Halo 4 برای بازی نیاز به 8 گیگ فضای خالی در هارد خواهد داشت".

ناشر بازی اخیرا به سایت Joystiq اعلام کرده است که، دیسک دوم بازی Halo 4 همان 8 گیگ نصب بازی است، که بخش مولتی پلیر بازی را پوشش میدهد.

وی در این مورد بیان کرد: "دیسک دوم شامل اطلاعاتی است که نیاز دارد تا در هارد یک Xbox360 نصب شود و حداقل نیاز به 8 گیگ فضای خالی دارد تا بازیکنان به قسمت مولتی پلیر بازی Halo 4 دسترسی پیدا کنند."

SOURCE

كی از رو ديسك بازی می كنه، اونم هيلو4 رو:دی من هيلو3 رو تست زدم اون لودينگش كه تم اصلی توش پخش می شد شده بود الی ماشالا:دی در صورتيكه تو حالت نصب سه سوته لود می شد:دی
بهتره برای لذت بردن از اين بازی يه فلش 16 گيگ يا هارد 20 گيگ داشته باشيد. (حداقل)
نصب لودينگ ها رو سريعتر می كنه و با ارور نخوندن ديسك هم احيانا مواجه نمی شيد.

این خبر 6-5 ماه پیش هم اومده بود به نظرم:دی
تا جایی هم که یادم میاد خودم ترجمش کردم که بچه ها می‌گفتن احتمالا به Spartan Ops ربط داره و...:دی
الان دارم به این جمله ایمان میارم:
تاریخ تکرار می‌شود:دی

این خبر 6-5 ماه پیش هم اومده بود به نظرم:دی
تا جایی هم که یادم میاد خودم ترجمش کردم که بچه ها می‌گفتن احتمالا به Spartan Ops ربط داره و...:دی
الان دارم به این جمله ایمان میارم:
تاریخ تکرار می‌شود:دی

اره خب تو خبرم گفته که تابستان گذشته اعلام کرده بودن این موضوع رو ولی نگفته بودن که این 8 گیگ انحصار داره به مولتی پلیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or