دیدن فیلمهای HD در XBOX360

• Thread starter Thread starter sorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان کسی راهی بلد نیست که بشه همین دایویکس هارو با زیرنویس فارسی توش دید:cool: ؟
یا برنامه ای که خودتون تست کرده باشید و بتون متن زیرنویس رو به فیلم بچسبونه ؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=
با تشکر

سلام دوستان کسی راهی بلد نیست که بشه همین دایویکس هارو با زیرنویس فارسی توش دید:cool: ؟
یا برنامه ای که خودتون تست کرده باشید و بتون متن زیرنویس رو به فیلم بچسبونه ؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=
با تشکر

برای اینطور مبدل ها به لینک زیر مراجعه کن .. جوابت رو می گیری..

http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=140

دوستان چرا وقتي xbox رو واسه ديدن فايلهاي divx آپديت ميكنم ، فقط واسه همون موقع اين فايلها رو پخش ميكنه ، يعني اگر بخوام مجددا اين فايلها رو ببينم و اگر به لايو وصل نباشم ، مجددا پيغام آپديت مياد و حتما بايد باز هم به لايو وصل بشم ، آيا راهي وجود نداره كه آپديت Divx واسه هميشه رو دستگاه ريخته بشه ؟ اگر اينطور نشه كه واقعا خنده دار و مسخرست كه واسه هر دفعه دايوايكس ديدن بايد آپديت انجام بشه . ممنون ميشم پاسخ دهيد .

دوستان چرا وقتي xbox رو واسه ديدن فايلهاي divx آپديت ميكنم ، فقط واسه همون موقع اين فايلها رو پخش ميكنه ، يعني اگر بخوام مجددا اين فايلها رو ببينم و اگر به لايو وصل نباشم ، مجددا پيغام آپديت مياد و حتما بايد باز هم به لايو وصل بشم ، آيا راهي وجود نداره كه آپديت Divx واسه هميشه رو دستگاه ريخته بشه ؟ اگر اينطور نشه كه واقعا خنده دار و مسخرست كه واسه هر دفعه دايوايكس ديدن بايد آپديت انجام بشه . ممنون ميشم پاسخ دهيد .
جدا ؟ :eek:
خیلی عجیبه :confused:
اخه من یک بار up کردم و کار میکنه
قابلیت Resume فیلم ها هم که تو دراز مدت میمونه خیلی جالبه :cool:

بله دوست عزيز همينطوره ، حتي چندين بار هم امتحان كردم ، نميدونم مشكل از چي هست ؟ اگر دوستاني كه در اين زمينه تجربه دارند راه حلي بلد هستند پاسخ بدهند ممنون ميشم .

سلام . من با اپدیتی که از لایو گرفتم از 3gp گرفته تا Dvix و mp4 رو اجرا میکنم ولی با زیرنویس مشکل دارم .
راستی با چه برنامه ای mkv رو به avi تبیل کرد

سلام . من با اپدیتی که از لایو گرفتم از 3gp گرفته تا Dvix و mp4 رو اجرا میکنم ولی با زیرنویس مشکل دارم .

دوست عزيز شما فقط يك بار آپديت كرديد اجرا شد؟ يعني واسه هميشه آپديت در سيستم كپي شد ؟ چون من هر وقت آپديت ميكنم فقط واسه همون لحظه اجرا ميكنه و براي اجراي اين فايلها در دفعات ديگه مجددا بايد به لايو وصل بشم . من كه هر چي سوال كردم كسي جواب درست حسابي واسه اين مشكل نداد .

فکر کنم بهترین برنامه برای این کار Xilisoft HD Video Converter باشه ولی کار وقت گیریم هست بستگی به سیستمتم داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or