دیدن بازی های ایکس باکس بر روی tv یا monitor?

کسانی که ایکس باکس دارن از چه وسیله ای برای دیدن استفاد

• مجموع رای دهنده‌ها
    92
سلام. عزيزان اينجا كسي ميدونه تبديل كابل Vga رو كجا ميفروشند تبديل صدا منظورم نيست تبديل تصوير رو مي خوام
سلام

اگر منظور شما تبدیل زیر هست ( تبدیل 2 سر ماده برای اتصال کابل vga به کابل مانیتور )

changer.jpg

من دیروز از بازار رضا ( چهار راه ولیعصر ) گرفتم 2 تومن، فکر میکنم اسم مغازش صدف بود، البته گمونم کمی گرونفروش باشه.
یک مغازه دیگه هم بود که تبدیل 2 سر ماده داشت اما به این صورت نبود بلکه کابلی بود ( یک کابل 20-30 سانتی که 2 سرش vga ماده هست ) میداد 5 تومن.
پاساژ ایران هم فکر میکنم داشته باشه از این نوع تبدیل ها ( بین طالقانی و میدون ولیعصر )
یک پاساژ هم کمی پایین تر از میدون ولیعصر هست که داخلش چند تا مغازه گیم فروشی هست، اونجا هم یک مغازه هست که کابل و تبدیل و اینجور چیزها داره، اون هم شاید داشته باشه.

اونی که شما میگی احتمالا HD-READY هست که 720p نیست (شاید اشتباه کنم)
HD-Ready ها 720p به بالا هستند.
من یه مشکلی دارم
توی شیراز یه مغازه داره ایکس باکس 360 رو مدل پریمیوم میده 440000 میده
میگه من از دبی میارم و جلوی خودت باز میکنم و برات کپی خور میکنم
به نظر شما مشکلی توی کارش هست داره ارزون میده ؟
( اسم مغاره جواد هست توی پاساز مهدی توی داریوش )
ممکنه راست بگه چون 360 دوبی خیلی ارزونتر از اینجا هست، اما در هر صورت نمیشه تضمین کرد که مشکلی تو کار این فرد نباشه!
من تو اتاقم یه تلویزیون 21 اینچ Lg از این فلترون ها دارم و یک مانیتور Lg قدیمی که فلت هم نیست آیا می تونم باهاشون بازی کنم اگه نه چقدر باید خرج کنم؟
تونستن رو میتونید ولی بصورت نه چندان جالب! اون تلویزیون HD نیست اون مانیتور هم با اینکه رزولوشن HD میده ولی قطعاً تصویرش داغون هست!
در مورد خرج هم بستگی داره چقدر بتونید هزینه کنید،
میتونید حدود 120 تومن بدید مانیتور 17 اینچ CRT خیلی خوب بگیرید ( سامسونگ )
میتونید 300 تومن ( و یا بیشتر ) بدید مانیتور 19 اینچ LCD بگیرید ( که شفافیت و زنده بودن تصویر بالاتر از CRT هست )
میتونید حدود 600-700 تومن به بالا هزینه کنید CRT HDTV بگیرید ( که توصیه نمیکنم چون قیمتش نزدیک LCD HDTV هست )
در بهترین حالت میتونید حدود 950 تومن هزینه کنید LCD HDTV 26 اینچ خیلی خوب بگیرید ( یا قیمت بالاتر برای سایز های بزرگتر و مارک های مختلف )

تونستن رو میتونید ولی بصورت نه چندان جالب! اون تلویزیون HD نیست اون مانیتور هم با اینکه رزولوشن HD میده ولی قطعاً تصویرش داغون هست!
در مورد خرج هم بستگی داره چقدر بتونید هزینه کنید،
میتونید حدود 120 تومن بدید مانیتور 17 اینچ CRT خیلی خوب بگیرید ( سامسونگ )
میتونید 300 تومن ( و یا بیشتر ) بدید مانیتور 19 اینچ LCD بگیرید ( که شفافیت و زنده بودن تصویر بالاتر از CRT هست )
میتونید حدود 600-700 تومن به بالا هزینه کنید CRT HDTV بگیرید ( که توصیه نمیکنم چون قیمتش نزدیک LCD HDTV هست )
در بهترین حالت میتونید حدود 950 تومن هزینه کنید LCD HDTV 26 اینچ خیلی خوب بگیرید ( یا قیمت بالاتر برای سایز های بزرگتر و مارک های مختلف )

یعنی با 120 تومن میشه یه مانیتور خوب جور کرد؟کیفیتش با همینایی که دارم خیلی فرق داره؟
با 120 flat گیر می آد؟

یعنی با 120 تومن میشه یه مانیتور خوب جور کرد؟کیفیتش با همینایی که دارم خیلی فرق داره؟
با 120 flat گیر می آد؟
دیگه همه مانیتورها الان فلت هستن!
سامسونگ بنظر من بهتر از ال جی هست، این نظر رو از چند نفر دیگه هم شنیدم.
من سامسونگ mb 17980 دارم که یک سال و نیم پیش گرفتم 145 تومن، اون موقع بهترین مدلش بود ( رزولوشن 1920*1440 ) حدود 5 ماه پیش رفتم برای یک نفر دیگه این مانیتور رو بخرم که گفتن دیگه تولید نمیشه بجاش mb 17870 اومده بود ( با همون رزولوشن ) 120 تومن گرفتم.

از نظر کیفیت خب طبیعتاً تفاوت بین مانیتورهای چند سال پیش و الان محسوس هست ولی بازهم به شفافیت یک LCD خوب نیستن. من با LCD HDTV 26 اینچ 360 بازی میکنم، وقتی کنسول رو به مانیتورم وصل کردم اولین چیزی که تو ذوقم خورد تصویر کوچک 17 اینچ بود و مُرده تر بودن رنگ ها نسبت به LCD ( نه اینکه فکر کنید تصویر بد بود، نه اتفاقاً بهتر از چیزی بود که تصور میکردم بشه با CRT گرفت و بعدش هم با کمی دستکاری تنظیماته مانیتور، وضعیت رنگ بهتر هم شد ) ولی مشکل سایز کوچک مانیتورهای CRT قابل حل نیست.
درکل هنوز بنظرم بازی با LCD حداقل 19 اینچ wide که 300 تومن به بالا هست خیلی لذتبخش تر از مانیتور عادی هست.
حالا باید چند تا بازی روی مانیتور تست کنم و با LCD مقایسه کنم تا نتیجه دقیق تر بدست بیاد.
با اين تبديلي كه شما ميگيد افت كيفيت بوجود نمياد.
خیر، افتی که قابل مشاهده باشه بوجود نمیاد.

30% بازي هاي 360 1024*1280 دارن يعني نسبت 4:3 پشتيباني مي كنند مثل:call of duty 3 dead or alive /virtua tennis3/ nfs carbon

در كل lcd مناسب ترين كفيت داره اما تقريبا عاليه با مانيتور اما تو 70% بازي ها دايره مي شه بيضي

Last edited by a moderator:
راهنمايي

سلام. يك سوال دارم من 40 تومن پول دارم مي خوام ببينم كابل مانيتور براي 360 بگيرم يا كابلhd
مانيتور:samsung sync master mb1795 17inch
تلويزيون:LG hd tv monitor 29 inch
:blushing:

سلام. يك سوال دارم من 40 تومن پول دارم مي خوام ببينم كابل مانيتور براي 360 بگيرم يا كابلhd
مانيتور:samsung sync master mb1795 17inch
تلويزيون:LG hd tv monitor 29 inch
:blushing:

به نظر من به مانیتور وصل کنی بهتره چون از تلوزیون بقیه اعضا خانواده هم استفاده میکنن و هر وقت که بخوای نمیتونی روشن کنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or