دیدن بازی های ایکس باکس بر روی tv یا monitor?

کسانی که ایکس باکس دارن از چه وسیله ای برای دیدن استفاد

• مجموع رای دهنده‌ها
    92
سلام دوستان
من یه سری سوال دارم که هرکس بهم جواب بد ه ازش ممنون میشم
1 کسی فیمت تلوزیون اچ دی رو که سی ار تی باشه و خیلی فیمت بالا نباشه درحد 600000 هزار تومن باشه رو با مارک و محل فروش و کیفیتش پخش تصویرش به من معرفمی کنه ؟
2 به نظر شما من مانیتورم رو که مدل dfx 17650 و 17 اینج هست رو نگه دارم برای بازی با ایکس باکس یا یه تلوزیون اچ دی در حد 600000 هزرا تومن بگیرم کدام بهتره ؟ اگه کسی تی وی توی این رنج قیمت میشناسه مدلش رو با قیمتش بده
3 به دظر شما اگه کنسولی مشکل گرمایی نداشته باشه بازم احتیاجی به فن اضافه داره ؟ ( به این نکته اشاره کنم که ما توی شهرمون تابستون هوا خیلی گرمه )
4 از هارد ایکس باکس چه استفاده ایی می شه کرد ؟
5 اگه که بازی های رایتی بزاریم روی ایکس باکس لنزش خراب میشه ؟ بهترین نوع دی وی دی بازی ها که ضرری به لنز نزنه چیه ؟
6 به نظر شما کدام رجیون بهتره ؟ اسیا یا یو سی یا جی ؟ ( خواهشا با دلیل )
7 اخرین سوال : ایا لازم هست که من یه محافظ فوی برای ایکس باکس بگیرم یا نه ؟ یا به همون تبدیل معمولی اکتفا کنم ؟ ( توی شر ما نوسان برق زیاده )
8. میشه بهترین گیم های بازار را به من معرفی کنید ؟
9 برای بازی کردن توی ایکس باکس لایو برای اینکه بتونی راحت و بیدردسر بازی کنی باید ADSL با چه سرعتی داشته باشی ؟ و توی محیط ایکس لایو میشه پیج باز کرد ؟ ( به غیر از سایت ماکروسابت؟ )
فقط هرکی اطلاعاتی در این زمینه داشت بنویسه و مارو به تاپیک های دیگه پاس نده

من هم تلویزیون HD دارم هم کابل VGA با یک مانیتور عالی.
مسلما کیفیت بازی روی مانیتور بیشتره اما مسئله اینه که شما روی چند اینچ بازی میکنید تلویزیون من 29 اینچ CRT هست و 1080i و 720p رو هم ساپورت میکنه با اینکه مانیتورم LCD هست بیشتر اوقات با تلویزیون بازی میکنم زیرا هم بزرگتره هم میتونی کمی فاصله بیگرم(اگه از مانیتور 19 inch فاصله بگیری دیگه چیزی نمیبینی ) و الانم تفاوت کیفیت رو کم احساس میکنم .
به نظر من اندازه مهمتر از کیفیته البته نه بشینی روی پروجکش 108 اینچ نگاه کنی که کیفیت باقالی میشه ولی اگه HDTV داشته باشین مسلما بیشتر از مانیتور لذت خواهی برد.
در ضمن من HDTV خودم رو 750000 تومان گرفتم مارکش هم سامسونگ هست و من خیلی رازیم.

امین تو که Xbox360 نداری چرا رای میدی!؟!؟!

موفق باشید.

:blushing: ببخشید من این سوالو میپرسم ولی این حروف i و p که بعد از اعداد 720 و 1080 میاد چه معنی داره؟ اگر جواب سوالم تو تاپیک دیگه ای هست بی زحمت لینکش رو بذارید.
خیلی ممنون:blushing:

سلام بچه ها
من یه مشکلی دارم
توی شیراز یه مغازه داره ایکس باکس 360 رو مدل پریمیوم میده 440000 میده
میگه من از دبی میارم و جلوی خودت باز میکنم و برات کپی خور میکنم
به نظر شما مشکلی توی کارش هست داره ارزون میده ؟
( اسم مغاره جواد هست توی پاساز مهدی توی داریوش )
راستی من یه تلوزیون سونی اچ دی ساپورت با مدل زیر دیدم به نظر شما چطوره ؟ مدل : kv_db29m81

من تو اتاقم یه تلویزیون 21 اینچ Lg از این فلترون ها دارم و یک مانیتور Lg قدیمی که فلت هم نیست آیا می تونم باهاشون بازی کنم اگه نه چقدر باید خرج کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or