ديجيتالي يا فيزيكي؟مسئله اين است!

سلام به تمامي دوستان
ميخوام يه آماري بگيرم كه ببينم كه آيا بچه تمايل به خريد بازي ديجيتالي دارند يا فيزيكي و به چه دليل.
233ceb2fb72989d56a90550a6cf9f719.jpg

يا
9fd227caf708c1513aa11879c18c8d13.jpg

دیجیتالی چون نمیخوام پولم تو جیب کسی بره ک واسه مشتریش هیچ شعوری قائل نیست . همیشه هم با یکی از بچه ها شریکی میخرم نصف قیمت میافته خیلی هم بصرفه تره همیشه هم بازی روی کنسول هست و مثل فیزیکی هیچ آسیبی هم نمیبینه .

با این نت داغون ایران این حجم ها صد در صد فیزیکی ولی خوبی که دیجیتالی این هست برای عوض کردن یک بازی لازم نیست حتما دیسک رو داخل دستگاه بذاری خیلی از ایننظر بهتره

فقط فیزیکی و بس

اینترنت درست درمون که نداریم

با این ارزش پول هم نمیصرفه و صبر کنم بازی دسته 2 بخرم خیلی بهتره!

راحت فروش میره و ضررش کمه!

ولي در نظر داشته باشين كه شما اگر ديجيتالي بخرين ميتونين ديسك رو اجاره كنين و نصب كنين بعد پس بدين ديسك رو.اينم يه روشه.

یعنی مثلا یه بازی میخوایم بخریم 60 دلار و واسه 60 دلار باید حدود 220-250 پول بدیم و بعد از اینکه این مبلغو پیاده شدیم تازه بریم یه پولی هم بدیم دیسک کرایه کنیم و بیاریم نصب کنیم و دوباره ببریم پس بدیم و آخرش بعد کلی خرج کردن و تلاش و کوشش میتونیم وارد بازی بشیم!

حالا اگه به هر دلیلی بازی روی هارد به مشکلی خورد و لازم بود دوباره نصب بشه میریم کلی تلاش و کوشش مجدد میکنیم و دوباره پول میدیم که بتونیم یه بار دیگه وارد بازی بشیم!

من پیشنهاد میکنم اگه واقعا از این روش لذت میبرید به یه دکتر خوب مراجعه کنید!

حالا اینکه پولتون برنمیگرده و هزار جور داستان داره فروش اکانت بماند‍...

فقط کافیه اون فرد از انجام این کار لذت جنسی هم ببره تا به این نتیجه برسیم که طرف مازوخیسم داره!

یعنی مثلا یه بازی میخوایم بخریم 60 دلار و واسه 60 دلار باید حدود 220-250 پول بدیم و بعد از اینکه این مبلغو پیاده شدیم تازه بریم یه پولی هم بدیم دیسک کرایه کنیم و بیاریم نصب کنیم و دوباره ببریم پس بدیم و آخرش بعد کلی خرج کردن و تلاش و کوشش میتونیم وارد بازی بشیم!

حالا اگه به هر دلیلی بازی روی هارد به مشکلی خورد و لازم بود دوباره نصب بشه میریم کلی تلاش و کوشش مجدد میکنیم و دوباره پول میدیم که بتونیم یه بار دیگه وارد بازی بشیم!

من پیشنهاد میکنم اگه واقعا از این روش لذت میبرید به یه دکتر خوب مراجعه کنید!

حالا اینکه پولتون برنمیگرده و هزار جور داستان داره فروش اکانت بماند‍...

فقط کافیه اون فرد از انجام این کار لذت جنسی هم ببره تا به این نتیجه برسیم که طرف مازوخیسم داره!

من خودم به شخصه دانلود ميكنم.
ولي چند مزيت داره:
ديگه نگران اين نيستين كه فلان بازي تو توپ خونه هست فلان بازي نيست
در روز هاي اول عرضه با قيمت هاي نجومي مواجه نميشين.
با سيستم Pre-Load هم كه از قبل بازي رو دانلود كردين و روز اول بازي ميكنين.
از همه مهم تر بازي ها تو بك گراند در حال اجران و ديگه رنگ لود شدن اول بازي رو هم نميبينين.
اين سوييچ بين بازي ها بهترين مزيته.
شير هم كه خدا خير بده.
بازي هاي دسته ٢ رو هم به آدم نميندازن(البته ديگه خيلي كم رنگ شده).
اگر پيش خريد بكنين از مزاياي پيش خريد هم برخوردار ميشين.
تخفيفات مثلاً تامب رايدر ٢٠$ يا ...
....
ولي پيشنهاد ميكنم بازي اي كه ميخواين براي هميشه نگه دارين رو اين جوري بخرين مگر اينكه يه تخفيف خيلي توپولي بوخوره.

من خودم به شخصه دانلود ميكنم.
ولي چند مزيت داره:
ديگه نگران اين نيستين كه فلان بازي تو توپ خونه هست فلان بازي نيست
در روز هاي اول عرضه با قيمت هاي نجومي مواجه نميشين.
با سيستم Pre-Load هم كه از قبل بازي رو دانلود كردين و روز اول بازي ميكنين.
از همه مهم تر بازي ها تو بك گراند در حال اجران و ديگه رنگ لود شدن اول بازي رو هم نميبينين.
اين سوييچ بين بازي ها بهترين مزيته.
شير هم كه خدا خير بده.
بازي هاي دسته ٢ رو هم به آدم نميندازن(البته ديگه خيلي كم رنگ شده).
اگر پيش خريد بكنين از مزاياي پيش خريد هم برخوردار ميشين.
تخفيفات مثلاً تامب رايدر ٢٠$ يا ...
....
ولي پيشنهاد ميكنم بازي اي كه ميخواين براي هميشه نگه دارين رو اين جوري بخرين مگر اينكه يه تخفيف خيلي توپولي بوخوره.

نیازی به توپ خونه نیست و شما اراده کن بازی ریخته توی اینترنت و هم آکبند هست و هم دسته 2
قیمت هم خیلی زود واقعی میشه و این حرفتو قبول ندارم و حالا 2 روز دیرتر بازی کن و اتفاقی نمیفته که!
از طرفی شما وقتی بخوای اکانتتو شارژ کنی خودش به اندازه کافی گرون در میاد هر بازی براش
آره سیستم خوبیه و 3-4 روز قبل بزن دانلود تا بالاخره بعد از نابودی حجم و اینترنتت بتونی بازی دان کنی(اونم واسه بازی های جدید قبل از عرضه است و بازی که عرضه شده باید چند روزی در انتظار دانلود تشریف داشته باشین)
والا به ما که تا حالا بازی ننداختن و اصلا نمیفهمم انداختن بازی دست 2 یعنی چی
واسه نگه داشتن هم نسخه فیزیکی خیلی بهتره و حداقل خاصیت کلیکسیون یا آرشیو داره و میخوای واسه آرشیو اسکرین شات اکانت بزاری:))

اصن من كه نميگم ديجيتالي خوبه فيزيكي بد!
ميخوام آمار بگيرم.
از طرفي با اين اوضاع بزودي بلوري هم كم مياره.
خوده تخفيف ها خيلي رو خريد ديجيتالي تاثيير دارن تو ايران.

آخرین ویرایش:
دیجیتالی
چون تخفیف های خوبی میده.
تو شهرمون مغازه ای نیست که ازش بازی بگیرم یا عوض کنم
پست هم که ماشاالله 2 هفته طول میده یه بازی رو بیاره

هیچ چیز به اندازه نسخه فیزیکی و باز کردن برچسب اورجینال و سلفون دور بازی دلچسب نیست :d
دیجیتالی فقط واسه کسایی خوبه که اینترنت عالی و بدون محدودیت دارن. یا زمانی خوبه که تخفیف عالی خورده باشه. مثلا من تومب رایدر رو بدون درنگ خریدم ولی مثلا حاضر نیستم یه بازی 60 دلاری رو دیجیتال بخرم با هزار مکافات دانلود.

دیجیتالی
چون اولا می تونی با تخفیفای خوبی بگیریش
دوما نیازی نیست به این فروشنده های حروم خور پول بدی:|
کلا هر چیزی نسخه مجازیش خوبه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or