هر بازی ای دیجیتالی خوب نیست من اکثرا بازی هایی رو که لازم دارم میگیرم من زیاد اهل گیم نیستم و بازی های مولتی پلتفرم رو هم با pc میزنم ولی من به چند دلیل به شما ثابت میکنم که دیجیتالی بهتره
مورد اول اینکه بنده اینترنتم بد نیست و تو تایم رایگان میتونم شبی 10 گیگ دانلود کنم gta v هم تو حدود 6 شب دانلود کردم .
مورد دوم اینکه بازی هایی مثل gta و pes یا fifa رو تموم شدنی نیست و من بشخصه هنوز gta iv رو روی سیستمم دارم .
مورد سوم اینکه وقتی gta v اومد قیمتش 280 بود در حالیکه من و یکی از دوستان پیش خرید کرده بودیم و نفری 100 تومان افتاد برامون + 800 هزار پول برای قسمت آنلاین و آفلاین .
مورد چهارم اینکه من مشهد هستم و اینجا مثل تهران نیست که همه جا بازی پیدا بشه و قیمتا هم ارزون باشه خرید اینترنتی هم دردسرهای خاص خودش رو داره .
مورد پنجم هم اینکه از آسیب های فیزیکی مثل خط و خش و هزینه حمل و نقل و ... جلو گیری میشه و در برخی موارد هم از تخفیفات ps store بهره مند میشید به عنوان مثال من چند وقت پیش یه پیام دریافت کردم که گفته شده بود به ازای 60 دلار خرید 10 دلار رایگان به شما داده خواهد شد .
حالا شما میگی تعویض میکنیم منم با این حرف شما موافقم و خودم این کارو میکنم ولی شما حساب کن gta قیمتش بود 280 تا 250 هم گیر میومد ما میگیم شما گرفته باشی 250 الان بخوای بفروشی بیشتر از 150 60 ازت برنمیدارن یعنی 100 ضرر و تازه بازی هم از دستت رفته اگر بخوای بازی دست 2 به قیمت خوب بگیری باید یکی دو ماه صبر کنی و تازه زود بفروشیش که قیمتش خیلی پایین نیاد که این استراتژی برای بازی هایی مثل assasins creed , wolfenstein , killzone , ... خوب هست ولی برای بازی هایی مثل gta و fifa صد در صد دیجیتالی بهتره .