ديجيتالي يا فيزيكي؟مسئله اين است!

سلام به تمامي دوستان
ميخوام يه آماري بگيرم كه ببينم كه آيا بچه تمايل به خريد بازي ديجيتالي دارند يا فيزيكي و به چه دليل.
233ceb2fb72989d56a90550a6cf9f719.jpg

يا
9fd227caf708c1513aa11879c18c8d13.jpg

فیزیکی
هیچ بازی رو نمیشه تا ابد بازی کرد.ولی اگه فیزیکی بخری بازم پول میشه برات.
اگه پول نداری، کمتر بازی کن ، دیرتر بازی کن .
صاحب اول و اخر بازی دیجیتالی خودتی.و بعد از پاک کردن بازی کل پولت پاک میشه
.......
از خودم مثال میزنم.
من بازی AC رو نخریدم.الان ارزون و هم قیمت نسخه ی دیجیتالی شده.اپدیت هاش هم اومده و بازی بی نقص شده.میرم میخرمش.و بازم میتونم بفروشمش.
حالا بین اون کسی که بازی رو همون اول گرفته و تموم کرده کلی باگ و مشکلات رو دیده تا من کدوم ضرر بیشتری میکنه؟

آخرین ویرایش:
فیزیکی
هیچ بازی رو نمیشه تا ابد بازی کرد.ولی اگه فیزیکی بخری بازم پول میشه برات.
اگه پول نداری، کمتر بازی کن ، دیرتر بازی کن .
صاحب اول و اخر بازی دیجیتالی خودتی.و بعد از پاک کردن بازی کل پولت پاک میشه
.......
از خودم مثال میزنم.
من بازی AC رو نخریدم.الان ارزون و هم قیمت نسخه ی دیجیتالی شده.اپدیت هاش هم اومده و بازی بی نقص شده.میرم میخرمش.و بازم میتونم بفروشمش.
حالا بین اون کسی که بازی رو همون اول گرفته و تموم کرده کلی باگ و مشکلات رو دیده تا من کدوم ضرر بیشتری میکنه؟
هر بازی ای دیجیتالی خوب نیست من اکثرا بازی هایی رو که لازم دارم میگیرم من زیاد اهل گیم نیستم و بازی های مولتی پلتفرم رو هم با pc میزنم ولی من به چند دلیل به شما ثابت میکنم که دیجیتالی بهتره
مورد اول اینکه بنده اینترنتم بد نیست و تو تایم رایگان میتونم شبی 10 گیگ دانلود کنم gta v هم تو حدود 6 شب دانلود کردم .
مورد دوم اینکه بازی هایی مثل gta و pes یا fifa رو تموم شدنی نیست و من بشخصه هنوز gta iv رو روی سیستمم دارم .
مورد سوم اینکه وقتی gta v اومد قیمتش 280 بود در حالیکه من و یکی از دوستان پیش خرید کرده بودیم و نفری 100 تومان افتاد برامون + 800 هزار پول برای قسمت آنلاین و آفلاین .
مورد چهارم اینکه من مشهد هستم و اینجا مثل تهران نیست که همه جا بازی پیدا بشه و قیمتا هم ارزون باشه خرید اینترنتی هم دردسرهای خاص خودش رو داره .
مورد پنجم هم اینکه از آسیب های فیزیکی مثل خط و خش و هزینه حمل و نقل و ... جلو گیری میشه و در برخی موارد هم از تخفیفات ps store بهره مند میشید به عنوان مثال من چند وقت پیش یه پیام دریافت کردم که گفته شده بود به ازای 60 دلار خرید 10 دلار رایگان به شما داده خواهد شد .
حالا شما میگی تعویض میکنیم منم با این حرف شما موافقم و خودم این کارو میکنم ولی شما حساب کن gta قیمتش بود 280 تا 250 هم گیر میومد ما میگیم شما گرفته باشی 250 الان بخوای بفروشی بیشتر از 150 60 ازت برنمیدارن یعنی 100 ضرر و تازه بازی هم از دستت رفته اگر بخوای بازی دست 2 به قیمت خوب بگیری باید یکی دو ماه صبر کنی و تازه زود بفروشیش که قیمتش خیلی پایین نیاد که این استراتژی برای بازی هایی مثل assasins creed , wolfenstein , killzone , ... خوب هست ولی برای بازی هایی مثل gta و fifa صد در صد دیجیتالی بهتره .

هر بازی ای دیجیتالی خوب نیست من اکثرا بازی هایی رو که لازم دارم میگیرم من زیاد اهل گیم نیستم و بازی های مولتی پلتفرم رو هم با pc میزنم ولی من به چند دلیل به شما ثابت میکنم که دیجیتالی بهتره
مورد اول اینکه بنده اینترنتم بد نیست و تو تایم رایگان میتونم شبی 10 گیگ دانلود کنم gta v هم تو حدود 6 شب دانلود کردم .
مورد دوم اینکه بازی هایی مثل gta و pes یا fifa رو تموم شدنی نیست و من بشخصه هنوز gta iv رو روی سیستمم دارم .
مورد سوم اینکه وقتی gta v اومد قیمتش 280 بود در حالیکه من و یکی از دوستان پیش خرید کرده بودیم و نفری 100 تومان افتاد برامون + 800 هزار پول برای قسمت آنلاین و آفلاین .
مورد چهارم اینکه من مشهد هستم و اینجا مثل تهران نیست که همه جا بازی پیدا بشه و قیمتا هم ارزون باشه خرید اینترنتی هم دردسرهای خاص خودش رو داره .
مورد پنجم هم اینکه از آسیب های فیزیکی مثل خط و خش و هزینه حمل و نقل و ... جلو گیری میشه و در برخی موارد هم از تخفیفات ps store بهره مند میشید به عنوان مثال من چند وقت پیش یه پیام دریافت کردم که گفته شده بود به ازای 60 دلار خرید 10 دلار رایگان به شما داده خواهد شد .
حالا شما میگی تعویض میکنیم منم با این حرف شما موافقم و خودم این کارو میکنم ولی شما حساب کن gta قیمتش بود 280 تا 250 هم گیر میومد ما میگیم شما گرفته باشی 250 الان بخوای بفروشی بیشتر از 150 60 ازت برنمیدارن یعنی 100 ضرر و تازه بازی هم از دستت رفته اگر بخوای بازی دست 2 به قیمت خوب بگیری باید یکی دو ماه صبر کنی و تازه زود بفروشیش که قیمتش خیلی پایین نیاد که این استراتژی برای بازی هایی مثل assasins creed , wolfenstein , killzone , ... خوب هست ولی برای بازی هایی مثل gta و fifa صد در صد دیجیتالی بهتره .

باز طبق گفته شما نسخه فیزیکی 150 تومن درمیاره.
دیجیتالی چی ؟
خرید نسخه دیجیتالی مثل دود کردن سیگاره.

بخشی از حرف های شما درسته ولی این در رابطه با pc بهتر جواب میده.کنسول هارد محدودی داره.
راستی فیفا و pes و ... هم هر سال باید از کنسول پاک بشن و نسخه ی جدید خریداری بشه:d

باز طبق گفته شما نسخه فیزیکی 150 تومن درمیاره.
دیجیتالی چی ؟
خرید نسخه دیجیتالی مثل دود کردن سیگاره.
از تشبیهت خوشم اومد
ولی سیگاری که هیچ وقت تموم نمیشه بهتر از یه پاکت سیگاره .
برای این 150 شم باید حداقل 3 ماه صبر کنی بعد کلی جستجو طرفت رو پیدا کنی و ظرف 2 3 ماه بازیش کنی تموم شه بره اگر نگهش داری بعد یه سال مفت هم ازت نمیخرن همونطور که بازی های یکسال پیش رو الان کسی حداقل به قیمت بالا نمیخرن . ولی همونطور ک گفتم برای بازی های معمولی من خودمم همین کارو میکنم ، بیشتر بازی هایی رو که دوست دارم آرشیو کنم دیجیتالی میخرم .

- - -ویرایش - - -

بخشی از حرف های شما درسته ولی این در رابطه با pc بهتر جواب میده.کنسول هارد محدودی داره.
راستی فیفا و pes و ... هم هر سال باید از کنسول پاک بشن و نسخه ی جدید خریداری بشه:d
میشه هارد کنسول رو گسترش داد از اون بابت مشکلی نیست .
خب تو این یه سال مگه نمیخوای بازی کنی ؟ فیفا 14 وقتی اومد چقدر بود ؟ الان چنده ؟ اگه تو یکی دو ماه بازی میکردی وکلش تموم میشد فیزیکی خوب بود ولی وقتی یه سال میگذره قیمت بشدت افت میکنه .

الان مثلا فیزیکی فیفا ۱۴ رو من پنجاه تومن گیر اوردم... واسه دیجیتالی بازی دیگه ۲۰ دلار کمتر که نیست... قیمتش با حساب حجم واسه دانلود بیشتر میشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or