دو عدد هدفون حرفه ای ، in-ear با ریموت

Sweeney Todd

کاربر سایت
Rating - 100%
15   0   0
سلام

چند وقت پیش دادم یکی از آشنایان سه تا هدفون In-ear با ریموت برام از آمریکا آورد ... بهترین 3 تا بازار رو که بهترین نقدها و نمره ها رو دارن ، یه Kalipsch S5i ، یه Bose MIE2i و یه V-Moda Vibrato .
هر سه تا رو هم برای خودم سفارش داده بودم و و الان هم Kalipsch رو دارم استفاده می کنم ... با توجه به اینکه هدفون هام رو خیلی خوب نگه داری می کنم و هر کدوم 2 سال رو عمر می کنن فکر می کنن نگه داشتن دو تای دیگه برای جایگزینی دو هدفون فعلیم عاقلانه نباشه برای همین می خوام بفروشمشون ...

Bose MIE2i
و V-Moda Vibrato

ریویو هاشون و قیمت هاشون تو نت موجوده و همه هم استفاده از گوگل رو بلدید دیگه ... می مونه قیمت ... با توجه به اینکه هر دو آکبند هستند و نایاب من قیمت هر کدوم رو 259000 تومان تعیین می کنم ... دوستان اگه به نظرشون گرونه و یا تو بازار ارزون ترش رو دیدن خب نخرن ، ولی در مورد جنس های بازار حواسشون باشه که برند های معروف مثل bose و Beats و ... فیک هم زیاد دارن و بازار ایران هم که فیک دوست ... هدفون های من از آمریکا خریده شده و فاکتور خریدشون هم موجوده ، از آمازون ...
همین دیگه ... اینم عکس :
so43vla65ijfra0boeuj.jpg

دوست عزیز شماره تماس خودتو برام پ.خ کن برای چند تا سوال و اگه شد خرید .
یه پ.خ دادم براتون چند روز پیش ... شما سوالاتتون رو در مورد هدفون در پ.خ بپرسید تا جواب بدم بهتون ... اگر رفتیم برای معامله شماره هم خدمتتون میدم ...

دادش چون من خودم موزیک بصورت حرفه ای گوش میدم. سبک ترنس(trance) چون اینجور موزیکا ریز کاری زیاد داره و باید تمامی ریتمو خوب بخونی
هر نوع هدفونی بگی امتحان کردم که اخرش رسیدم به هدفون ایفون..
حالا نمیدونم این هدفون چی هست ؟باید چیز شاخی باشه....

دادش چون من خودم موزیک بصورت حرفه ای گوش میدم. سبک ترنس(trance) چون اینجور موزیکا ریز کاری زیاد داره و باید تمامی ریتمو خوب بخونی
هر نوع هدفونی بگی امتحان کردم که اخرش رسیدم به هدفون ایفون..
حالا نمیدونم این هدفون چی هست ؟باید چیز شاخی باشه....

من هم هدفون این ایر اپل رو دارم و هم به Kalipsch S4i ... این S4i واقعا صدای بهتری از هدفون خود اپل داره و همه جا هم نمرات بهتری گرفته ... در مورد این هدفون من خودم تست نکردم ولی با توجه به ریویو های گفته میشه که بیس و تفکیک عالیی داره و تا اونجا که من تحقیق کردم این وی مودا و S4i بهترین هدفون های ریموت دار برای وسایل اپل هستند از لحاظ کیفیت و البته در بودجه های زیر 150 دلاری ...

در اپل آمریکا 130 دلاره البته بع علاوه 8 درصد تکسش ... شما یه 50 دلار هم برای آوردنش و رو زدن به فامیل و اینا و از همه مهم تر سودش ( بلاخره قرار نیست که فی سبیل الله به قیمت تموم شده بفروشمش که) در نظر بگیر
میشه یکم بالای 190 دلار .... با دلار 1370 تومن جمهوری اسلامی میشه 260 هزار تومان ...اصلا این و ولش کن فقط قیمت تموم شده اش به تومان در خود اپل استور میشه 195 هزار تومان ... حالا من چقدر روش بگیرم برای رویی که به فامیل زدم تا بیارتش و دردسرای خریدشو و اینا ... اگر کسی در آمریکا فامیل داشته باشه این رو براش بخره و با پست معمولی هم براش بفرستتش برای حدود 170 دلار تموم میشه که میشه 235 هزار تومان ...

فکر کنم دوستان که می خوان محاسبه کنن ، خودشون رو دم در اپل استور میبینن اونم ، تکس یادشون میره ، هزینه ارسال یادشون میره ، تازه از همه مهم تر فکر کنم دوستان هنوز فکر می کنن هر دلار 1000 تومنه ... نه 1370 تومن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or