دو عدد هدفون حرفه ای ، in-ear با ریموت

Sweeney Todd

کاربر سایت
Rating - 100%
15   0   0
سلام

چند وقت پیش دادم یکی از آشنایان سه تا هدفون In-ear با ریموت برام از آمریکا آورد ... بهترین 3 تا بازار رو که بهترین نقدها و نمره ها رو دارن ، یه Kalipsch S5i ، یه Bose MIE2i و یه V-Moda Vibrato .
هر سه تا رو هم برای خودم سفارش داده بودم و و الان هم Kalipsch رو دارم استفاده می کنم ... با توجه به اینکه هدفون هام رو خیلی خوب نگه داری می کنم و هر کدوم 2 سال رو عمر می کنن فکر می کنن نگه داشتن دو تای دیگه برای جایگزینی دو هدفون فعلیم عاقلانه نباشه برای همین می خوام بفروشمشون ...

Bose MIE2i
و V-Moda Vibrato

ریویو هاشون و قیمت هاشون تو نت موجوده و همه هم استفاده از گوگل رو بلدید دیگه ... می مونه قیمت ... با توجه به اینکه هر دو آکبند هستند و نایاب من قیمت هر کدوم رو 259000 تومان تعیین می کنم ... دوستان اگه به نظرشون گرونه و یا تو بازار ارزون ترش رو دیدن خب نخرن ، ولی در مورد جنس های بازار حواسشون باشه که برند های معروف مثل bose و Beats و ... فیک هم زیاد دارن و بازار ایران هم که فیک دوست ... هدفون های من از آمریکا خریده شده و فاکتور خریدشون هم موجوده ، از آمازون ...
همین دیگه ... اینم عکس :
so43vla65ijfra0boeuj.jpg

بابت اسپم عذر خواهی میکنم ولی کسی تو ایران برا هدفون اینقدر هزینه نمیکنه
چرا نمي كنن دوست عزيز؟
براي كسي كه كه موسيقي يكي از مهمترين علاقه هاش باشه خيلي بيش از اين هم هزينه مي كنه. شما كافيه يه سر به يكي از نمايندگي هاي فروش beats يا ... سر بزني ببيني چه طور مدل هاي قلابي و اصلش از ٢٠٠ تا ٨٠٠ هزار تومن معامله مي شه! اتفاقا جديدا به نظرم اكثر مردم به دنبال هدفون هاي با كيفيت مي رن تا ارزان.
شما يه بار با آيپدت يا اگر مك داري با مك با يك هدفون با كيفيت آهنگ رو گوش بده اون وقت نتيجه مي گيري واقعا حيف هست كه چنين كيفيت صداي بالايي به خاطر يه هدفون ٣٠-٤٠ هزار تومني نابود بشه. مثل اين مي مونه كه ماشين ٢٠٠ ميليوني بگيري بعد لاستيك كوير تاير يا ... بندازي روش!!!
--
Sent from my iPad

سلام . دوست عزیز قیمتتون جسارتا بالا نیس ؟
تو ebay خیلی پایینتر هست. باید قیمت بالا تر باشه تو ایران نسبت به ebay ، ولی اختلاف قیمتتون زیاد هست .

http://www.ebay.com/itm/Bose-MIE-2i-Mobile-Headset-New-/200673428572?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item2eb911845c

قیمت هر کدومشون تو نت 130 دلاره ... قیمتی که من گذاشتم معادل 180 دلاره ............

من خودم هدست وایرلس Ps3 رو گرفتم مک هم دارم باهاش اهنگ گوش میکنم کیفیت عالی خود هدغون های iphone یا ipod هم که از نظر کیفیت عالی هستن کلا به در ما که حرفه ای موزیک گوش نمیکنیم نمیخوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or