شایعه دو بازی Assassin's Creed در سال 2014

YAKUZA_2

کاربر سایت
gaming-ac4-black-flag-multiplayer-images-2.jpg

با توجه به منابع Examiner این سایت از گزارشهایی خبر میدهد که نشان دهنده اینست شرکت یوبی سافت در حال کار بر روی 2 بازی جدید Assassin's Creed برای انتشار در سال 2014 میباشد.

طبق این گزارش " منابعی که این خبر را مطرح کرده اند با این پروژه ها آشنا هستند.یکی از آنها در حال توسعه برای PS4 و XB ONE است در حالیکه دیگری برای PS3 و XB 360 میباشد.اما سوالی که مطرح میشود اینست که چگونه PC و WII U درون معادله این گزارش مطرح نمیشوند و نیز همچنین ادعا میکند که این فرانچیز تحت یک گستره کلان مجدد است.

در پاسخ به شایعات مطرح شده در این گزارش" یکی از سخنگویان یوبی سافت گفت که در مورد این شایعات و حدس و گمانها اظهار نظر نمیکند.در ماه نوامبر معاون ارشد یوبیسافت گفته بود که فروش و بازاریابی محصولات این شرکت برای PS3 و XB 360 مانند کلیدی موثر بعنوان پایگاههای پشت سر PS4 و XB ONE میباشد.او به سایت Examiner توضیح داد که چرا وی بر این باور است که بسیاری از بازیهای لانچ کنسول underwhelming هستند:

در حال حاضر" همه ناشران در حال انتقال منابع توسعه شان هستند.برای بازیی مانند Assassin's Creed Black Flag بیشتر فروش هنوز روی سیستم پلتفرم های نسل فعلی است.ما نمیتوانیم نسخه ای از بازی را برای PS4 و XB ONE بسازیم که اختلاف شدیدی با کنسولهای نسل حاضر داشته باشد" آنوقت است که دیگر ما نمیتوانیم همه آنها را با هم به بازار عرضه کنیم.

پس برای حالا" توسعه دهندگان و طراحان روی این متمرکز هستند که یک بازی روی تمام سیستمهای موجود واقعا به خوبی کار کند.اما بعنوان انتقال منابع به نسل بعدی , انجامش کار سخت تری میباشد بدلیل اینکه این قدرت دستگاه است که اجازه انجام خلاقیت بیشتری را میدهد
Examiner
CVG

آخرین ویرایش:
دو تا در یک سال؟ اگر حقیقت داشته باشه می تونید اطمینان خاطر داشته باشید که دو بازی ساده و یا حتی Cheap و بی ارزش خواهد بود :))
اسم AC رو یدک می کشه اما باید دید چی از آب در میاد. AC: Pirates هم داریم منتهی یه نبرد دریایی معمولی برای ios هستش!

ناتی داگ و سانتا مونیکا هم با هم جمع بشن و بخوان از روی یه بازی تند تند نسخه های جدید بدن بیرون هم قادر نیستن کیفیت بازیو بالا نگه دارن"این که دیگه (یوبی ماسته)

رسما داره حالم از شنیدن این بازی بد میشه" حتی اگه شصت هفتادتا 10/10 جلوش ردیف بشه

ناتی داگ و سانتا مونیکا هم با هم جمع بشن و بخوان از روی یه بازی تند تند نسخه های جدید بدن بیرون هم قادر نیستن کیفیت بازیو بالا نگه دارن"این که دیگه (یوبی ماسته)

رسما داره حالم از شنیدن این بازی بد میشه" حتی اگه شصت هفتادتا 10/10 جلوش ردیف بشه
ببخشید ولی قبل از اومد black flag هم همه همین حرفو میزدن:d.ولی نتیجه رو دیدیم.;)در ضمن من بعید میدونم ubisuft بخواد دو تا assasins تو یه سال بده.

ببخشید ولی قبل از اومد black flag هم همه همین حرفو میزدن:d.ولی نتیجه رو دیدیم.;)در ضمن من بعید میدونم ubisuft بخواد دو تا assasins تو یه سال بده.
غیر یه گیم پلی تکراری چی دیگه تویه Black Flag بود ؟ من شخصا دیگه AC رو دیگه خوشم نمیاد AC 1 و AC2 کجا اینا کجا ...

غیر یه گیم پلی تکراری چی دیگه تویه Black Flag بود ؟ من شخصا دیگه AC رو دیگه خوشم نمیاد AC 1 و AC2 کجا اینا کجا ...
آره واقعا گیمپلی بلک فلگ واقعا تکراری بود8-| . چه بخش دریاییش که ماموریتای خیلی تکراری داشت از پیدا کردن گنج زیر دریا تا کشف نقاط ناشناخته و گنجهای مدفون شده تا شکار کوسه و نبردهای دریایی و تسخیر قلعه ها و ... بخش های زمینیشم که واقعا تکراری بودن .
گیمپلی متنوع فقط AC1 داشت که توش عملا هیچ کاری نمی شد کرد و فقط باید اطراف و نگاه می کردی و آجرای روی دیوارارو میشمردی.یعنی خدای تنوع بود . واقعا این کجا و آن کجا . :d

AC:IV یه شاهکار به تمام معنا بود هم از نظر منتقدا خیلی بازی خوبی بود و هم تو بخش جایزه ها تا الان خوب کار کرده فروششم که خوب بوده اگه V هم اینقدر خوب باشه با سال بعد اومدنش مشکلی نداریم ولی خوب یوبی واسه نسل بعد یه سیاست جدید در نظر گرفته که انگار دو سال یه بار AC میخواد بده

خدا کنه در حد همین شایعه باشه..!!خاطره یac 2 و ac 4 برای من زنده بمونه خیلی خیلی بهتره تا امتیازاتش باعث بشه در حد cheap هم قبولش نداشته باشن..!!!خدا کنه شایعه باشه..!!

آره واقعا گیمپلی بلک فلگ واقعا تکراری بود8-| . چه بخش دریاییش که ماموریتای خیلی تکراری داشت از پیدا کردن گنج زیر دریا تا کشف نقاط ناشناخته و گنجهای مدفون شده تا شکار کوسه و نبردهای دریایی و تسخیر قلعه ها و ... بخش های زمینیشم که واقعا تکراری بودن .
گیمپلی متنوع فقط AC1 داشت که توش عملا هیچ کاری نمی شد کرد و فقط باید اطراف و نگاه می کردی و آجرای روی دیوارارو میشمردی.یعنی خدای تنوع بود . واقعا این کجا و آن کجا . :d

lol ، چهار سری از AC رو بازی کردی حالا داری میخندونی ادم رو .
4 سری که هیچی من موقعی که Xbox خریدم اول AC 2 که تازه اومده بود رو پیدا کردم ، بازی کردم بعد از یه مدت AC 1 رو پیدا کردم . عملا بازی رو به زور تموم کردم . چه برسه به الان که خودتم داری میگی ، شکار کوسه و گنچ و بالا برج رفتن و ... .

بزار برات بگم یوبی سافت دنباله پوله ، دیگه دنبال داستان و بازی نیست . ترکیه هیچ ربطی به امریکا نداره . ترکیه هیچ ربطی به هند نداره .
قبل از اینکه یوبی سافت بگه که تا دزموند میخواد بازی رو ادامه بده من تو فروم همسابه پیشبینی کردم ، داستان بازی دیگه قابل پیشبینی شده .
الانم اگر همین مستند 5 رو نمیزاشت تو بازی نمره 5 هم نمیگرفت .
یه سوال ، الان بخوای کنسول ها رو مقایسه کنی ... اتاری رو با PS4 مقایسه میکنی ؟
( تو این 10 تا پست هم فقط 2 نفر رو دیدم که ابراز خوشحالی کردن ، بقیه هم که اصلا محل ندادن ، نیومدن تو تایپیک :دی )( حوصله بحث ندارم از هر تیکه ناقص حرف زدم )

lol ، چهار سری از AC رو بازی کردی حالا داری میخندونی ادم رو .
4 سری که هیچی من موقعی که Xbox خریدم اول AC 2 که تازه اومده بود رو پیدا کردم ، بازی کردم بعد از یه مدت AC 1 رو پیدا کردم . عملا بازی رو به زور تموم کردم . چه برسه به الان که خودتم داری میگی ، شکار کوسه و گنچ و بالا برج رفتن و ... .

بزار برات بگم یوبی سافت دنباله پوله ، دیگه دنبال داستان و بازی نیست . ترکیه هیچ ربطی به امریکا نداره . ترکیه هیچ ربطی به هند نداره .
قبل از اینکه یوبی سافت بگه که تا دزموند میخواد بازی رو ادامه بده من تو فروم همسابه پیشبینی کردم ، داستان بازی دیگه قابل پیشبینی شده .
الانم اگر همین مستند 5 رو نمیزاشت تو بازی نمره 5 هم نمیگرفت .
یه سوال ، الان بخوای کنسول ها رو مقایسه کنی ... اتاری رو با PS4 مقایسه میکنی ؟
( تو این 10 تا پست هم فقط 2 نفر رو دیدم که ابراز خوشحالی کردن ، بقیه هم که اصلا محل ندادن ، نیومدن تو تایپیک :دی )( حوصله بحث ندارم از هر تیکه ناقص حرف زدم )
از نظر همه کسایی که میشناسم و خود من که فن خفن این سری هستم 4 ـش بهتر از 3 و برادر هود و رویلیشنز بود ! به ترتیب اون دو نسخه آخرم از 3 بهتر بودن ! 2 ـش هم شاهکار بود !

اصلا احتیاجی به توضیح نداره ! و وقتی که شما داستانو متوجه نشدی دلیل نمیشه بیای بگی بازی داستانش بده !
اتفاقا من خودم خیلی خوشحال میشم یه نسخه موبایلی هم هرسال بیاد ! ( چه بسا نسخه کنسول دستی باشه )
دیگه والا 5 تومن ارزش ناله کردن رو نداره ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or