شایعه دو بازی Assassin's Creed در سال 2014

YAKUZA_2

کاربر سایت
gaming-ac4-black-flag-multiplayer-images-2.jpg

با توجه به منابع Examiner این سایت از گزارشهایی خبر میدهد که نشان دهنده اینست شرکت یوبی سافت در حال کار بر روی 2 بازی جدید Assassin's Creed برای انتشار در سال 2014 میباشد.

طبق این گزارش " منابعی که این خبر را مطرح کرده اند با این پروژه ها آشنا هستند.یکی از آنها در حال توسعه برای PS4 و XB ONE است در حالیکه دیگری برای PS3 و XB 360 میباشد.اما سوالی که مطرح میشود اینست که چگونه PC و WII U درون معادله این گزارش مطرح نمیشوند و نیز همچنین ادعا میکند که این فرانچیز تحت یک گستره کلان مجدد است.

در پاسخ به شایعات مطرح شده در این گزارش" یکی از سخنگویان یوبی سافت گفت که در مورد این شایعات و حدس و گمانها اظهار نظر نمیکند.در ماه نوامبر معاون ارشد یوبیسافت گفته بود که فروش و بازاریابی محصولات این شرکت برای PS3 و XB 360 مانند کلیدی موثر بعنوان پایگاههای پشت سر PS4 و XB ONE میباشد.او به سایت Examiner توضیح داد که چرا وی بر این باور است که بسیاری از بازیهای لانچ کنسول underwhelming هستند:

در حال حاضر" همه ناشران در حال انتقال منابع توسعه شان هستند.برای بازیی مانند Assassin's Creed Black Flag بیشتر فروش هنوز روی سیستم پلتفرم های نسل فعلی است.ما نمیتوانیم نسخه ای از بازی را برای PS4 و XB ONE بسازیم که اختلاف شدیدی با کنسولهای نسل حاضر داشته باشد" آنوقت است که دیگر ما نمیتوانیم همه آنها را با هم به بازار عرضه کنیم.

پس برای حالا" توسعه دهندگان و طراحان روی این متمرکز هستند که یک بازی روی تمام سیستمهای موجود واقعا به خوبی کار کند.اما بعنوان انتقال منابع به نسل بعدی , انجامش کار سخت تری میباشد بدلیل اینکه این قدرت دستگاه است که اجازه انجام خلاقیت بیشتری را میدهد
Examiner
CVG

آخرین ویرایش:
احتمالا میخواد رسما ASSASSINS CREED: GTA رو معرفی کنه.از اولم هدفش همین بود منتها روش نمیشد از اول بگه:))
یکی نیست به اینا بفهمونه مگه چشمه خلاقیتتون خشکیده که هی میرید سراغ این IP.بابا God of War: Ascension هم که به فاصله کمی از GOW 3 اومد چنگی به دل نزد.امیدوارم نسخه بعدش 2015 بیاد.الان چرا همه در آرزوی کراش هستن چون خیلی وقته صاحب اصلیش نسخه ای از روش نساخته.خداییش اگه عنوان تیتر مثلا بود( 2 عنوان جدید معرفی نشده از سوی یوبیسافت در سال 2014 ) ابراز علاقه خیلی بیشتری میشد نسبت به این خبر.

نمونش خبر کراش بود که یه سایت دانمارکی یه عکس توی صفحه فیس بوقش گذاشته بود که چه ابراز علاقه ای نسبت به این بازی شد. خودم هم دیگه رغبتی ندارم از این بازی خبر بزنم احتمالا دیگه این آخریش بود چون از این بازی دیگه خوشم نمیاد با این سیاستهای آماتور گونه یوبی سافت

آخرین ویرایش:
از نظر همه کسایی که میشناسم و خود من که فن خفن این سری هستم 4 ـش بهتر از 3 و برادر هود و رویلیشنز بود ! به ترتیب اون دو نسخه آخرم از 3 بهتر بودن ! 2 ـش هم شاهکار بود !

اصلا احتیاجی به توضیح نداره ! و وقتی که شما داستانو متوجه نشدی دلیل نمیشه بیای بگی بازی داستانش بده !
اتفاقا من خودم خیلی خوشحال میشم یه نسخه موبایلی هم هرسال بیاد ! ( چه بسا نسخه کنسول دستی باشه )
دیگه والا 5 تومن ارزش ناله کردن رو نداره ;)

من حرفی نزدم که کدوم نسخه بهتره که شما داری میگی ، اون دوستمون داره AC 1 رو با IV مقایسه میکنه وگرنه من شک ندارم که IV بهتر از این 2 نسخه اخر بود .

داستان 1 کجا و داستان IV کجا . اصلا ربطی بهم ندارن که من بخوام وقت بزارم توضیح بدم واستون که داستان بده .
افرین

اون COD:G بود که هر سال داره میده بیرون و معلوم شد یه سکانس از نسخه قبلی رو کپی زده بودن ... حالا چه برسه به اینکه بخوان 2 تا نسخه بدن تو یه سال بدن .

آقا چرا دارین ذهن مردمو مسموم میکنین؟؟؟؟:|
کجا دو بازی؟؟؟ آخه کافیه یکم فکر کنین مگه یوبی سافت روانیه دو تا AC توی یک سال بده؟؟؟ پس اون همه بازی توپ نسل بعدی که تو راه داره چی؟

منظورش از دوتا AC liberation بوده که میخواد بیاد! که اون اصلا هیچی به حساب نمیاد چون 2012 روی PSVita عرضه شد که حالا نسخه HD ـشو بدن بیرون! این اصلا نسخه میشه؟؟ فقط یک V قراره عرضه بشه طبق معمول هر سال!

احتمالا میخواد رسما ASSASSINS CREED: GTA رو معرفی کنه.از اولم هدفش همین بود منتها روش نمیشد از اول بگه
yahoo_21.gif

یکی نیست به اینا بفهمونه مگه چشمه خلاقیتتون خشکیده که هی میرید سراغ این IP.بابا
God of War: Ascension هم که به فاصله کمی از GOW 3 اومد چنگی به دل نزد.امیدوارم نسخه بعدش 2015 بیاد.الان چرا همه در آرزوی کراش هستن چون خیلی وقته صاحب اصلیش نسخه ای از روش نساخته.خداییش اگه عنوان تیتر مثلا بود( 2 عنوان جدید معرفی نشده از سوی یوبیسافت در سال 2014 ) ابراز علاقه خیلی بیشتری میشد نسبت به این خبر.

نمونش خبر کراش بود که یه سایت دانمارکی یه عکس توی صفحه فیس بوقش گذاشته بود که چه ابراز علاقه ای نسبت به این بازی شد. خودم هم دیگه رغبتی ندارم از این بازی خبر بزنم احتمالا دیگه این آخریش بود چون از این بازی دیگه خوشم نمیاد با این سیاستهای آماتور گونه یوبی سافت

آره ACIV BlackFlag که اصلا بدرد نمیخوره! اون RYSE یا DeadRising 3 و Knack و Killzone و ... ـی بدرد میخورن که میان و کنسولای نسل بعدو با متای 60 خودشون آباد میکنن :)

ببینم! الان مشکل با سالانه عرضه شدن AC چیه؟؟؟ اصلا میخواد 10 تا نسخه توی یک سال بزنه! وقتی خوب باشه استقبال میشه! اون که یوبی سافت میخواد هرساله عرضه کنه به خودش مربوطه! فقط کیفیت بازی به گیمر مربوطه که خوشبختانه ACIV دوباره تونست سری رو به اوج برگردونه!
الان میخوام ببینم مشکل شما کجاس؟

این نظر من نیست! کافیه یک سری به تاپیکای ACIV و ACIII بزنید ببینید! 180 درجه نظرات با هم فرق داره!
توی تاپیک ACIII همه دارن فحش میدن به یوبی سافت! توی ACIV همه شاهکار شاهکار میکنن! بعععله!
متای 89/100 و بهترین بازی اکشن ادونچر سال و بهترین بازی نسل بعدی هم روی Xone هم روی PS4 از دید گیم اسپات رو فقط یک شاهکار میتونه بگیره! ولاغیر!
حاظرم شرط ببندم بعضی از دوستانی که هی دارن دم از بد بودن سری میزنن حتی یک ثانیه هم AC IV رو بازی نکردن! :)

آخرین ویرایش:
هیچ اصراری نیس کسایی که دوس ندارن میتونن بازی نکنن
دعوت نامه که نفرستادن بیایین بازی مارو بخرید .
این سری طرفدرای خودشو هر چندتا نسخه دیگه هم از این سری بیاد استقبال میکنیم

جهان سوم جایی است که طرف 5 تومن داره پول میده برای بازی و از کیفیت و روند ساخت بازی سخت مینالد و شدیدا به بحث تکنیکی و تاکتیکی میپردازد.

باوا یکم جدی باشید سال 2014 هیچ خبری از انتشار Assassin Creed نخواهد بود قرار بر این شده سال 2015 بده بیرون ! بعد از انتشار Watch Dogs !
حالا داره کار میکنه روی نسخه ی جدیدش که یه چیز بهتر بده بیرون !

باوا یکم جدی باشید سال 2014 هیچ خبری از انتشار Assassin Creed نخواهد بود قرار بر این شده سال 2015 بده بیرون ! بعد از انتشار Watch Dogs !
حالا داره کار میکنه روی نسخه ی جدیدش که یه چیز بهتر بده بیرون !
کی همچین حرفی زدن؟ :دی

حالا فرض بگیریم V توی 2014 عرضه نشه ولی Liberation که عرضه میشه :دی

ببینم! الان مشکل با سالانه عرضه شدن AC چیه؟؟؟ اصلا میخواد 10 تا نسخه توی یک سال بزنه! وقتی خوب باشه استقبال میشه! اون که یوبی سافت میخواد هرساله عرضه کنه به خودش مربوطه! فقط کیفیت بازی به گیمر مربوطه که خوشبختانه ACIV دوباره تونست سری رو به اوج برگردونه!
مشکلات عرضه سالیانه :
1- عدم دقت به جزئیتان ریز و درشت
2- عدم رفع تعداد زیادی باگ ها
3- بهینه نبودن بازی از هر لحاظ (افت فریم و ...)

همه این سه مورد هم توی Blackflag دیدم. اما خوب Blackflag از نظر داستان و گرافیک (به خصوص تکسچر های آب و اینا :دی) بهتر از AC III عمل کرد و به خاطر همین میشد از این موارد چشم پوشی کرد.
ولی کلا توی هیچ AC اونطور که باید به جزئیات دقت نشده.

یه مشکل دیگم اینه که AC 1 و AC II یه حالت رمزآلود داشتند! مثلا همه جا Glyph ها یا چنین چیزایی بود که پلیر رو به این سو میکشید که در مورد داستان بازی فکر کنه و .. ولی توی IV شاهد چنین چیزی نبودیم. حتی هک کردن کامپیوتر ها هم مطالب زیاد جالبی رو نمیداد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or