دومین DLC برای GTA IV در راه است

• Thread starter Thread starter DMC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DMC

عضو جدید
سلام

راکستار بر روی صفحه توییتر خود اعلام کرد که قصد ساخت دومین DLC برای عنوان محبوب خود GTA IV را دارد این DLC همانند DLC قبل داستان جداگانه ای را به بازی اضافه میکند. هیچگونه اطلاعات دیگری درباره این DLC داده نشده ولی به زودی جزییاتی در این مورد در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

منبع

بابت خبر ممنون
این DLC بیش از همه به کانادایی ها حال میده چون یه GTA IV Limited Edition Bundle برای کانادا داره میاد احتمال زیاد این DLC رو هم روش میدن:biggrin1:
این کارا خوراک MS ه دیگه...

بابت خبر ممنون
این DLC بیش از همه به کانادایی ها حال میده چون یه GTA IV Limited Edition Bundle برای کانادا داره میاد احتمال زیاد این DLC رو هم روش میدن:biggrin1:
این کارا خوراک MS ه دیگه...

سلام.الان با این حرف دوستمون که می گه قراره که داخل limited edition این بازی DLC هارو قرار بدن می شه امیدی داشت که ما هم بتونیم این DLC هارو بازی کنیم؟:((

اینطور که من خوندم همزمان با عرضه این یکی- DLC شماره 1 برای PS3درPSnقرار میگیره!!!

احتمالشم که اینطور بشه زیاده!!!

البته این 1600MSP برای ما ایرانی ها که عادت کردین برای هر بازی 5 تومن بدیم یکم گرون به نظر میرسه وگرنه برای کسی که 60دلار داده بازی اصلی رو خریده این رقم اصلا عجیب نیست. 1600MSP میشه 20دلار که برای یک DLC ـی که 25ماموریت( 10 ساعت تقریبا) به بازی اضافه میکنه اصلا گرون نیست.
اینطور که من خوندم همزمان با عرضه این یکی- DLC شماره 1 برای PS3درPSnقرار میگیره!!!
تا جایی که من میدونم هر دو DLC انحصاری X360 هستن.
پ.ن: خود منم جزء کسایی هستم که برای هر بازی 5تومن میدم ، یعنی فرقی بین من و شما نیست:دی فقط خواستم بگم منطقی باشید.
اگه بیاد یه جورایی بازم انحصار زمانیه 360 به حساب میاد چون Lost & Damned 1 سالی هست برای 360 اومده
مایکروسافت کلی خرج کرده بود که این DLC کلا برای 360 انحصاری باشه ، حتی Time Exclusive هم نشه.

آخرین ویرایش:
خوب ایشونم گفتن قبلیه میخواد برای ps بیاد! (که البته فعلا تایید نشده و شایعس!)
به اینم دقت بکنید که
Microsoft has only a "a six-month exclusivity deal for the content, which expires in August."
اگه بیاد یه جورایی بازم انحصار زمانیه 360 به حساب میاد چون Lost & Damned 1 سالی هست برای 360 اومده

آخرین ویرایش:
منم توی یک سایت خوندم!!!ولی بازم تا نیاد هیچ چیزی معلوم نیست!!!(رونماییش):biggrin1:

انحصاری هم باشه!!!به ما چیزی نمیرسونه!!!نه سرعتمون کفاف دانلود میده !نه ما ها پول پای پوینت میدیم:biggrin1:

خوب ایشونم گفتن قبلیه میخواد برای ps بیاد! (که البته فعلا تایید نشده و شایعس!)
به اینم دقت بکنید که
Microsoft has only a "a six-month exclusivity deal for the content, which expires in August."
این جمله که این بازی فقط 6 ماه در انحصار مایکروسافت قرار داره شایعه ای هست که هفته پیش در مجله PlayStation World منتشر شده و مایکروسافت هم سه روز پیش این شایعه رو رد کرده و گفته DLC های GTAIV کاملاً اختصاصی برای 360 هستن.
Lost and Damned هم هنوز 4 ماه نشده که برای 360 اومده.

این جمله که این بازی فقط 6 ماه در انحصار مایکروسافت قرار داره شایعه ای هست که هفته پیش در مجله PlayStation World منتشر شده و مایکروسافت هم سه روز پیش این شایعه رو رد کرده و گفته DLC های GTAIV کاملاً اختصاصی برای 360 هستن.
Lost and Damned هم هنوز 4 ماه نشده که برای 360 اومده.
کاملاً درسته!
اوایل 2009 بود...
و اینکه اینا انحصاری زمانی باشن کمی تا اندکی:biggrin1: غیر معقوله،چرا؟
چون Rockstar در یک اقدام استراتژیک MS رو 50 میلیون سرکیسه کرد یعنی به ازای هر کدام 25 میلیون و قبول پرداخت 50 میلیون برای انحصار زمانی دو تا DLC خیلی سخته...
یادمه یه جا خوندم این DLC ها کلاً به سفارش MS ساخته شدن برای جبران انحصار زمانی قسمت های پیشین GTA روی کنسول های نسل قبل...
البته بازم خدا رو چه دیدی شاید E3 یه آنونسمنت داشتن برای این خبر:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or