بابت خبر ممنون
این DLC بیش از همه به کانادایی ها حال میده چون یه GTA IV Limited Edition Bundle برای کانادا داره میاد احتمال زیاد این DLC رو هم روش میدن:biggrin1:
این کارا خوراک MS ه دیگه...

تا جایی که من میدونم هر دو DLC انحصاری X360 هستن.اینطور که من خوندم همزمان با عرضه این یکی- DLC شماره 1 برای PS3درPSnقرار میگیره!!!
مایکروسافت کلی خرج کرده بود که این DLC کلا برای 360 انحصاری باشه ، حتی Time Exclusive هم نشه.اگه بیاد یه جورایی بازم انحصار زمانیه 360 به حساب میاد چون Lost & Damned 1 سالی هست برای 360 اومده
خوب ایشونم گفتن قبلیه میخواد برای ps بیاد! (که البته فعلا تایید نشده و شایعس!)تا جایی که من میدونم هر دو DLC انحصاری X360 هستن.
این جمله که این بازی فقط 6 ماه در انحصار مایکروسافت قرار داره شایعه ای هست که هفته پیش در مجله PlayStation World منتشر شده و مایکروسافت هم سه روز پیش این شایعه رو رد کرده و گفته DLC های GTAIV کاملاً اختصاصی برای 360 هستن.خوب ایشونم گفتن قبلیه میخواد برای ps بیاد! (که البته فعلا تایید نشده و شایعس!)
به اینم دقت بکنید که
Microsoft has only a "a six-month exclusivity deal for the content, which expires in August."
اگه بیاد یه جورایی بازم انحصار زمانیه 360 به حساب میاد چون Lost & Damned 1 سالی هست برای 360 اومده
کاملاً درسته!این جمله که این بازی فقط 6 ماه در انحصار مایکروسافت قرار داره شایعه ای هست که هفته پیش در مجله PlayStation World منتشر شده و مایکروسافت هم سه روز پیش این شایعه رو رد کرده و گفته DLC های GTAIV کاملاً اختصاصی برای 360 هستن.
Lost and Damned هم هنوز 4 ماه نشده که برای 360 اومده.