عجب چيزي بود اين ويديویه موزیک ویدیو جدید تو آپارات آپلود کردم، بهترین کلیپ متال گیریه که تو کل یـوتیوب پیدا میشه!:d البته فقط در وصف اسنیک تنها نیست بلکه یه Tribute از کل نسخه چهارمه (پس اگه هنوز این نسخه رو تموم نکردید نگاه نکنید).. در غیر این صورت حتما حتما ببینید(و به اسنیک رأی بدید!:d)
مدت زمان : 8 دقیقه
حجم : 11 مگ
[video=aparat;NHXds]http://www.aparat.com/v/NHXds[/video]
Metal Gear Solid 4
دوسته عزيز حالا كجا شو ديدي متالگير 4 بيش از 7 ساعت كات سين داره فقط كات سينهاي اخرش بيش از يك ساعته واقعا ادم خيلي بايد بي انصاف باشه كه متالگير 4 رو بازي كنه اونوقت راي بده به اتزيو بنظرم تنها كسي در خور اسنيك هست اون جان هست و بس>:d<عجب چيزي بود اين ويديو
چه قدر باشكوه
مو به تنم ايستاد توي اون صحنه اخر
واي پسر همچين نوع تعاملي رو بين شخصيت ها من حتي تو ي فيلم ها هم نديدم چه برسه به يه گيم چقدر يونيك بود
حقيقتش شرمنده شدم بابت اينكه به اتزيو راي دادم و بر عليه اسنيك تبليغ كردم اينجا
من هيچ وقت پايان mgs4 رو نديده بودم
خلاصه از تمام طرفداراي اسنيك معذرت ميخوام من اشتباه كردم
حالا مي فهمم چرا فن هاي mgs اين شخصيت ها رو مي پرستن .

فکر کنم وقتی اولین بار گرنین رو میبینیم،این آهنگ با گرامافون پخش میشه!خیلی باحال بود اون یه تیکه!اینم هدیه من به شما دوستداران، آهنگ معروف متال گیر سالید 2 به سبک چاز و بلوز ( به هیچ عنوان از دستش ندید ) { این آهنگ، آهنگ Old Snake نیست }
دمت گرم رفيق من اين استر اگ رو تا بحال نمی دونستم. عظمت داستان MGS غير قابل تصوره!با اون جمله که دوستمون تو صفحه قبل نوشته بود :"دیالوگ Psycho Mantis بعد از مرگش در MGS1 : من آینده تو رو می بینم اسنیک 10 یا 20 سال دیگه تو پیر شدی با اسلحه ای در دهان !!! ( اشاره به صحنه پایانی MGS4 )"
:d )