دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه موزیک ویدیو جدید تو آپارات آپلود کردم، بهترین کلیپ متال گیریه که تو کل یـوتیوب پیدا میشه!:d البته فقط در وصف اسنیک تنها نیست بلکه یه Tribute از کل نسخه چهارمه (پس اگه هنوز این نسخه رو تموم نکردید نگاه نکنید).. در غیر این صورت حتما حتما ببینید(و به اسنیک رأی بدید!:d)
مدت زمان : 8 دقیقه
حجم : 11 مگ
[video=aparat;NHXds]http://www.aparat.com/v/NHXds[/video]
Metal Gear Solid 4

فقط و فقط اسنيك.
اصن اتزيو نبايد با اسنيك مقايسه بشه با الطير يه چيزي ( البته اتيزو پير خوب بود اين جوونه سوسوله) :d .

خداييش شخصيت پُربار تر از اسنيك بيگ باسه كه بخاطر بازي هاي كمترش محبوبيتش هم كمتره.

یه موزیک ویدیو جدید تو آپارات آپلود کردم، بهترین کلیپ متال گیریه که تو کل یـوتیوب پیدا میشه!:d البته فقط در وصف اسنیک تنها نیست بلکه یه Tribute از کل نسخه چهارمه (پس اگه هنوز این نسخه رو تموم نکردید نگاه نکنید).. در غیر این صورت حتما حتما ببینید(و به اسنیک رأی بدید!:d)
مدت زمان : 8 دقیقه
حجم : 11 مگ
[video=aparat;NHXds]http://www.aparat.com/v/NHXds[/video]
Metal Gear Solid 4
عجب چيزي بود اين ويديو
چه قدر باشكوه
مو به تنم ايستاد توي اون صحنه اخر
واي پسر همچين نوع تعاملي رو بين شخصيت ها من حتي تو ي فيلم ها هم نديدم چه برسه به يه گيم چقدر يونيك بود
حقيقتش شرمنده شدم بابت اينكه به اتزيو راي دادم و بر عليه اسنيك تبليغ كردم اينجا
من هيچ وقت پايان mgs4 رو نديده بودم
خلاصه از تمام طرفداراي اسنيك معذرت ميخوام من اشتباه كردم
حالا مي فهمم چرا فن هاي mgs اين شخصيت ها رو مي پرستن .

از دوستان كسي اهنگ Oishii Two-han Seikatsu در متالگير 4 رو داره؟
ضمنا اون كسايي كه به اسنيك راي بدن هم در اين دوره هم در دوره بعد بهشون مشاوره رايگان ميدم واسه پلات كردن(تروقي100%) متالگير 4 اين بازي پلات كردنش خيلي سخته و امتياز 10/8 رو داره ولي من تونستم پلاتش كنم به تمام كسايي هم كه به اسنيك راي بدن مشاوره واسه پلات كردنش ميدم:d
اپديت :اهنگ رو گرفتم مرسي اينم لينك واسه دانلودش از دستش نديد
>:d<
http://www.4shared.com/get/bldgNaH6/Two_Han_Princess_Oishii_Two_Ha.html
-------------------------------------------------------------------------------------------------

عجب چيزي بود اين ويديو
چه قدر باشكوه
مو به تنم ايستاد توي اون صحنه اخر
واي پسر همچين نوع تعاملي رو بين شخصيت ها من حتي تو ي فيلم ها هم نديدم چه برسه به يه گيم چقدر يونيك بود
حقيقتش شرمنده شدم بابت اينكه به اتزيو راي دادم و بر عليه اسنيك تبليغ كردم اينجا
من هيچ وقت پايان mgs4 رو نديده بودم
خلاصه از تمام طرفداراي اسنيك معذرت ميخوام من اشتباه كردم
حالا مي فهمم چرا فن هاي mgs اين شخصيت ها رو مي پرستن .
دوسته عزيز حالا كجا شو ديدي متالگير 4 بيش از 7 ساعت كات سين داره فقط كات سينهاي اخرش بيش از يك ساعته واقعا ادم خيلي بايد بي انصاف باشه كه متالگير 4 رو بازي كنه اونوقت راي بده به اتزيو بنظرم تنها كسي در خور اسنيك هست اون جان هست و بس>:d<

آخرین ویرایش:
واقعا 1% احتمال بديد اسنيك باشه و من بهش راي ندم

2362010153046834.jpg

حواستون باشه آخرتي هم وجود داره پس درست راي بديد:d
تو جمله بالا درست = اسنيك :d

There is only room for one snake and one big boss!

No،the world will be better off without Snakes.

آدم از ابهت این حضرت در عجبه:d

امان از این Ending متال گیر4!5،6 بار دیدمش،ولی هردفعه نگاش میکنم برام تازگی داره و از این رو به اونرو میکنه این دل حقیر مارو:d!حتی از اندینگ MGS 3 هم بهتره لامصب!

ویرایش:
اینم هدیه من به شما دوستداران، آهنگ معروف متال گیر سالید 2 به سبک چاز و بلوز ( به هیچ عنوان از دستش ندید ) { این آهنگ، آهنگ Old Snake نیست }
فکر کنم وقتی اولین بار گرنین رو میبینیم،این آهنگ با گرامافون پخش میشه!خیلی باحال بود اون یه تیکه!
ولی به نظرم بهترین OST کل متال گیر همین Main Theme متال گیر 2 ئه!(معمولیش بهتره از این:d)

آخرین ویرایش:
با اون جمله که دوستمون تو صفحه قبل نوشته بود :
"دیالوگ Psycho Mantis بعد از مرگش در MGS1 : من آینده تو رو می بینم اسنیک 10 یا 20 سال دیگه تو پیر شدی با اسلحه ای در دهان !!! ( اشاره به صحنه پایانی MGS4 )"
خیلی حال کردم جمله قشنگی بود ، ولی هیچی اتزیو نمیشه واسه من !
آزادی ، زمان ، عشق
چهل سال طول کشید تا معنی این سه کلمه رو درک کنم ...

احتمال 70 درصد جان و اسنیک به هم میخورن تو فینال . من به جان رای میدم چون بازی متال گیر رو انجام ندادم ولی بخوام رو راست بگم متار گیر و شخصیت هاش خیلی عظمت دارن و اصلا بچه بازی نیست
بعدشم شخصیت باید با ادم زندگی کنه . بعضا بازی هارو ادم میبینه تو همون بازی طرف پیر هم میشه و تمام
ولی یه سری بازیا هستن با سن خود ادم میرن جلو یهو دیدی خودت شدی 40 ساله شخصیته هم 50 سالش شده از جوونی باهاش بزرگ شدی
مثالم هم رزیدنت اویل ها که شخصیت هاشون دارن کم کم مسن تر میشن یا همین هیتمن که تو این سری مسن تر شده

با اون جمله که دوستمون تو صفحه قبل نوشته بود :
"دیالوگ Psycho Mantis بعد از مرگش در MGS1 : من آینده تو رو می بینم اسنیک 10 یا 20 سال دیگه تو پیر شدی با اسلحه ای در دهان !!! ( اشاره به صحنه پایانی MGS4 )"
دمت گرم رفيق من اين استر اگ رو تا بحال نمی دونستم. عظمت داستان MGS غير قابل تصوره!

چرا؟؟؟ :-"
آخه من بقیه ی MGSها رو بازی نکردم، البته MGS C رو گرفتم ولی هنوز نرفتم سراغش :d
این که گفتم میرم بازیش کنم هم به خاطر آهنگاشه! خدایی آهنگ های خدایی داشت! :d (اصلا نصف علاقه ی من به MGS4 به خاطر رایدنه! :d اون نصف دیگش هم برای تمام نکات مثبت دیگه ی بازی :-" :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or