دوست عزیز شما نیز جوک نگو !یه جوکی اون دوستمون در مورد هیتمن گفت فقط اینو بگم تو سایت هیتمن فروم که طرفدارای هیتمن راه اندازی کردن بیش از 37 هزار نفر عضو هستند. کاری ندارم با اینکه بتمن شخصیت خوبی هست یا بد حداقل به تاریخچه ی بازیها نگاه کنید بیاید در مورد تعداد طرفدارهای این دو " بازی" نظر بدید اگر بتمن طرفدار داره به خاطر فیلم و کمیک هاشه نه بازیهاش و اینجا هم کاراکترهای بازی مد نظر هستند نه فیلم و کمیک !
موفق باشید
Hitmanforum
نمونه اش خودم اولین بار پنچ سالم بود که یکی از بازی های بتمن رو PS1 بازی کردم بعد هم رفتم دنبال کمیک و فیلم ها !یکی از دوستان فرمودند: تو کل دنیا طرفدارای شماره 47 بیش از 400 نفر نیست! (خوب به نظرت جوک نیست!)
البته بی خیال فقط اومدم این عکس رو بزارم یکی از طرفدارهای بازی به مناسبت 1 میلیونی شدن فیس بوک بازی اینو درست کرده (البته ببخشید منظورم 400 نفری شدن طرفدارهای بازی بود! چون تمام طرفدارهای بازی ایرانی هستن!)
![]()
در مورد تاریخچه ای که گفتی فکر میکنی حتی 1% این دوستان که سنگ بازی رو به سینه میزنن به جز دو شماره ی آخر این سری رو تجربه کردن!؟
یه سری از دوستان میگن کچل بارکد دار شخصیت پردازی بهتری نسبت به بتمن داره .. حالا اینش مسئله ای نیست که یکی عاشق خونسردی و استایل 47 هستش و با اون بیشتر حال می کنه .. اینا همش نظر شخصیه ولی یکی می تونه چندتا تیکه از شخصیت پردازی ایشون رو رو کنه تا ملت بفهمن ایشون به غیر از خونسردی و بی رحم بودن بی چیش باید بنازه؟!
اگه بحث شخصیت پردازی باشه اصلا 47 با بتمن مقایسه نیست. یعنی کلا از نظر عمیق بودن شخصیت و اینا یه چیزی به فاصله زمین از پلوتو عقب تره ولی خب اگه به بازی باشه و اینا شاید یه چی بشه.
بتمن شخصیت خیالی؟!همه باید قبول کنیم بتمن یه شخصیت خیالی داره و بیشتر روی تخیلات کاراشو انجام میده ولی
مامور کاملا منطقی و مثل یک انسانه . اون دقیقا هر کاری رو که تک تک ما میتونیم انجام بدیم رو انجام میده و کارایی که مسخره و ناممکنه نمیتونه انجام بده
باسه همین بهتر حسش میکنم
:dچیه اون بیلبیلکو در میاره یه طناب 10 کیلومتری میندازه میخوره تو بالای برج ایفل بعد میره بالاش اخه شدنیه؟ اون همه طناب چطوری تو اون یه ذره بیلبیلک بود اخه:d ولی اگه زن گربه ای بود من بهش رای میدادم
بتمن بهترین سوپر هیرو ساخته شده کل دوران هست بعد با این کچل مقایسش میکنید..؟