دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همه باید قبول کنیم بتمن یه شخصیت خیالی داره و بیشتر روی تخیلات کاراشو انجام میده ولی
مامور کاملا منطقی و مثل یک انسانه . اون دقیقا هر کاری رو که تک تک ما میتونیم انجام بدیم رو انجام میده و کارایی که مسخره و ناممکنه نمیتونه انجام بده
باسه همین بهتر حسش میکنم
چیه اون بیلبیلکو در میاره یه طناب 10 کیلومتری میندازه میخوره تو بالای برج ایفل بعد میره بالاش اخه شدنیه؟ اون همه طناب چطوری تو اون یه ذره بیلبیلک بود اخه:d ولی اگه زن گربه ای بود من بهش رای میدادم
:d

یه جوکی اون دوستمون در مورد هیتمن گفت فقط اینو بگم تو سایت هیتمن فروم که طرفدارای هیتمن راه اندازی کردن بیش از 37 هزار نفر عضو هستند. کاری ندارم با اینکه بتمن شخصیت خوبی هست یا بد حداقل به تاریخچه ی بازیها نگاه کنید بیاید در مورد تعداد طرفدارهای این دو " بازی" نظر بدید اگر بتمن طرفدار داره به خاطر فیلم و کمیک هاشه نه بازیهاش و اینجا هم کاراکترهای بازی مد نظر هستند نه فیلم و کمیک !
موفق باشید
Hitmanforum
دوست عزیز شما نیز جوک نگو !
اولین بازی بتمن سال 1986 بوده ، یعنی حدود 15 سال قبل از اولین بازی هیتمن ! در ضمن مگه هیتمن فیلم نداشت ، که هی فیلم های بتمن رو رو تو سر ما میزنید ؟ گر چه اصلا مایه ننگ نیست !
تاریخچه بازی های بتمن !

یکی از دوستان فرمودند: تو کل دنیا طرفدارای شماره 47 بیش از 400 نفر نیست! (خوب به نظرت جوک نیست!)
البته بی خیال فقط اومدم این عکس رو بزارم یکی از طرفدارهای بازی به مناسبت 1 میلیونی شدن فیس بوک بازی اینو درست کرده (البته ببخشید منظورم 400 نفری شدن طرفدارهای بازی بود! چون تمام طرفدارهای بازی ایرانی هستن!)
59468935745165220141.jpg

در مورد تاریخچه ای که گفتی فکر میکنی حتی 1% این دوستان که سنگ بازی رو به سینه میزنن به جز دو شماره ی آخر این سری رو تجربه کردن!؟

یکی از دوستان فرمودند: تو کل دنیا طرفدارای شماره 47 بیش از 400 نفر نیست! (خوب به نظرت جوک نیست!)
البته بی خیال فقط اومدم این عکس رو بزارم یکی از طرفدارهای بازی به مناسبت 1 میلیونی شدن فیس بوک بازی اینو درست کرده (البته ببخشید منظورم 400 نفری شدن طرفدارهای بازی بود! چون تمام طرفدارهای بازی ایرانی هستن!)
59468935745165220141.jpg

در مورد تاریخچه ای که گفتی فکر میکنی حتی 1% این دوستان که سنگ بازی رو به سینه میزنن به جز دو شماره ی آخر این سری رو تجربه کردن!؟
نمونه اش خودم اولین بار پنچ سالم بود که یکی از بازی های بتمن رو PS1 بازی کردم بعد هم رفتم دنبال کمیک و فیلم ها !

یه سری از دوستان میگن کچل بارکد دار شخصیت پردازی بهتری نسبت به بتمن داره .. حالا اینش مسئله ای نیست که یکی عاشق خونسردی و استایل 47 هستش و با اون بیشتر حال می کنه .. اینا همش نظر شخصیه ولی یکی می تونه چندتا تیکه از شخصیت پردازی ایشون رو رو کنه تا ملت بفهمن ایشون به غیر از خونسردی و بی رحم بودن بی چیش باید بنازه؟!

اگه بحث شخصیت پردازی باشه اصلا 47 با بتمن مقایسه نیست. یعنی کلا از نظر عمیق بودن شخصیت و اینا یه چیزی به فاصله زمین از پلوتو عقب تره ولی خب اگه به بازی باشه و اینا شاید یه چی بشه.

یعنی از اون حرفا بودا ... آقا یکی دو خط راجع به عمق شخصیت هیتمن بنویسه ...

همه باید قبول کنیم بتمن یه شخصیت خیالی داره و بیشتر روی تخیلات کاراشو انجام میده ولی
مامور کاملا منطقی و مثل یک انسانه . اون دقیقا هر کاری رو که تک تک ما میتونیم انجام بدیم رو انجام میده و کارایی که مسخره و ناممکنه نمیتونه انجام بده
باسه همین بهتر حسش میکنم
چیه اون بیلبیلکو در میاره یه طناب 10 کیلومتری میندازه میخوره تو بالای برج ایفل بعد میره بالاش اخه شدنیه؟ اون همه طناب چطوری تو اون یه ذره بیلبیلک بود اخه:d ولی اگه زن گربه ای بود من بهش رای میدادم
:d
بتمن شخصیت خیالی؟!
طناب 10 کیلومتری؟!
یعنی دیگه ایراد بنی اسرائیلی تر از این نبود بگیرین؟!
برادر تخیل بالکل با این چیزایی که میگی فرق داره ... اگه به حرفت بخوایم استناد کنیم بیش از 90 درصد بازی ها و شخصیتاشون تخیلی حساب میشن!

آخه از یه شخصیت چه انتظاری دارین؟!
قدرت؟!
BatmanArkhamCity_Fightds.jpg

هوش؟!
batman-arkham-city-20110309062345347.jpg

مردانگی؟!
BatmanAC%202011-12-11%2013-54-39-02.jpg
endgame1frame10ajpg-7378a5_800w.jpg

ابهت؟!
BatmanAC%202011-12-11%2013-54-52-10.jpg

یک قهرمان واقعی ...
BatmanAC%202011-12-12%2015-19-38-55.jpg
bafalling1.jpeg

@ habibmp3
ما توقع داریم یه قهرمان الکی خودشو محدود نکنه.
وقتی میتونه دشمنش رو بکشه،این کارو بکنه و یه عمر ملتی رو سرکار نذاره:دی
47 هم فقط به خاطر تمیز کار کردن از کشتن اجتناب میورزه
It's Just My Ideals,Don't Try To Change Them.You'll Just Fail

بتمن بهترین سوپر هیرو ساخته شده کل دوران هست بعد با این کچل مقایسش میکنید..؟

همین کچل بهترین و خفن ترین و با ابهت ترین و کشنده ترین قاتل تاریخ بازی های رایانه ای هست و همین کافی هست که من ، که بتمن رو میپرستم بهش رای بدم .

نگاه کنید مقاتله نکنید!
فیلم هیتمنو از روی بازیش ساختن ولی بازی بتمنو از روی فیلم و کمیکش
فرقش اینه بلـــــــــــــــــه
مثل این میمونه بگیم بازی Godfather عجب چیزی بود عاشق شخصیت هاشم در حالی که همش اقتباس از روی فیلمشه شخصیت هاش .
یا بیایمو بگیم این یارو الپاچینو ( عزیز دل خودم ) تو scarface بازیشو میگما چه شخصیتی بود لاتیش خیلی معرکس در حالی که بر گرفته از فیلمشه کاملا و بسی بسیار کاملا
من به شخصه اگه tony montana رو میزاشتیم اصلا 1% امکان نداشت به مامور و بتمنو ... رای بدم انقدر که این شخصیت بزرگ و اعظم طراحی شده و اوج استعداد و خلاقیت الپاچینو هست
ولی نزاشتن چرا چون این یه فیلم بوده که بازیشو ساختن
من با توجه به شناختی که از کاربرا دارم البته دوستانم بخصوص میدونم خیلی تو اتاقشون پوستر tony montana رو دارن مخصوصا با اون سیگار برگش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or