دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
62739578235041604431.jpg

یه قول هایی Ezio داده به من...
حالا اين دختر كي هست كه عكسش گذاشتين اينجا؟:d
در مورد اتزيو بگم كه هيچ وقت من اين شخصيت رو نتونستم به عنوان يه قاتل قبول كنم بيشتر به يه شاعر فوفول كركترش مي خورد.

به نظر من برا اینکه تقلبارو جلوشو بگیره مدیریت باید یه کاری کنه اونایی که نام کاربریشون تازه ساخته مثلا 2 یا 10 روز رای اونارو حساب نکنه چون بو خیانت میاد و هر جا که نظارتم نباشه امکان دقل بازی هستش . و ماکه رای هارو نمیبینیم که . مثلا امانش هست یکی 10 تا یا 100 تا رای به یکی بده تا اون طرفیکه دوست داره بیاد بالا .

منم خیلی دوست دارم دانته به فینال برسه ولی با بد کسی افتادیم :((

آره دیگه .:>

62739578235041604431.jpg

یه قول هایی Ezio داده به من...

حالا اين دختر كي هست كه عكسش گذاشتين اينجا؟:d
در مورد اتزيو بگم كه هيچ وقت من اين شخصيت رو نتونستم به عنوان يه قاتل قبول كنم بيشتر به يه شاعر فوفول كركترش مي خورد.

تو FB که چیزی از جاستین باقی نمونده ، اینجام میخواین مادر جاستینو مورد عنایت قرار بدین ؟! در بیارین از این باو . :|

اتزیو تو AC2 بنظرم خیلی داغون بود ، اصلا همین قسمت Bold شده بود ولی تو BH و مخصوصا Revelation یه جلایی به این شخصیت دادن که کامل از اون حالت Full فوفول دراومد .

من که به مارکوس رای دادم . دیدم استاد الطیر حذف شد ، دیگه خوب نبود این یه مرحله بیشتر از استاد بیاد بالا . (دلیل منطقی >:d )

به نظر من برا اینکه تقلبارو جلوشو بگیره مدیریت باید یه کاری کنه اونایی که نام کاربریشون تازه ساخته مثلا 2 یا 10 روز رای اونارو حساب نکنه چون بو خیانت میاد و هر جا که نظارتم نباشه امکان دقل بازی هستش . و ماکه رای هارو نمیبینیم که . مثلا امانش هست یکی 10 تا یا 100 تا رای به یکی بده تا اون طرفیکه دوست داره بیاد بالا .

اعضای جدید حق رای دادن ندارند

,I have lived my life as best I could, not knowing its purpose"
;but drawn forward like a moth to a distant moon
,and here at last, I discover a strange truth. That I am only a conduit
".for a message that eludes my understanding

Ezio Auditore da Firenze

56327567211131708433.gif

آخرین ویرایش:
خب اگه برنده این دور رو اتزیو بدونیم ، یک چهارم میشه این :

کریتوس-مارستون
مکس-دانته
47-بتمن
سالید-اتزیو

و نیمه نهایی احتمالا !!

کریتوس-دانته
بتمن-سالید

فینال !!!!!!!!!!!

کریتوس - سالید

هر کی طرف چپ بوده عکسش صعود کرده. احتمالاً تا الان فهمیدین. این دفعه هم پس اتزیو صعود می کنه.
آقا مسئولش کیه شماره حساب، چک، پول نقد، 1 سال بن شدن هر چی بگین قبوله فقط یه کاری کنین این اتزیو نره مرحله بعد/:):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or