دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا این که میگم ربطی به نظرسنجی نداره ولی محبوب ترین شخصیت سینمایی من ایندیانا جونزه که نوع و جنس شخصیتش رو با هیچ کاراکتری عوض نمی کنم ... یعنی عاشقشم به معنای واقعای ...
نیتان دریک درسته محبوب ترین شخصیت گیمیم نیست ولی ایندیانا جونز گیمی منه و عاشقشم .. همین که تونستن آینه ای از ایندیانا رو توی دنیای گیم بیارن بی نهایت ارزش داره ...
اصلا آدم روحیش عوض میشه با نیتان دریک آنچارتد بازی می کنه ...
با این که میدونم تو این گروه بالا نمیاد ولی باید آبرومندانه حذف بشه و مطمئنم طرفدارای زیادی داره ...

---------- نوشته در 12:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:06 AM ارسال شده بود ----------

خوب برد بتمن رو هم تبریک می گم ولی اینم همه میدونند که چیزی از ارزش های بیگ باس کم نمیشه!
پ.ن : میدونم با جمله آخرم طرفدارای متالگیر دوست دارن من رو جر بدن ... :دی

32353646679095307288.jpg

قالَ اسنیک (ع) :

"وای بحالتون نیام بالا"

===

این قال اسنیک ایهام داره، کدوم اسنیک گفته؟
همونی که خیلی Niceـه، عمرا سرکوچه وایسه، ...
اینو قالت ساسی مانکن (س).

آخرین ویرایش:
خداحافظی 2 ابر قهرمان

94163746318387726227.jpg

77669385793435051844.jpg

البته ایشون انتقام ها خواهد گرفت و از مقام قهرمانیش دفاع خواهد کردb-)

5008.MetalGearSolidPW.jpg

دست تمامی اون 255 نفری که به بزرگ ترین رییس عالم دنیای گیم رای دادن به گرمی می فشارم و من نیز با انان در یک حس به سر می برم
+
تنها کاری که میشد شخصیت های سونی حذف بشن رودرو کردن انها با هم دیگه هستش
الان من به کدام یک رای بدم ..؟
اسنیک یا ناتال :|

هنوز نمی دونم به کدامین شخص رای بدم :|

آخرین ویرایش:
خوب الان یعنی Solid Snake هم آخرش بازنده ی... چون هرکی طرفداره Big Boss باشه و طبیعتا طرفداره Solid Snake هم هست. پس یعنی اگه بخوره به بتمن حذف میشه... =>( نتیجه گیری ) تلاشه مضاعف نکنید :دی

ٌWhat ?!! بیگ باس حذف شد؟!! بابا شماها دیگه کی هستین؟!! بچه ها یکم منطقی فک کنید !! مثل قضیه نیت و کرش نشه !! بنظر من بالا اومدن نیتان به نفعمونه تا اسنیک !! اسنیک پارسال اول شده ، بهتره نیت بیاد بالا که مرحله بعد همه با هم متحد باشیم ، مطمئن باشید اینجوری میتونیم نیت رو شگفتی ساز کنیم
پس رای همه ما به نیت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or