دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رئیس بزرگ (ع) پس چرا حذف شد ؟! :-/ :دی تبریک میگم به دوستداران بتمن از جمله خودم! :دی

رای ما فقط ناتان! >:d< ببینم میتونین همت کنین تا هر دوشخصیت متال گیر رو حذف کنیم یا نه! >:d< ;;) :دی

ببینم میتونین همت کنین تا هر دوشخصیت متال گیر رو حذف کنیم یا نه! >:d< ;;) :دی

شدیداً توصیه میشه با دم کوجیما بازی نشه:-l:-l:-l:-l:-l

---------- نوشته در 02:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:13 AM ارسال شده بود ----------

خوب الان یعنی Solid Snake هم آخرش بازنده ی... چون هرکی طرفداره Big Boss باشه و طبیعتا طرفداره Solid Snake هم هست.

نه دیگه
طرفدارهای پسره خیلی بیشترن;;):>
بیکار بودی حوصلت سر رفت یه نیگا به دورهای قبلی بنداز;)

عجب بابا.الطیر حذف شد چیزی نگفتیم
بیگ باسم که حذف شد!!آخه خدا این بتمن از کجا پیداش شد؟!!یکی بیاد اینا رو بگیره نامردا دست به یکی کردن حال ما رو بگیرن:d
انقد دلتون واسه این نیتن بره به درک (:d) نسوزه.بهش رای میدید اسنیک حذف میشه
به قول اسنیک عزیز که امروز بهم گفت:
من قهرمان نیستم,هرگز نبودم,هیچوقت نخواهم بود ولی بچه های بازی سنتر به ناچار ما رو قهرمان می کنن:d

هر دو به نظرم خوب تونستن از نظر شخصیت پردازی خودشون رو بالا بکشن، Solid Snake با جدی بودنش و Nathan Drake با شوخ طبع بودنش
ولی من یه شخصیت جدی رو به یه شخصیت شوخ طبع ترجیح میدم

كساني كه شك دارن به نيتن رأى بدن يا اسنيك ببينن در جبهه مقابل دارن تبليغ كدوم يك از شخصيت ها رو ميكنن
با توجه كه بعضي از فن هاي تابلودار x360 دارن تبليغ اسنيك رو ميكنن پس بايد به نيتن راى داد.
شانس نيتن هم در مراحل بعد خيلي بيشتر از اسنيك

بتمن پس از پیروزی .....
طرفدران بیگ باس توجه کنند ، در پایان MGS4 اسلات از اسنیک شکست خورد در اینجا هم بیگ باس از بتمن ولی ....
ولی تفاوتی که وجود داره اینه که شکست اسلات قابل جبران نیست چون کشته شد ، اما اینجا بیگ باس کشته نشده بلکه زنده است و داره روزی میخوره !
ایشاا.... بیگ باس در مسابقات دیگه این شکست رو جبران میکنه ! (البته نه با بتمن!)
از تمامی طرفداران بتمن که به شوالیه همیشه بیدار رای دادند تشکر میکنم !

خب ديگه بيگ باس حذف شد تا يادمون نره يه عده هنوز فرق گيم و فيلم رو نميدونن8-|
نميدونم كسي ميتونه متالگير3 رو بازي كنه اونوقت به بتمن راي بده:(
اميدوارم ايندفعه اسنيك حذف نشه گرچه مطمئنم محاله حذف شه>:d<
باز هم از همين تريبون استفاده ميكنم و تنفر خودمو از هرچي كاركتر سوسول اعلام ميكنم:d

خب ديگه بيگ باس حذف شد تا يادمون نره يه عده هنوز فرق گيم و فيلم رو نميدونن8-|
نميدونم كسي ميتونه متالگير3 رو بازي كنه اونوقت به بتمن راي بده:(
اميدوارم ايندفعه اسنيك حذف نشه گرچه مطمئنم محاله حذف شه>:d<
باز هم از همين تريبون استفاده ميكنم و تنفر خودمو از هرچي كاركتر سوسول اعلام ميكنم:d
دوست عزیز باز شما داری تند میری این چه حرفی هست شما میزنی " عده ای فرق گیم و فیلم رو نمیدونن" یعنی کل اون 340 نفری که بتمن رای داندند حتما رفتن فیلم های نولان رو دیدند !؟؟؟ نخیر من کسایی رو میشناسم مثل Alkazar که ابتدا از طریق گیم با بتمن آشنا شدند و بعد دنبال کمیک ها و فیلم های بتمن رو گرفتند !
به نظر من شما با این حرفتون رای تمامی اون 340 نفر رو بردید زیر سوال ! و لطفا هم دیگه این بخث رو ادامه ندیم که چرا فلان کارکتر بالا نیومد و چرا اون یکی اومد !

آقا بازم میگم اگه نیت بیاد بالا همه متحد میشیم و اشاالله فینال تمام انحصاری راه میندازیما !! مثل اینکه بچه ها کریتوس رو یادشون رفته !! دقت کنید !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or