دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
>:) ... Agent 47 after tonight

0101.jpg

الطیر یک قاتل واقعی هست چون انگشتش رو به خاطر هدن بلید قطع کرد ولی 47 چی هیچی روباتی بیش نیست و همه چیزش الکی هست

لول ...

ما عاشق همین ربات تمیز هستیم که قتلش رو با کمترین سرو صدا انجام میده همیشه هم Be Clean هست حتی نمی ذاره کرواتش تکون بخوره

الطائر یا هر کسی جلوی کیف مخصوص 47 هیچ چیز نیست :دی !

مبنای قاتل شدن هم شده کروات داشتن و تکون نخوردنش:|
اون موقعی که الطایر توی جنگ های صلیبی داشت ادم می کشت و قاتل تربیت می کرد هیتمنی نبوده:>
هیتمن دست خالی نمی تونه کاری کنه یک خفه کن دادن دستش با بارکد روی کلش می ره لباس بقیه رو می پوشه هیچ کس متوجه نمی شه=))
الطایر چه کارها که نکرده بعد 47 نه خداییش 47 هم اسمه می رفت ادم می کشت برای هیچ هدف خاصی:|

اقا تیغ بگیرین تو دستتون . ادم بکشین . بمب کار بزارین . همرو بزنید الطایر نمیتونه اول بشه با اختلاف 50 تا 100 رای میبازه
میگی نه؟ تا 12 معلوم میشه دیگه
اخه اون موقعی که ما هیتمن شماره 3 رو بازی میکردیم الطایر کجا بود؟

اون موقعی که الطایر توی جنگ های صلیبی داشت ادم می کشت و قاتل تربیت می کرد هیتمنی نبوده:>
هیتمن دست خالی نمی تونه کاری کنه یک خفه کن دادن دستش با بارکد روی کلش می ره لباس بقیه رو می پوشه هیچ کس متوجه نمی شه=))
الطایر چه کارها که نکرده بعد 47 نه خداییش 47 هم اسمه می رفت ادم می کشت برای هیچ هدف خاصی:|
پول هدف نیست به نظرت؟What The F*ck Is Happening 2 People؟ :|

اقا تیغ بگیرین تو دستتون . ادم بکشین . بمب کار بزارین . همرو بزنید الطایر نمیتونه اول بشه با اختلاف 50 تا 100 رای میبازه
میگی نه؟ تا 12 معلوم میشه دیگه
اخه اون موقعی که ما هیتمن شماره 3 رو بازی میکردیم الطایر کجا بود؟
موقعی که الطایر داشت با شمشیر و هدن بلید تو زمان قدیم توی جنگ های صلیبی ادم می کشت 47 کجا بود:|

---------- نوشته در 09:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:26 PM ارسال شده بود ----------

پول هدف نیست به نظرت؟What The F*ck Is Happening 2 People؟ :|
کسانی مثل الطایر می رن ادم می کشن برای این که دنیا رو نجات بدن و کسایی مثل 47 می رن ادم بکشن که بتونن پول در بیارن و برن روغنشون رو عوض کنن:d

Challange Accepted :دی ...

از نظر داستان تو بازی آره ولی وقتی بازی هیتمن شروع شد Ubisoft هنوز این الطائر رو نیاورده بود :دی با پرنس جون داشتیم کیف می کردیم :دی !

47 ؟ بی هدف آدم می کشت ؟! 47 کد ئـه .. یه کد بین Agent ها یعنی شماره ای 46 یا مثلا 32 یا ... بوده ...

بی هدف هم نمی کشته آدم های کثیف رو می کشته ...

تازه خودش هم قدرت داره من جلمه ( خفه کردن ... سرنگ معروف :دی )

مبنا نبود :| ویژگی بود پسر :|

اقا من خودم الطیر رو فوق العاده دوست دارم ولی :

خواهشا دیگه الکی رو شکمی و بدون شناخت شخصیت دیگه نظر ندین که باعث خنده میشه :d Agent 47 یه قاتل تموم عیار و حرفه ای در تمامی زمینه هنر های رزمی و کار با انواع سلاح های گرم و سرد هست :d حتی سر خون جاستین بیبر شرط میبندم تو یه رقابت تن به تن با شمشیر Agent میزنه دهن الطیر رو سرویس میکنه :d

لامصب برای همین بوجود اومده ، یعنی وجودیتش همینه :d

Challange Accepted :دی ...

از نظر داستان تو بازی آره ولی وقتی بازی هیتمن شروع شد Ubisoft هنوز این الطائر رو نیاورده بود :دی با پرنس جون داشتیم کیف می کردیم :دی !

47 ؟ بی هدف آدم می کشت ؟! 47 کد ئـه .. یه کد بین Agent ها یعنی شماره ای 46 یا مثلا 32 یا ... بوده ...

بی هدف هم نمی کشته آدم های کثیف رو می کشته ...

تازه خودش هم قدرت داره من جلمه ( خفه کردن ... سرنگ معروف :دی )

مبنا نبود :| ویژگی بود پسر :|
ادای بارنی رو در نیار خواهشا:d
47 کده (شکلک خنده)
نکنه کارگردان با ماشین حساب عدد رندوم گرفته شده 47 (شکلک خنده)
الطایر مادر تمام قاتل هاست

---------- نوشته در 09:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:31 PM ارسال شده بود ----------

اقا من خودم الطیر رو فوق العاده دوست دارم ولی :

خواهشا دیگه الکی رو شکمی و بدون شناخت شخصیت دیگه نظر ندین که باعث خنده میشه :d Agent 47 یه قاتل تموم عیار و حرفه ای در تمامی زمینه هنر های رزمی و کار با انواع سلاح های گرم و سرد هست :d حتی سر خون جاستین بیبر شرط میبندم تو یه رقابت تن به تن با شمشیر Agent میزنه دهن الطیر رو سرویس میکنه :d

لامصب برای همین بوجود اومده ، یعنی وجودیتش همینه :d

جاستین ببیر هم شد ادم:d
الطایر حتی وقتی مرد اتزیو رو راهنمایی کرد
قاتل تمام عیار الطیر هستش و بس
روبات هیچ وقت به پای یک انسان نمی رسه

---------- نوشته در 09:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:34 PM ارسال شده بود ----------

بله همین تکون نخورن کروات خیلی مهمه;;) قتل هرچه ساکت ترو و تمیز تر بهتر
کروات کیلو چنده
قاتل لخت هم که باشه باید بتونه ادم بکشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or