Kratos-_-0_0
کاربر سایت
عزیز می دونم اینو دیدم خوشم اومد گذاشتم
دیگه فرقی نداره الطیر جدشه 47 اتزیو رو به قتل برسونه انگار الطیر به قتل رسونده:d
دیگه فرقی نداره الطیر جدشه 47 اتزیو رو به قتل برسونه انگار الطیر به قتل رسونده:d
الطایر اگر برنده نشود هیتمن که کچلی بیش نیست تمپلار نامیده می شود:d
الطیر یک قاتل واقعی هست چون انگشتش رو به خاطر هدن بلید قطع کرد ولی 47 چی هیچی روباتی بیش نیست و همه چیزش الکی هست

پول هدف نیست به نظرت؟What The F*ck Is Happening 2 People؟مبنای قاتل شدن هم شده کروات داشتن و تکون نخوردنش
اون موقعی که الطایر توی جنگ های صلیبی داشت ادم می کشت و قاتل تربیت می کرد هیتمنی نبوده
هیتمن دست خالی نمی تونه کاری کنه یک خفه کن دادن دستش با بارکد روی کلش می ره لباس بقیه رو می پوشه هیچ کس متوجه نمی شه
الطایر چه کارها که نکرده بعد 47 نه خداییش 47 هم اسمه می رفت ادم می کشت برای هیچ هدف خاصی![]()

موقعی که الطایر داشت با شمشیر و هدن بلید تو زمان قدیم توی جنگ های صلیبی ادم می کشت 47 کجا بوداقا تیغ بگیرین تو دستتون . ادم بکشین . بمب کار بزارین . همرو بزنید الطایر نمیتونه اول بشه با اختلاف 50 تا 100 رای میبازه
میگی نه؟ تا 12 معلوم میشه دیگه
اخه اون موقعی که ما هیتمن شماره 3 رو بازی میکردیم الطایر کجا بود؟

کسانی مثل الطایر می رن ادم می کشن برای این که دنیا رو نجات بدن و کسایی مثل 47 می رن ادم بکشن که بتونن پول در بیارن و برن روغنشون رو عوض کنن:dپول هدف نیست به نظرت؟What The F*ck Is Happening 2 People؟![]()
مبنای قاتل شدن هم شده کروات داشتن و تکون نخوردنش
اون موقعی که الطایر توی جنگ های صلیبی داشت ادم می کشت و قاتل تربیت می کرد هیتمنی نبوده
هیتمن دست خالی نمی تونه کاری کنه یک خفه کن دادن دستش با بارکد روی کلش می ره لباس بقیه رو می پوشه هیچ کس متوجه نمی شه
الطایر چه کارها که نکرده بعد 47 نه خداییش 47 هم اسمه می رفت ادم می کشت برای هیچ هدف خاصی![]()
ویژگی بود پسر 
مبنای قاتل شدن هم شده کروات داشتن و تکون نخوردنش
ادای بارنی رو در نیار خواهشا:dChallange Accepted...
از نظر داستان تو بازی آره ولی وقتی بازی هیتمن شروع شد Ubisoft هنوز این الطائر رو نیاورده بودبا پرنس جون داشتیم کیف می کردیم
!
47 ؟ بی هدف آدم می کشت ؟! 47 کد ئـه .. یه کد بین Agent ها یعنی شماره ای 46 یا مثلا 32 یا ... بوده ...
بی هدف هم نمی کشته آدم های کثیف رو می کشته ...
تازه خودش هم قدرت داره من جلمه ( خفه کردن ... سرنگ معروف)
مبنا نبودویژگی بود پسر
![]()
اقا من خودم الطیر رو فوق العاده دوست دارم ولی :
خواهشا دیگه الکی رو شکمی و بدون شناخت شخصیت دیگه نظر ندین که باعث خنده میشه :d Agent 47 یه قاتل تموم عیار و حرفه ای در تمامی زمینه هنر های رزمی و کار با انواع سلاح های گرم و سرد هست :d حتی سر خون جاستین بیبر شرط میبندم تو یه رقابت تن به تن با شمشیر Agent میزنه دهن الطیر رو سرویس میکنه :d
لامصب برای همین بوجود اومده ، یعنی وجودیتش همینه :d
کروات کیلو چندهبله همین تکون نخورن کروات خیلی مهمهقتل هرچه ساکت ترو و تمیز تر بهتر