دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
facejohn.jpg

While there are guns and money, there won't be any freedom
You can only Shit on people so many times before they decide it's their turn to pull down the pants

اقا اصلا همه چیز به کنار
خدا وکیلی صدا گذاری جان مارستونو توجه کرده بودین
خدا بود . واقعا صدای جان و لحجش رو تو هیچ بازی ندیدم . چرا یه جا همچین حسی داشتم اونم تو no country for old man اون یارو پلیسه اسمشم یادم نیست .
-----------
اون صحنشو که وارد مکزیک میشه یادتونه . یه اهنگ میزنه و شما با اسب راه رو طی میکنید.
من اونجا دقیقا دقیقا حس میکردم یه تیکه از فیلم سینمایی رو دارم میبینم ولی همه هدایتش با خودم بود

اگه دوستان توجه کرده باشند من در دو دور قبلی به شخصیت جان مارستون رای دادم چون همیشه معتقد بودم یکی از بهترین شخصیت سازی های بازی ها رو داشته،اما وقتی پای مستر چیف در میان باشه دیگه نمیشه رای رو برای کسی دیگه در صندوق بندازی.دلیل کامنت قبلیم فقط یه چیز بود و اونم اینکه کسایی که در رای دادن بلاتکلیفن و ایکس باکس دارن میتونن به مستر چیف رای بدن چون مستر چیف کارکتر انحصاری ایکس باکسه و رای دادنشون ادعای دینی میشه در حق کنسولشون.
من خودم بعد از مارکوس فنیکس و مستر چیف رای ام برای جان مارستون خواهد بود.

یادتون نره به جز گذشته ی جان مارستون که یک طبهکار بوده و حرفی برای گفتن نداره ، در نهایت هم همه ی هدفش نجات خانوادشه ؛ به هر حال با اینکه جان مارستون شخصیت محبوبیه اما نباید با جناب مسترچیف که نه تنها یک قهرمان و اسطوره ست بلکه هدفش هم نجات همه ی کهکشانهاست مقایسه بشه ...
دوستان آزاده باشید ... فن این کنسول و اون کنسول نداره ... فقط بهتون میگم مسترچیف این اسطوره ی قهرمان را تنها نگذارید ..

بعضي از دوستان ميگن جان فقط براي خانوادش كار كرده ميتونم بپرسم اصلا تمامي اون كارايي كه براي كلانتر و بقيه كرد به كنار چيكار بايد ميكرد؟:d
اگه 5 قاره رو با هم متحد ميكرد راضي ميشديد؟:d

بعضي از دوستان ميگن جان فقط براي خانوادش كار كرده ميتونم بپرسم اصلا تمامي اون كارايي كه براي كلانتر و بقيه كرد به كنار چيكار بايد ميكرد؟:d
اگه 5 قاره رو با هم متحد ميكرد راضي ميشديد؟:d

نه باید یه تفنگ که ازش تیر های رنگی میاد بیرون میگرفت دستش و کل ارتش فرازمینی ها رو سوراخ سوراخ میکرد !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or