John Marston در گروه اولش نفر اول شد. جلوی شخصیت های انحصاری مایکروسافت یعنی Leon و Captain Price که فن های جان فدای سونی چشم دیدن اونا رو نداشتن.
در گروه دومش هم اول شد. جلوی Dante که اونم شخصیت انحصاری مایکروسافت محسوب میشه و خب قاعدتآ هیچ فن سونی نباید بهش رای بده.
در گروه سومش هم باز اول شد. این دفعه جلوی 3 تا شخصیت محبوب یعنی Mario و Gordon Freeman و Shepard که تک تک این 3 تا نمادهای مایکروسافت بودن و اصلآ معروف هستن به "مثلث مایکروسافت" و بنابراین مشخص بود که John Marston حتی توی این گروه هم از طرف فن های سونی تحویل گرفته میشه. اونم به طوری که تعداد آرای اون 3 تا روی هم به اندازه John Marston بوده.
پس مشخصآ توی گروه چهارمش هم جلوی Master Chief از پیش برنده بود. وقتی فن های سونی عدالت رو رعایت نمیکنن و John Marston که نماد PS از سال ها پیش بوده رو جلوی شخصیت های خبیث مایکروسافت مثل Leon , Rayman , Captaion Price , Dante , Gordon Freeman , Mario و Shepard بیشتر تحویل میگیرن و با ناعدالتی توی هر 3 دور قبلی اولش میکنن ، معلوم بود توی این دور هم چه اتفاقی می افته.
توجه ! توجه ! خودم با اینکه به شدت از شخصیت پردازی John Marston خوشم میاد ، این دور به Master Chief رای دادم چون کسی هست که به خاطرش یه کنسول (Xbox 1) رو گرفتم و به تنهایی نصف محبوبیت Halo رو از اون میدونم و خیلی باهاش حال میکنم. باشد که سونی من را بخشیده و جیره ماهانه ام قطع نشود.