دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رقابت های نفس گیری برای فن های PS3 در حال رقم خوردنه! طبق داده ها اگر فرض رو بر این بگیریم که شخصیت های انحصاری PS3 همگی
بیان بالا دوره بعد کار سختی در پیش دارند , مثلا اگه کریتوس بیاد به احتمال زیاد به مکس میخوره اگه سالید اسنیک بیاد به احتمال زیاد
به الطعیر میخوره و همچنین اگه BIG BOSS بیاد که بعید میدونم چون تو این مورد بتمن طرفدار زیاد داره به احتمال زیاد به EZIO میخوره که
هر سه مورد (اتزیو , الطعیر , مکس ) شخصیت های بسیار پرطرفداری توی ایران هستند و همه ما چه اونایی که زیاد اهل گیم هم نیستند
باهاشون خاطرات زیادی دارند.در ضمن شخصیت های XBOX هم با توجه به شناخت کمتری که توی ایران نسبت بهشون وجود داره به احتمال
زیاد قربانی دو غول این دوره یعنی جان مارستن و اتزیو میشند هر چند شاید این پایان کار این دو غول برای حذف کردن انحصاری ها نباشه!

1% فكر رو بزاريد كنار فكر ميكنيد به خودتون فشار مياريد سرتون درد ميگيره:d

نه آخه واقعا Nathan بايد مي خورد به Snake ؟ يه مدير هم نمياد قيمت ناتان درك رو بگه مارو خلاص بكنه كه:|:d

اينجا شپارد داره ميگه:

255x300px-LL-c982bc43_TwJms.jpeg

اينجا حذف ميشم ميدونم الكي دلتون رو خوش نكنيد منهدمم:d

---------- نوشته در 04:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:36 PM ارسال شده بود ----------

یعنی اگه نتونه اسنیک رو شکست بده من مطمئنم دست مدیران تو کاره =))
يعني اگه بتونه اسنيك رو شكست بده من مطئنم پاي مديران تو كاره:d ( نظريه چرت گويي:d )

یه چیزی میگین هاا بعضیا .

مطممئن باشید هر کسی با اسنیک بیوفته فاتحش خوندس فقط کریتوس و بیگ باس و یخورده هم نیتن میتونن مقابله کنن باهاش .

یه چیزی میگین هاا بعضیا .

مطممئن باشید هر کسی با اسنیک بیوفته فاتحش خوندس فقط کریتوس و بیگ باس و یخورده هم نیتن میتونن مقابله کنن باهاش .

Lol

یعنی نیتن طرفدار هاش از 47 بیشترن ؟!!!!!

اگه اینجوری باشه واقعا باید تاسف خورد به حال بعضی ها ...

باز تاسف خوردن شما شروع شد که؟ :)

بله، ما سنمون به مامور 47 نمی خوره و 15 16 سالمونه، اینه که به نیتن رای می دیم.
پیش بینی من از قهرمان یکی از Big Boss Family هست.

Lol

من گفتم اگه اسنیک رقیبش یکی از اون 3 تایی باشه که گفتم رقابت نزدیک میشه و کارش سخت میشه . ولی بقیه رو له میکنه . مثل اینکه اسنیک رو نمیشناسی .

تنها عاملی که میتونه مانع بالا اومدن نیت بشه انحصاری بودنشه و یه جورایی شناس نبودنش برا عامه ی گیمر ها (نسبت به هیتمن که هر گیمری روی هر کنسولی تجربش کرده)

بله، ما سنمون به مامور 47 نمی خوره و 15 16 سالمونه، اینه که به نیتن رای می دیم.
پیش بینی من از قهرمان یکی از Big Boss Family هست.

آره كيوان منم باهات موافقم شواهد نشون ميده كه قهرمان اين بار هم كسي از خانواده Big Boss خواهد بود>:d<

تو فقط 16 ساله تو بي سي هستي در كمترين حالت براي بالاي 40 تخمين ميزنم:d

kratos_sackboy.jpg

انگار من چون تازه واردم نمیتونم رای بدم:(. خب به جای منم به Commander Shepard رای بدید:d خدا خیرتون بده بعدا جبران میکنم;). انگار اینجا طرفدارای کریتوس بیشترن ولی Commander Shepard هم فکر کنم این دور خوب رای بیاره. یک مبارزه آبرومند برای Commander Shepard:>

کلا تو این سایت یه نظر سنجی جدا برای شخصیتای سونی میذاشتن بهتر بود
بقیه ی شخصیتا هم با هم تا یکم نظر سنجی واقعی تر و طبیعی تر از آب در میومد الان مسابقه شده سونی کاراکتر یا بهتر بگم کنسول کاراکتر با بقیه ی شخصیتا(تو هیچ نظر سنجی کریتوس اینقدر رای نمیاره و گوردون و ماریو اینقدر زود حذف نمیشن)
البته حرفم به این معنی نیست که مثلا کارشون اشتباهه یا حق ندارن به شخصیتای مورد علاقشون رای بدن خوب تعداد سونی فن زیاده دیگه فقط اینو به این دلیل گفتم که همین عامل جذابیت مسابقرو میگیره و قابل پیش بینیش کرده

آخرین ویرایش:
بقیه ی شخصیتا هم با هم تا یکم نظر سنجی واقعی تر و طبیعی تر از آب در میومد الان مسابقه شده سونی کاراکتر یا بهتر بگم کنسول کاراکتر با بقیه ی شخصیتا(تو هیچ نظر سنجی کریتوس اینقدر رای نمیاره و گوردون و ماریو اینقدر زود حذف نمیشن)
البته حرفم به این معنی نیست که مثلا کارشون اشتباهه یا حق ندارن به شخصیتای مورد علاقشون رای بدن خوب تعداد سونی فن زیاده دیگه فقط اینو به این دلیل گفتم که همین عامل جذابیت مسابقرو میگیره و قابل پیش بینیش کرده

اصلا به فن بودن ربطی نداره . و اینم تصادف نیس که همه ی شخصیتای فوق باحال و به یاد موندنی همگی انحصار سونی هستن . باید قبول کرد که تو شخصیت سازی حرف اول و آخررو میزنه .

خوب اگر به فن كنسول باشه من فكر كنم با توجه به راحت كپي خور شدن xbox توي ايران و طبيعتاً توي bc تعداد فن هاي xbox بايد بيشتر باشه و با اين شرايط فعلي اقتصادي كمتر كسي ps3 ميخره كه بعد هم بياد فنش بشه
شما بايد ببيني چرا كركترهاي سوني انقدر محبوبن نه اينكه بخواي با حذف اين كركترها صورت مسئله رو پاك كني.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or