دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میدونم کریتوس میبره ولی با این وجود نمیشه به شپرد رای نداد

Shepard-Mass-Effect-3.jpg

یکی از تاثیرگذارترین دیالوگ هایی که توی این نسل شنیدم : ( اسپویل یکی از پایان های ME3 )

شپرد انتخاب میکنه تا یه Reaper بشه تا مردم رو نجات بده ، این حرفهای شپرد بعد از Reaper شدنشه

Eternal. Infinite. Immortal. The man I was used these words, but only now do I truly understand them. And only now do I understand the true extent of the sacrifice. Through his death I was created. Through my birth, his thoughts are freed. They guide me now, give me reason, direction. Just as he gave direction the the ones who followed him, the ones who helped him achieve his purpose. Now my purpose. To give the many hope for a future. To ensure that all have a voice in their future. The man I was knew that he could only achieve this by becoming something greater. There is power in control. There is wisdom in harnessing the strengths of your enemy. I will rebuild what the many have lost. I will create a future with limitless possibilities. I will protect and sustain. I will act as guardian for the many. And throughout it all, I will never forget. I will remember the ones who sacrificed themselves so that the many could survive. And I will watch over the ones who live on. Those who carry the memory of the man I once was. The man who gave up his life to become the one who could save the many.

63327506095332968285.jpg
خدایی من نمیدونم این شپرد چه جذابیتی داره ... من شماره 2 و 3 رو بازی کردم هر چی قشنگی تو این بازی هست به خاطر دنیاشه و همینطور Race های باحال دیگه ... خود این شپرد که مثل ماست میمونه ... از اینایی هم هست که همش میخوان رئیس بازی در بیارن و از خود راضی هستن :دی تو تیمش همه باحالن الی خودش .. نمدونم واقعا چی داره که یک عده سر و دست میشکنن واسش ... خود بازی خوبه ها ولی این شپرد خیلی چیزه نچسبیه . 100 رحمت به اون مستر چیف . باز اون حرف نمیزنه و یه کاری میکنه ... این شپرد که فقط بلده رئیس بازی در بیاره . دیالوگاش هم که همش Cheesy و لوس و تکراری و کلیشه ایه ...
رسما بااین عکسی که گذاشتی من رو کشتی،باید بیای دیم رو بدی:dخدایشش کیه که این عکس رو ببینه و به گریتوس رای نده:x

@ Scαrface

محمد رسما خرابمون کردی با این عکسی که از اسطوره گذاشتی :دی رزولوشن بالاش رو نداری بذاریم بک گراند؟ :دی
بله که داریم . واسه طرفداران کچل ما همه کار میکنیم
biggrin1.gif

خدمتِ شما و همه ی سروران و چاکران و مخلصان آن حضرتشان

دوستان یه چیز هایی هم برا فینال نیگه دارید
yahoo_3.gif

این کریتوسه،شپرد که نی همین جا حذف بشه
cheesygrin.gif

1 مین دیر رسیدم
yahoo_21.gif
آقا دم جفتتون گرم :دی کوبیدیم بک گراند. الان احساس خیلی شاخی دارم انصافا :دی

آخرین ویرایش:
@ Scαrface

محمد رسما خرابمون کردی با این عکسی که از اسطوره گذاشتی :دی رزولوشن بالاش رو نداری بذاریم بک گراند؟ :دی

خدمتِ شما و همه ی سروران و چاکران و مخلصان آن حضرتشان
2560-1600-173641.jpg

دوستان یه چیز هایی هم برا فینال نیگه دارید;)
این کریتوسه،شپرد که نی همین جا حذف بشه:cheesygri
بله که داریم . واسه طرفداران کچل ما همه کار میکنیم
biggrin1.gif

1 مین دیر رسیدم:))

با این که شپرد رو خیلی دوست دارم و فوق العاده محترمه برام :x اما خب وقتی قرار کریتوس بالا بیاد بهتره با اقتدار بالا بیاد طوری که تو گینس ثبت بشه :دی

همین الان به یه حقیقت تلخی پی بردم :( به احتمال خیلی زیاد اسنیک و کریتوس میخورن به همدیگه :| شانسه ما داریم؟ :|

تو راندهای قبلی که شانس نداشتیم!
اگه بیگ باس تو گروهش اول میشد دور بعد پدر و پسر میفتادن جلو هم دیگهx_xکه خدا رو شکر خطر بگذشت#:-s

خداییش این طرف سالیدینا خیلی سنگین تره،دور بعد (Quarter) احتمالاً اینجوری میشه:

مکس پین-کریتوس:|:|:|:|:|:|:|:|:|
سالید اسنیک-47:دی

اما اون طرف گُنگ تره،اما احتمالاً کابوی تازه به دوران رسیده فینالیست میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or