دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همون بهتر که فیشر صعود نکرد.:دی کاراکترا از این دور به بعد دیگه همه خز و خیلا هستن:دی سم فیشر یه کاراکتر خاصه;;) طرفداراشم به تبع خاصن و کمتر;;) :دی

دیدن این هم فکر کنم خالی از لطف نباشه:
Top 50 video game characters in Guinness World Records 2011: Gamer’s Edition | Nintendo Everything
19. Marcus Fenix (Gears of War, Microsoft, 2006)

24. Sam Fisher (Tom Clancy’s Splinter Cell, Ubisoft, 2002)
از لطف این بیشتر نیست.
24. Sam Fisher (Tom Clancy’s Splinter Cell, Ubisoft, 2002)
42. Max Payne (Max Payne, Rockstar, 2001)

65303589760888526261.jpg

:d

همون بهتر که فیشر صعود نکرد.:دی کاراکترا از این دور به بعد دیگه همه خز و خیلا هستن:دی سم فیشر یه کاراکتر خاصه;;) طرفداراشم به تبع خاصن و کمتر;;) :دی

از لطف این بیشتر نیست.
خب همون اولش که خودم گفتم :دی
مسابقه محبوب ترین شخصیت هست
اون لیستی که من دادم Fact نیست، یه نظرسنجی هست مثل نظرسنجی اینجا. فقط خواستم بگم که بالاتر قرار گرفتن مارکوس از سم فیشر اصلا چیز عجیب و حیرت آوری نیست. بازم جاهای دیگه ای هستن که مارکوس رو بالاتر از سم فیشر قرار دادن، و اتفاقا همون جاها هم سم فیشر بالاتر از مکس پین هست :دی بحث سلیقه هست صرفا.

خب این نشون داد که اکثرا نمیتونن شخصیت رو از بازی جدا کنن ! نه از لحاظ شخصیت پردازی و نه قدمت این 2 تا با هم قابل مقایسه نبودن ، و در واقع Gears of War تونست Sam Fisher رو شکست بده ...
نیما اتفاقا یکی از دلایلی که جان مارستون اومد بالا همین بود ... جدا نشدن بازی از شخصیت :دی البته خوشبختانه توی این مورد نتیجه خیلی خوبی داشتیم. :دی

به به ظاهرا دوستان حماسه آفرین شدن مارکوس رو از حذف نجات دادن :دی ولی سالید همچنان با اقتدار اومد بالا.
===
این دور هم به کراش رای دادم شاید کراش هم شگفتی ساز شد :دی
===
من نمیدونم چرا اسنیک انقدر خوب رای میاره ولی بیگ باس کمتر رای میاره :| باو بیگ باس اگه خفن تر از اسنیک نباشه دیگه کمتر که نیست :|

من نمیدونم چرا اسنیک انقدر خوب رای میاره ولی بیگ باس کمتر رای میاره :| باو بیگ باس اگه خفن تر از اسنیک نباشه دیگه کمتر که نیست :|

به دو دلیل
1.بیشتر کسایی که رای میدن فک می کنن اسنیک همون بیگ باسه و بیگ باس همون اسنیک و چون به اسم اسنیک می شناسن ( حتی با اینکه بیگ باس رو دوست دارن ) اشتباهاً به اسنیک رای میدن.
2.خیلیا با نسخه MGS4 با این بازی آشنا شدن و خیلیا نسخه 3 رو بازی نکردن و از سناریو بازی هم زیاد خبر ندارن

--------------------------------

کراش فراموش نشه !:d

CrashBandicootWallpaper800.jpg

آخی :( دلم برای اشکان بن شد :(( ناروتو چرا انقدر کم آورد ! به قول نوید برای منم جالب بود یک بازی تونست یک شخصیت و حذف کنه و انگار نه انگار مسابقه شخصیتهاست :دی

منم موافقم : بابا بیگ باس فوق العاده شخصیت پیچیده و شاهکاری داره مثل سالید . کل رقابت باید بین این دو باشه . نمیدونم چرا ملت کمتر رای میدن . اونایی که به سالید اسنیک رای میدن باید با آرامش خاطر به بیگ باس هم رای بدن بابا :(

گروه جدید هم دیگه بحث نداره ! nathan DRAKE و دیگر هیچ !!! ( البته با عذر خواهی از crash )

ولی انصافا از حق نگذریم سونی و بازیاش آخرت شخصیت سازی هستا !!

پ.ن :اوه اوه ماهیگیر چرا اینجوری شد پَ :دی کاش تو یه گروه دیگه می افتاد .

منتظر بودم ببینم غیر از این میخای چی بگی :دی ( البته میدونم شوخی میکنی :دی )

آخرین ویرایش:
همین که مارکوس اوت نشد خوبه
یکم چلینج تر میشه دور بعدی !!
----------------------------------------------------
صعود میکنه عین هلو ;):biggrin1: من تضمین میکنم :biggrin1:
الان میری حبس بهنام به خاطر ضمانت دروغ ؟؟؟ :d
----------------------------------------------------
بین کرش و نِیت یعنی ؟؟؟ 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or